Budeme ešte spolu?

veroni_go
14. feb 2016

Dobrý večer. Potrebujem sa vyrozprávať a počuť nestranné, rozumné názory a prípadne aj rady.
4.1 sa so mnou rozišiel priateľ, musela som z neho vytiahnuť čo sa deje prečo je ku mne asi 2 týždne chladný (keď som mu to predtým vravela-vraj som si domýšľala). Vraj ma má veľmi rád, ale nelubi ma, neciti to čo predtým. Nevie čo sa s ním spravilo, vraj som nespravila žiadnu chybu a som užasna. Niesla som to veľmi ťažko, boli sme v kontakte a po 3 týždnoch sa chcel so mnou stretnuť. Stretli sme sa u nás doma, potom ešte prišiel druhýkrat. Pred rodičmi sa tváril akoby sa nechumelilo, akoby sme boli spolu, pohladkla ma, pritulil sa. Pre mna to bolo ťažké, pretože ho nadovšetko lubim. Povedala som mu aby sme prerušili kontakt, aby porozmýšľal o tom, pretože od rozchodu si bol čoraz viac neisty a nevedel čo chce. Nech si skúsi či je to to čo chce, pretože ked sme v kontakte tak mu nemam začať kedy chýbať. Ale brala som aj možnosť že ak je už rozhodnuty tak nech mi pobali veci, budem rešpektovať jeho rozhodnutie. On mi povedal že mi všetko davno povedal a zatial sa nič nezmenilo. Ja som za cely mesiac dala tolko energie do toho aby sa to napravilo, že už nevladzem. Neboli sme v kontakte iba 5 dní, pretože včera sa mi večer ozval či mam chvilu času, ja som bola na plese tam som sa iba spýtala že čo chcel a on že ma chcel vidieť. Dnes mi volal, že čo robim lebo že už ma auto doma z opravy a že ho skuša tak že je tu u nad kde ja bývam ( 60 km vzdialenosť, fakt nahoda že iba skuša). Tak sme sa stretli, rozprávali sme sa o bežných veciach, nie o našom (ne)vzťahu a ani som mu nedala najavo že som stále z toho hotova. Končilo to tak že by niečo potreboval od mojho otca, tak som povedala že nech pride za nim v pohode a on sa opýtal či sa nebudem hnevať keď pride. Rozlučili sme sa bez ničoho len tak a mna doma znovu prepadla ľútosť. Stale verim v to že sa spamäta a budeme spolu, ale neviem čo teraz robiť či znovu prerušiť kontakt lebo mi piše znovu. Moji rodičia nevedia že nie sme spolu, jeho rodina tak isto nie pretože on take veci s nikym nerieši, okrem svojho bratranca, ktorému povedal že mame krizu. Klame ich, ako by nemal dosť odvahy povedať im pravdu, bojí sa ich reakcie a mne to dava nádej že to ešte neuzavrel. Máte skusenosti s takýmto niečim? Už som z toho zúfalá. Má 29 rokov, čiže nie je to nič pubertalne ( ak nemaju aj vtedy pubertu :D) . Ďakujem za všetky názory 🙂

pribinak
14. feb 2016

No neviem, ale ja byt na tvojom mieste, tak by si ten chlap musel sakra zaslúžiť, aby sa mohol vrátiť !!!

To co je, ze ani nevie povedat preco? Take kecy? Vsak bud zo seba vysoplim normalne pravdu, ale som chlap a nie hentake báchorky vesiat niekomu na nos

Sa vschop dievca!

cawes
14. feb 2016

@veroni_go tazko radit ale poznam jedneho co ma 29 a hral sa na dospelaka. Ked sa rozisiel s priatelkou teda ona odisla od neho lebo jeho spravanie sa nedalo vydrzat, tak behal za nou zo zasnubnym prstenom ale uz spaval z inou. Ked si to chcela ex rozmysliet a prist za nim spät aj kvoli dietatu tak mal silne reci o tom aka je ta ina lepsia krajsia atd. Nakoniec sa s tou novou rozisiel resp ukoncil kontakt pretoze on ju chcel len na sex sa odreagovag a potrapit partnerku. Noooo skoncilo to tak ze ti dvaja sa k sebe nevratili pretoze som si povedala ze s takym zit nebudem a vies s kym je moj ex dnes s tou ktorou spaval a tvrdil mi aka je na nic. Takze ver mi ze su chlapi ktory maju pibertu do 40a myslia si ze ich kona ie je spravne

janas17
14. feb 2016

Budem velmi priama. Je v tom iná žena a teba si necháva ako zadné dvierka keby to z nejakého dôvodu náhodou nevyšlo alebo by prišiel na to ze ty si mu vyhovovala viac.

cerez
14. feb 2016

Je koniec. Má ťa rád, ale neľúbi ťa. Mne by tieto slová úplne stačili.

veroni_go
autor
14. feb 2016

@janas17 tvrdí mi že nema žiadnu, veľakrat som sa ho na to pýtala... teoreticky by ani nemal byť kedy s nou, pretože viem kedy je v robote a kedy niekde inde som v kontakte s jeho sestrou ktora o tom vie čo sa stalo... aj keď si už fakt myslim že chlapom sa neda veriť...

janas17
14. feb 2016

@veroni_go to ma vôbec neprekvapuje, ze tvrdí, ze v tom iná nie je. To je totiž uplne štandardný mužský postup. S odstupom času budes situáciu vidieť ináč. Ja som si ale takmer istá ze v tom iná je. A co ak je to kolegyňa? Ked vravíš ze s nou nemá kedy byt... Mozno je s nou viac než si myslis. Mozno krivdim a ak ano tak sa ospravedlnujem ale toto je môj názor.

veroni_go
autor
14. feb 2016

@janas17 robí v hore tak tam kolegyňa fakt nebude :D

sardinka335
14. feb 2016

@veroni_go ty si neurobila ziadnu chybu, si uzasna len on uz ,,necíti,,....no tak to je pre mna jednanie nezreleho človeka. lebo tiež mi to pride ako nejake dristy za, ktorými ešte niečo je o čom nevieš ty, sestra a možno to ukaze az čas ....A druha vec je, ze ok...raz mu preplo ze ,uz neciti,, ale takto sa ziť neda, ludi nemozu vláčiť a ovládať len emocie, pocity. Ked si predstavím, ze by som s niekym napr. mala dieťa a on mi povie ze som super a uzasna ale proste uz to tak neciti....pre mna uplne nepochopitelné a neprijatelné takto reagovať a fungovať. Ja by som tomu na tvojom mieste dala čas a hlavne - viem ze sa ta to dotklo, ze ta to zranilo, ale pred ním by som sa určite netvarila zufalo a zničene. A keby sa chcel znovu pred rodičmi tvariť - objimat - a tuliť, tak prrrr....odtiahla by som sa a povedala mu, že srandu si moze robiť z plastelíny...a nech sa jasne vyjadri čo a ako, inak moze objímať leda tak stlp na ulici. Mne by taketo jednanie vadilo. Lebo je to nefer hra.

cerez
14. feb 2016

@veroni_go Nerieš či je alebo nie je v tom iná osoba. Problém je ten, že už k tebe necíti to čo pred tým. Pýtaš sa, či ešte budete spolu? Osobne radšej žiaden vzťah, ako byť vo vzťahu s človekom, ktorý nevie či ťa bude ľúbiť alebo nebude, či sa mu náhodou znova nezunuješ.
Inak, dávaš mu strašne veľký priestor na výber, teba to vyčerpáva a jediná jeho starosť je, že nevie čo chce. Dievča, maj svoju cenu!

veroni_go
autor
14. feb 2016

@sardinka335 máš pravdu... vadí to aj mne, preto som bola razne prerušila kontakt a nečakala som od neho že sa ozve tak skoro, pretože je dosť sebavedomý... asi znovu preruším kontakt.... nemyslim si že ma druhu, niekedy v aprili ma odisť do francuzska, ja som mala isť za nim v maji a tam byť až do konca oktobra kym nezačne semester... tam bude iba so svojou sestrou a švagrom, stale je s nimi...

ukulela
14. feb 2016

@veroni_go si skvela,no nelubim ta ... bla bla bla dristy .... keby bol zrely muz, tak riesi vztah. ale takto ta natahuje ako sopel na rukave. je to pako. povedz mu, nech ti nevola, ze potrebujes na casod neho pokoj, ze ty ho lubis a on teba nie, rozisli ste sa, uz spolu nechodite a to ta zranuje, tak sa z toho jednoducho potrebujes dostat. ked budes prirpavena byt iba kamaratkou, potom sa mozete stretavat. dovtedy nie. z jeho strany je to svinstvo/nechapavost/zadne vratka/dosad si co chces. a z tvojej strany je take stretavanie len sebatryznenie. mlady musi pochppit - bud k sebe, aebo od seba. na pol ceste sa to neda.

lintu
14. feb 2016

"On mi povedal že mi všetko davno povedal a zatial sa nič nezmenilo." Tou vetou si myslela toto: "Vraj ma má veľmi rád, ale nelubi ma, neciti to čo predtým." ? Ak áno, tak sa toho drž a nečítaj zbytočne medzi riadkami. Jednoducho ťa už neľúbi a basta. Načo ťa ešte stále vyhľadáva je otázne, ale z lásky asi nie. Možno skôr zo zvyku, z dlhej chvíle, možno mu je ťa ľúto, že ti ublížil.... Mesiac snaženia z tvojej strany by snáď aj stačilo, nie? Jednoducho ho stopni teraz ty. Čím menej ho budeš vidieť, počuť, tým sa ti bude lepšie od neho odvykať. Chce to len čas. Kopu času. Ak ti ho nechce on sebecky dopriať, tak si ho dopraj sama pre seba. A ak by ste sa i napriek tomu medzičasom stretli, prejavy náklonnosti odmietaj. Je to len kamarát - sám si tak vybral. Mimochodom vek je len číslo.... záleží skôr ako je človek vyzretý po psychickej stránke 😝

marisola
14. feb 2016

to koľko máte ?17 rokov,či ?

deny81
14. feb 2016

mam skusenost a veru, na tvojom mieste, pre tvoje dobro,mu daj rezolutne najavo, ze ma tyzden na rozmyslenie a potom nech ta nekotanktuje. nepohnes sa dalej. neskor ked budes mat viac sil, zbav sa jeho veci aj fotiek (ja ma dobru skusenost so spalenim fotiek :D ). len ta natahuje a naozaj potrebujes chlapa, ktory nie je nohami na zemi a nemas v nom istotu? zasluzis si podporu a chlapa v ktorom budes mat oporu a nie toto. nie si na gumicke. ver mi, ze si musis sama seba viac vazit. drzim palce. s chlapni treba narovinu a aj odpoved od neho by som chcela na rovinu.

misel0806
14. feb 2016

@veroni_go ja si myslim tiez ze sa stebou len hra. Ako on nema vlastny nazor nevie co od zivota chce? Ci chce byt s tebou alebo nie. Ja jednej strane ti povie ze ta ma rad na druhej ze ta nemiluje. Bud je chlapec laknuty a nie je este zrely na vztah alebo jednoducho ta mal len preto aby si zdvihol svoje ego.. Daj mu na vyber co vlastne chce lebo umelo a nasilu drzany vztah nema buducnost.. Drzim palecky☺☺☺😁😀

jani_uk
14. feb 2016

@veroni_go Nemyslim si, ze sa s tebou hra, ze nevie co chce, atd. Povedal ti to tak, aby ta neurazil, a aby ta to asi velmi nebolelo. Ci je tam ina ci nie to je uuuplne jedno, Staci to, ze ti povedal, ze ta nelubi, ma ta rad, ale ta uz nelubi, a proste citi, ze to nie je ono. Zabudni na neho. To ze ma 29 rokov nehovori nic, praveze, ja si myslim, ze chlapi zacinaju si aj sami uvedomovat co chcu az tam po 35 - minimalne.

julma
14. feb 2016

@veroni_go cim skor spoznas svoju cenu, tym skor sa oslobodis od takychto akozechlapov. To fakt chces nadalej zahadzovat svoje najroky s niekym kto nevie cim prenho si? Jemu by si povedala ano na cely zivot a mala s nim deti? Tak ja mam tri a poviem Ti, keby nemam zodpovedneho spolahliveho muza, tak si trham vlasy.
Kazda zena tuzi byt princeznou jedinou najkrajsou pre toho svojho princa, moj muz by mi modre z neba priniesol aby som bola stastna, videl iba mna, bol dojaty ked sme sa brali, vzdy som bola jeho zivotna laska a poviem Ti ze to manzelstvo nie je vzdy lahke aj ked sme pre seba ako ušiti.

mimla
15. feb 2016

Ťažko povedať, čo v tom je. Zotrvačnosť? Nostalgia? Falošná loajálnosť? Sám sa vyjadril, že už tam nie je láska. Evidentne ani úcta. To by mne úplne stačilo. K otázke "Budeme ešte spolu?" by som si ešte položila otázku "Načo?".

Život je krátky, sype sa nám cez prsty. Netreba tráviť čas s osobou, ktorá nám nedokáže poskytnť lásku

katuliena82
15. feb 2016

Chlapi su tvory pohodlne , ochotne byt aj v neuspokojujucom vztahu dlho. Zeny nie. Ak sa rozisiel, uz ma inu nahradu. Zdvihni hlavu, narovnaj plecia a ukaz svoju cenu. Nema ta rad, zacni zit svoj zivot a v ziadnom pripade ho nekontaktuj, ja by som mu ani telefon nezdvihla. Naco.

timea7
15. feb 2016

@veroni_go nemusí mať zatiaľ žiadnu, ale nejakú má vo výhľade, teba si necháva v talóne, keby mu to náhodou nevyšlo, potom by prišiel kajúcne, že sa mýli, že si láskou jeho života 😝 😝 😝 😝 Viem, že je to pre teba veľmi ťažké, ale ja by som už takéhoto muža nechcela. Má ťa veľmi rád, ale neľúbi ťa? To je čo za blbosť? Aj keď si momentálne nevieš predstaviť bez neho život, pošli ho do čerta a povedz mu, nech ťa láskavo nekontaktuje. Nie je si istý svojimi citmi voči tebe. Keď to tak cíti teraz, iné to nebude nikdy. Vieš si predstaviť, že by ti toto povedalo pár rokov, keď budete manželia s dvomi deťmi? 😠 😠 😠 😠 Neupínaj sa na neho, ty si si vysnívala krásny vzťah, ale dosadila si doň nesprávneho muža. Skutočný muž ti dáva najavo, ako ťa miluje, ak má pocit, že nie si tou pravou (aj to sa stáva), tak ti to na rovinu povie a nebude ťa opinkávať rečičkami. 😒 😒 😒 😒 S vekom to nemá nič spoločné, či má tvoj partner 19 alebo 29, to ej jedno. Ja by som s ním prerušila všetky kontakty, aj keby to bolelo, neistota v ďalšom vzťahu s ním by ma ubíjala oveľa viac.

veroni_go
autor
15. feb 2016

@marisola kiežby, vtedy bolo všetko jednoduche :D on ma 29 ja 23

cobisko
15. feb 2016
Používateľ cobisko je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cobisko.

ti chlapi coraz viac nevedia co od radosti

veroni_go
autor
15. feb 2016

@julma ja som vždy chcela deti a aj chcem, chcem s nimi pracovať a on nebol taky nikdy... povedal mi že Boh vie kedy sa to u neho prejaví že bude chcieť s tým som bola zmierena, že časom to pride... a teraz zrazu ako sme rozídení tak mi povedal že so mnou si deti vedel predstaviť, že nema problem si aj teraz spraviť, že s inou už nie a že čo on 30 ročný somar, koho si najde keď bude v zahraničí... ja som to nebrala ani vážne, pretože su to len dristy len dosť to ubližuje keď chce zrazu to po čom ja túžim...

bratislavcankanm
15. feb 2016

@veroni_go nic sa nezmenilo, stale ste rozideni (lebo on chce rozchod), ale zrazu si ta, s ktorou chce mat deti, aj hned teraz ? Teda cudne, velmi...

Natahuje ta... podla mna je v tom tiez ina zena... mozno nie milenka, mozno zatial len standartna "dopisovacka" (FCB, pokec), ale este sa to len vyvija a on nevie, ako sa to vyvinie, tak si teba nechava v zalohe a oblbuje ta recami o dietati a podobne... ocividne vie, co na teba plati.

pribinak
15. feb 2016

Jaaaj, mas 23 rokov, si mladučká, neupinaj sa na hentakeho chlapa, taky ti nebude nikdy oporou

timea7
15. feb 2016

@veroni_go prečo sa dávaš oblbovať takýmto typom muža? Nemáš už šestnásť, pošli ho do kelu a hľadaj niekoho, za koho budú hovoriť činy a nie reči....Ja by som mu povedala, že si počkáš na muža, ktorý ťa bude milovať, veď predsa nebudeš plánovať deti s niekým, kto a nemiluje. Najlepšie pre teba bude, ak s ním obmedzíš všetky kontakty, začneš sa venovať nejakým koníčkom, priateľom, lebo tato sa v tom stále vŕtaš a len predlžuješ agóniu.... on sa s tebou hrá ako mačka s myšou, robí ti plané nádeje, lebo to ešte celkom nechce ukončiť, nevie, čo môže očakávať na druhej strane, som presvedčená o tom, že niekoho namotáva, aj keď len cez PC. Maj svoju hrdosť, nebuď náhradou, buď pre iného muža jedinou na svete.

oslo1
15. feb 2016

Ja uz som stastne vydata, ale tiez si pamatam niektore moje nestastne lasky, kde som dala srdce na tanieri a druha strana ho kludne posliapala.
Takze, urob si plan:
x oznam rodicom, ze ste sa rozisli, toto je hlavny fakt, ktory im musis povedat, nemas sa za co hanbit, mas pravo si poplakat na mamkinom/ockovom pleci a zanadavat na neho, aky je to hnup
x velmi sa mi paci, ze si bola na plese, zacni zit svoj zivot bez svojho uz ex-priatela
x neodpovedaj na jeho smsky, emaily, ak mas chut odpovedat, tak ho nechaj cakat minimalne 4 hodiny, ty si busy zena, tak nech je to on, co caka na teba
x ak ti bude volat, tak to nezdvyhni, nech zavola este raz a este raz a potom mozno na ten 5 krat mu to zvdvyhni a rozpravaj s nim maximalne 3 minuty, vyrusil ta pri niecom a ty sa musis vratit naspat k cinnosti
x kludne moze tvojho otca kontaktovat, poskytni mu cislo a nech to ide mimo teba, ak pride za tvojim otcom, tak nebud doma
x je jedno aky ma dovod, ze nechce byt s tebou, tak ho nechaj, nech je s kym chce, mozno potrebuje iba nakopnut a zistit, ze je somar a zistit ze v skutocnosti ta lubi, len nevie, co zo sebou
x precitaj si knihu: The rules, how to capture the heart of mr right, bola to moja biblia za slobodna, isla som tvrdo podla nej, moj chlap ma 10 mesiacov od nasho rande poziadal o ruku, nehral so mnou ziadne hry, a vzdy som vedela, ze som u na neho na prvom mieste. Pred kamaratmi, a celym svetom.
Prajem ti vela stastia

deny81
15. feb 2016

@veroni_go jooooj toto som presne zazila. ja mam aj perlicku - nechce mat nikdy deti, lebo potom bude mat dieru v energetickom vajci :D a nikdy sa neozeni. a cuduj sa svete, ja som vtedy bola este stale s nim hhaha, ale vsak clovek si so sebou necha robit vela. a vies co? Teraz je zeanty a ma dieta!!!!!!!
inak stale hovoril (potom) ze nam by to urcite vyslo, ze ak by sme spolu byvali, vsetko by bolo ine. nie nebolo. btw rozisiel sa so mnou on. a tiez mal kadejake reci a tiez sme udrziavali kontakt aj po rozchode. ako ono to bolelo, ale dakde tam vzadu vnutri v hlave som tusila ze to je asi dobre. zivot vsak nie je jednoznacny a trvalo toto dotahovanie asi rok, kym ma tak nejak nenasral poriadne, ze som trochu oci otvorila a mala som stastie, lebo som dakde vzala odvahu a riskla som to s dakym inym a uz som sa uplne odputala ;) btw uz sme 10 rokov spolu a aj ked nie je dokonaly (ale ani ja nie som :D ) som strasne rada, ze som sa pohla dalej, lebo z casu na cas sa s byvalym dostanem do kontaktu a asi by som si ruku odhryzla, keby som mala byt na mieste jeho partnerky. (ozenil sa asi 7 rokov po rozchode). ludia sa nemenia. a tiez - zasluzis si oporu a pocit istoty, no nie?

deny81
15. feb 2016

@veroni_go a este jedna poznamocka, teraz po bitke ti moze tvrdit hocico, aj tak to nie je pravda, vravi to, lebo vie, ze nemusi svojho slova dostat. skutky su dolezitejsie ako slova. tak a tebe hlavne odvahu, hlavu hore ;)

veroni_go
autor
15. feb 2016

@oslo1 vďaka za rady 🙂 s tými rodičmi to bude ťažšie, pretože boli proti nášmu vzťahu, neverili nam ale všetky ich obavy zmizli keď ho spoznali, bolí šťastní že sme boli spolu, lebo všetko to bolo krásne, samozrejme nejake nedorozumenia boli ale len pre blbosti. Preto ma to tak veľmi ranilo keď to prišlo tak z ničoho nič.. Žijem dalej, stretavam sa s kamaratkami a kamaratmi s ktorými som prerušila kontakt počas nášho vzťahu a samozrejme mi nezabudol pripomenuť že odkedy nie sme spolu tak že každý víkend pijem ( idem na vino s kamoškou raz za vikend, na tom nie je nič zle 🙂 )
ten kontakt znovu prerušim, vyspala som sa z toho, nemôžem sa už viac trápiť 🙂
Rada čítam, takže tú knihu skusim 😉 🙂
ešte raz vďaka 🙂