Dobrý deň prajem.
Idem tu s tým že sa bojím ako zareaguje švagriná...
Je tehotná, dlho sa snažili, už má po 30tke a je to prvé bábo... Lenže aj ja som otehotnela, medzi deťmi by mali byť len 2 mesiace, ja mám len 25, samozrejme že bábo sme chceli, ale bojím sa ako to vezme ona... Je dosť taká že nepraje ostatným, aspoň tak mi to z nej ide, ak sa dozvie že som tehotná tak určite bude urazená...
Pritom keď to ona oznámila sme sa tešili všetci že konečne to vyšlo, neratala som s tým že hneď za tým aj my budeme čakať ale samozrejme som z toho šťastná len ona mi robí starosť ako to zoberie...
Ak ti na nej tak zalezi, chod na potrat a budes kludna, ze sa panicka neurazila 🙄 jezis… ked deti maju deti…
ty sa skor bojis ze tvoje nebude mat tolko pozornosti a podpory od svokrovcov ako to jej
a uz dopredu z nej robis xantipu
Nemám problém, vyrobím si.
A čo má švagrina s tým, že ty si tehotná? Však ona sa ti o tvoje starať nebude ani živiť tvoje 😂😂😂🙈🙉Ty si nemusíš povolenie otehotnieť od nikoho.A keď ťa to tak štve tak ste nemali sexovať pre pokoj v rodine 🙈🙈😂🙏
Ale to nie je tvoj problém ako to ona zoberie,oznam a je,ono to aj tak časom bude na tebe vidieť
Ďakujem vám za názory, musím to brať viac v pohode 😁 máte pravdu 😊
Ja ťa plne chápem, mám niečo podobné v rodine🙂 tiež švagrinú, ktorá na všetko žiarli......ale vôbec ju nerieš, keď sa bude chcieť ofucat, nech sa ofuci a čo?
Neboj sa, tym, ze je tehotna, bude sa s tebou tesit. Horsie by to brala, keby nebola tehotna, to by som tvoje obavy chapala. Ale zasa sa musis naucit, ze ty nemozes zato ako niekto nieco citi a trapit sa tym
@hederamonstera ďakujem 🙏❤️
@miggy svätá pravda
"je dosť taká že nepraje ostatným". Mám 25 a som rada že neprajnikov som zo svojho života vyhodila, bohužiaľ niektorí boli aj rodinní príbuzní.
Neviem akú radu čakáš. Asi teda ži podľa druhých, aby náhodou tí druhí neboli nešťastní keď tebe sa v niečom zadarí....
Mne sa nepáči, že okydávaš už dopredu švagrinú. Čo čakáš, ze ti tu niekto poradí? Vy máte dieťa, ona má dieťa. Každý si hľaďte svoje. Ešte deti ani nie sú tu a už si si vyrobila problém v hlave.
Gratulujem k tehotenstvu.
Ďakujem veľmi pekne za názory 🙂
Myslim ze tu od Teba budeme citat este zaujimave temy ak zo seba budes robit nadalej cislo 2.
Co Ta potom aka bude jej reakcia ? Koho to zaujima ? Teba by nemalo
Chudak svagrina, normalne mi prislo luto, ze musi mat v rodine taku ... co ju bezdovodne riesi po internetoch🤦♀️🤦♀️ ani jej reakciu nevies a ty si myslis.. boze, dospej
A keby sa urazila,tak čo robíš? Či dáš dieťa kvôli švagrinej na adopciu,len aby ona bola v kľude? Môže ti to byť srdečne jedno ako zareaguje
Inak podobnú švagrinú má moja mama, teda moju tetu. Taká dosť náladová žena.
Naši kúpili teraz chatu a mama mi vraví, joj povedzme Žaneta bude nahnevaná, že sme chatu kúpili. A ja jej hovorím mama, ale veď toto vôbec ale vôbec nie je tvoj problém, ty nie si predsa zodpovedná za to ako sa ona bude cítiť. A bodka.
A presne tak je to aj u teba, to nie je tvoj problém
Tak ako ona zareaguje ti moze byt jedno. Dolezite je ako na tehotenstvo zareagujes ty s manzelom. Nik iny by ma netrapil.
ja som si najprv myslela ze som to zle precitala, ze sa obavas jej reakcie, lebo im sa dlhodobo nedari a vam sa zadarilo, tak ci nebude smutna...ale na toto asi nemam slov, prepac, mas dieta pre seba alebo pre inych? co ti akoze povie, ze opakujes po nej? 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Čo tehotenstvo to je nič ale už vidím ako tu píšeš keď bude tvoje dieťa náhodu šikovnejšie ako to máš riešiť.
Nechápem, aký máš problém? Prečo by ti mala závidieť? Esre by som pochopila, keby oni mali problém s otehotnenim, tak by mohla to niesť ťažšie, ale keď píšeš, ze aj oni čakajú dieťa? Tak u akeho dôvodu by ti mala závidieť?
este dobre, ze ta nemam za svagrinu. Ked dokazes vyrobit problem z tohto, co sa musi diat pri skutocne vaznych veciach...
Ty asi tiež nebudeš najprajnejsia keď ešte ani nepoznáš reakciu ale už máš potrebu švagrinú ohovárať na sociálnych sieťach.... Potom príde čo rivalita ktorej lepšie spi, ktorej skorej sedí či chodí a ktorá má lepšiu výchovu...?
Alebo máš obavy že jej dieťa bude viac ofukovane a oblietavane zo strany rodiny lebo sa im dlhšie nedarilo? Inak nechápem dôvod prečo máš problém ju rozoberať
😒 Bože Bože mať tak tvoje problémy 😒😮💨😮💨
A čo švagrina ťa oplodnila však to je vaša vec čo sa bojiš že jej dieťa bude mať viac pozornosti a čo že sa narodia v jednom roku dve vnúčata. Aj tu na MK určite sú babky čo majú vnúčata od dvoch deti narodene v jednom roku a čo teraz. Však jedno sa narodi skôr druhe neskôr a čo sa ma švagrina hnevať za predpokladu že mate obe po 18 rokov alebo ste neplnolete pochopim ale takto sa chovať dospela žena.Dospej a nenamýšľaj si hlúposti čo ani prišiť ani priplatať.
Myslel som si, že svet po 11. septembri bude iný, ale témy na Modrom koníku ho s prehľadom prekonávajú.
Rozumiem ti. Asi ju poznáš lepšie ako MK a vieš, akú reakciu môžeš očakávať. Nič zlé si však nespravila, bude sa s tým musieť zmieriť.
Prepanakraľa, toto sa ani nedá komentovať 🙈.