Mam dvadsat ano viem vela mamiciek si teraz povie boze taka mlada alebo take dačo podobne ale boli ste vsetci mladi a zalubeny z priatelom som us dlhu dobu no beru ma stale ako malu nechodim us do skoly ale pracujem a zakazuju mi strasne vela veci vela veci im vadi priatel knam nechce chodi pomohol im urobil a furt je za zleho zacaloto vtedy ked som zacala ubeho spavat a chodit knemu a poznaju ho velmi dobre a aj jeho rodinu nemili snim zo zaciatku ziaden problem no ako som zacala venovat sa jemu je. Zle ano byvam u rodicou a neustale sa hadam z mamkou lebo priatel knam nechce chodit nasi sa stale hadaju a ja som neustale u neho spavam tam a podobne tam stravim cele dni ale mne je tam super no je to taske robym a robym nepretrzitu zmenu urcite vyete aka je to zmena a samozrejme ces poobednu sme spolu neni takze ...niejedy rozmislam ci mam ist lebo a mam problem lebo neustale domna rodicia hustia ze co zomna vychovali a podobne ja viem rodicia su rodicia vazim si ich aj co premna urobyli ale nemam pet rokou aby mi stale rozkazovali a aby som doma snimi a z priatelom pozerala telku Sice zme mladi ale baby podla mna sme boli vsetky mlade a zabudame nato ake ste boli a moj chalan je ten ktori viee co chce ktori pomohol mojim rodicom problem je v tom ze rodicia nanom vidia len to ze nechce knam chodit a spavat unas ja viem je to blbe ze to sem pisem ale vypocujem si nejake radi velmi rada pomohol ki velmi vela veciach ako ked sa nasi hadali a nemala som kam ist nedokazem rozlepit mojej mamke oci moj oco dobej huka kboli tomuto setkemu a mi sa hadame je nim zaslepena boji sa ho moj oco nieje zli chlap ale je moc tvrdi ked som bola mala bavala som sa ho a bojim sa ho este teras nigdy mi nedovolil z kamaratkami von ci na diakoteku baby ak mate nejake blbe hlasky viem ze sa aj take najdu nekomentujte to racej prosim chcem iba radu a nie aby mi niekto pisal ze som hlupe decko dakujem
No ja neviem, možno by to chcelo začať trochu sa vzdelávať. Lebo tá gramatika, vyjadrovanie, slovná zásoba na 5 rozhodne pôsobia.... 😝
au, to čítanie bolelo....
Pozri nevysvetľuj, keď sa nedá. Porozprávaj sa s priateľom, presťahuj sa k nemu. Pracuješ, nie si finančne od nich závislá. Pre rodičov sú deti stále ich malé. Hoci aj už technicky nie sú. Keď sa nedá, nedá proste. Ale dospelosť nie je iba číslo, resp. vek. Dospelosť je v prvom rade byť zodpovedný sám za seba. Niekto v pätnástich môže byť vyzretejší než pomaly tridsiatnik. Záleží od životných skúseností, povahy, okolností. Držím palce.
Ale nič v zlom ale troška popracovať na gramatike, polovicu som skoro ani nechápala čo tým chceš povedať.
ak ti vadí, čo si rodičia myslia, je potrebné sa odsťahovať. zarábaš, peniaze máš. a budete mať s priateľom pokoj.
tak v tomto pripade ma nikto nepresvedci ze toto nie je fake. tolkoto chyb nespravi nikto neumyselne. ak ano, rusim ucitelom svoju podporu strajku, minimalne tomu jednemu co ta ucil slovencinu 😀 😀 😀
😂🙈 Bernolak: Štúr - 1:0
Sorry nemohla som 😂😂😂
prosím ťa nauč sa gramatiku aspoň základy lebo musela som to 3x prečítať aby som pochopila čo chceš
Ach jaj.ta gramatika...
Ak nemas 5 tak by si mala vediet co robit.Ja mam 21,drobceka na ceste (planovane) a byvam s priatelom od 19.tiez sa u nas diali rozne veci,tak sme to zobrali do svojich ruk.pracujeme,zobrali sme hypoteku,kupili byt a vsetko je v poriadku.aj doma sa vztahy urovnali a my si mozeme uzivat naplno jeden druheho.na svojom zivote by som nic nemenila a rozhodla by som sa znovu rovnako.teraz uz len cakame na nas milovany prirastok a vsetko bude tak ako ma byt😉
Teda ja sa tiež občas spletiem, A nepatrím medzi ' konikovske učiteľky gramatiky ' čo majú potrebu každý jeden preklep okomentovat ale teda tento text zabolel aj mňa..
Autorka nehnevaj sa ale asi rodičia vedia prečo sú na teba taký!
dvakrat som to musela precitat a aj tak celkom nerozumuem, o co ti ide...ani sa tvojim rodicom velmi necudujem, lebo vyjadrovanie a gramatiku mas veru tak na 5 rokov...prepac
Teraz som sa tak nasmiala.Ako moze niekto sem pisat,ked vie ze to bude citat minimalne 100 mamiciek a s tolkymi chybami!!!!!Pis ako pocujes 😀 😀 😀
Zakladne skoly maju strajk?myslim ze nezasluzeny 😆
Ufff, ja som to vladala precitat len potial ci "vyeme ako tasko roby a roby" ...sorry,dalej sa nedalo, takze neporadim. Ale aspon ze pracujes, takze si uzitocna pre tuto spolocnost aj bez ovladania pravopisu...aj to sa v dnesnej dobe ceni.
ja sa priznám, že som to ani celé neprečítala, len preletela očami, ale to sa ani čítať nedá. Neviem teda ani aký máš problém, zaujalo ma len, že nemáš 15 ale dvadsať, ale gramatiku ovláda moja 9 ročná dcéra
určite lepšie.
učitelia štrajkujú, deti sa bavia na MK 😎 😎 😎 😎
Ješkove očy 😂
veď asi pre tú gramatiku asi mama štrajkuje - chce aby sa ešte trochu poučila!
Ako chceš ty vychovávať v budúcnosti deti! To si fakt myslíš, že všetko naučia v škole? Zober knihu diktátov a trochu zaber. A nezabudni ani na bodky, čiarky, pomlčky a výkričníky. Keď nevieš o čom píšem, tak si nalistuj stať-interpunkčné znamienka.
Alebo sme blízko k 1. aprílu? a píše nejaké hlúpe decko!
Ak si vo všetkom taká ako v gramatike, tak pán Boh zaplať.
Osamostatini sa s priateľom a máš pokoj.
Osamostatni sa a máš pokoj. Rodičia ti určite nechcú zlé, ale ak si chceš svoj život riadiť sama tak od nich odíď. Pokým bývaš pod ich strechou musíš rešpektovať ich pravidlá. Vždy budeš pre nich dieťa aj keď budeš mať tridsať a snáď v tridsiatke budeš mať aj lepšiu gramatiku lebo prepáč, to vyjadrovanie a písmo je ozaj na päť.
máš dvadsať, zarábaš. máš (vraj) vlastný rozum. Tak to ukáž a odsťahuj sa od rodičov. Tým im veľmi jasne ukážeš, že si samostatná a môžeš sa samostatne rozhodovať. Plať si byt, plať si stravu, plať si všetko. Nemôžeš bývať spolu s rodičmi a čakať, že sa ti do ničoho nebudú starať. Neexistuje. Chcú ti dobre, ale to ty teraz nepochopíš svojím rozumčekom. Možno tak o 20 rokov, ak dovtedy neprepiješ v nešťastnom vzťahu všetky mozgové bunky.
Trosku mi to pripomína druhu temu len tam malá 32 a muz 39.a to vyjadrovsnie zas ďalšiu pani.tak neviem ale tiez si myslim ze je to výmysel.
rodicom to vysvetlis najlepsie tak, ze sa doucis pravopis. Ten mas ako 5 rocna, preto Ta tak aj beru.
ak je datum z niku aj datumom tvojho narodenia, tak nemas 20, mas len 19.
To len ak by si bola v matike taka zdatna ako v slovencine...
No gladys_07 ak by to bol datum 4.1.1996 tak by uz mala 20, nie? 🙂
len vek neznamena vyspelost to si treba uvedomit
s takouto gramatikou si aj ja myslim, ze mas pat rokov 😀 😀
Tak to bol narez ani ja neovladam slovencinu ale mam dceru 19r. som pysna na jej slovencinu ona bi Ta vytahala za vlasy keby to citala ale to nieje otazka o gramatike necudujem sa rodicom aj ja som matka a chcem len to naj pre moje deti Ty sa zamysli nad tym corobis a pouvazuj vek nerobi cloveka dospelym
osamostatni sa a mas po problémoch 🙂
jooooj strply my prsti... :-/