Chcem byt s rodičmi, chcem k nim chodiť a pomáhať im, ale nonstop je tam môj brat so švagrinou s ktorými sa neznasame. Ako toto vyriešiť? Nedokážem s nimi dýchať jeden vzduch. Nie, zmierenie neprichádza do úvahy.
No pokial tam ziju tak nmas na vyber , bud cih budes akceptovat alebo tam nechod
Čo tak pozývať rodičov k sebe keď s nimi chcete byť? Prídete pre nich a potom ich odveziete....
ako rodiča by ma nesmierne bolelo že sa moje deti takto nenávidia . Ak ani láska k rodičom nestojí za to aby ste urobili jeden z vás krok zmiereniu , sú len dve cesty... nechodiť tam vôbec alebo rodičov brať k sebe.
Pokoriť sa.
Keď s nimi nedokážeš dýchať jeden vzduch, tak porozmýšlaj, čo treba zmeniť ;) určite nie je ľahké žiť v zlej atmosfére
Mne by to bolo jedno, prišla by som pozrieť alebo pomôcť rodičom a ich by som si "nevsimala". Nešla by som sa tam hádať, ani správať neslušne, mala by som k nim slušný odstup, bez arogancie, narazok a sarkazmu. Ver tomu že brata bude "mrzieť" viac takýto pristup. To že tam nechceš ísť je z tvojej strany tvrdohlavosť a ublizujes tým nielen sebe aj rodičom.
neriešila si túto záležitosť pred časom tu na koňovi? Je mi to akési povedomé...
Ty si tu už tuto tému nedávno rozoberala. V podstate ziarlis na svagrinu
Prečo chceš pretekať? Veď nájdi inú formu ako sa realizovať spolu a rodičmi
Keď zmierenie neprichádza do úvahy a sebareflexia ti nič nehovorí tak riešenie neexistuje.
Ahoj, ja to mam podobne 😁🤣 ale chodim tam normalne aj ked tam je jeho sestra s muzom, pozdravime sa. Viacmenej ich ignorujem, s jej muzom este ako tak pokecam. Ju moja pritomnost vytaca, takze tak nejako 🙂 ale volame castejsie svokrovcov k nam, alebo sme ich uz asi 3krat zobrali na predlzeny vikend s nami, a tqk ai ich uzijeme v klude a este si aj odpocinu.
ja tych ludi potrebujem zo svojho zivota vymazat, ale AKO
Vďaka Bohu sa to nedá. Vy sama sa “vymažete” a zbláznite svojou vlastnou zlobou. No kto chce kam, pomôže si tam sám. 🤷♀️
A čo také strašné Ti urobili?
Autorka, vymazať nevymazes, raz sú tu, tak ak ich nechceš zabiť tak ich moc nevymazes pravdepodobne.....
vymažeš si akurát tak svoje zdravie , takýto prístup ťa zožerie a zničí ti život -tvoj vlastný . Ja so sestrou nemám tiež vrelý vzťah , ale neprajem jej nič zlé , chcem aby sa mala dobre, aby mala zdravé deti a spokojné manželstvo . Ak sa stretneme u našich , prehodíme pár slov a každá si robí svoje , žiadne urážanie , podpichovanie , sarkastické poznámky . Nenavštevujeme sa , nechodíme na spolu na dovolenky ani na kávu , ale chováme sa k sebe viacmenej slušne , obidve.
Začni od seba a tvoj život sa zlepší .
To nevadi ked budete dedit, ta sa znova uvidite
Ak ich chces zo svojho zivota vymazat, tak tam nechod. Pozyvaj rodicov k vam, alebo na vylet.
Toto sa tak zle číta .... čo sa musí stať , že človek až takto niekoho nenávidí ....
@strapatapupava tak , asi vieš o mne dost . Veľa ľudí je mi ľahostajných , ale nenávisťou škodí človek len sám sebe .
@strapatapupava to mas samozrejme pravdu . Ľudia sú rôzni. Len si naozaj neviem predstaviť , že čo sa medzi surodencami musí stať , že sa nenávidia . Aj u nás je situaciua , že sa 30 rokov nevideli, obchádzajú sa ako keby sa nepoznali ( samozrejme kvôli rozdeleniu dedičstva a majetku ), ale nemám pocit , žeby sa neznášali .
vidim v tebe potencial pre moju prax nemas zaujem? nieco ako psychologicke poradenstvo, cez skype zadarmo samozrejme, kedze to potrebujem do praxe.
Ty si tá čo tu mala "Brat na nervy" tému a potom vyplynulo, že na nervy je skôr jeho sestra ktorá mu závidí?
@strapatapupava teba som sa nepýtala
Ak tam natrvalo byvaju, tak to asi riesenie nema