Ako vyriešiť túto rodinnú situáciu?

17. feb 2021

Chcem byt s rodičmi, chcem k nim chodiť a pomáhať im, ale nonstop je tam môj brat so švagrinou s ktorými sa neznasame. Ako toto vyriešiť? Nedokážem s nimi dýchať jeden vzduch. Nie, zmierenie neprichádza do úvahy.

alchemilkazltozelena
17. feb 2021

Ak tam natrvalo byvaju, tak to asi riesenie nema

danka808
17. feb 2021

No pokial tam ziju tak nmas na vyber , bud cih budes akceptovat alebo tam nechod

martina1201
17. feb 2021

Čo tak pozývať rodičov k sebe keď s nimi chcete byť? Prídete pre nich a potom ich odveziete....

21oktober
17. feb 2021

ako rodiča by ma nesmierne bolelo že sa moje deti takto nenávidia . Ak ani láska k rodičom nestojí za to aby ste urobili jeden z vás krok zmiereniu , sú len dve cesty... nechodiť tam vôbec alebo rodičov brať k sebe.

asia83
17. feb 2021

Pokoriť sa.

jaass
17. feb 2021

Keď s nimi nedokážeš dýchať jeden vzduch, tak porozmýšlaj, čo treba zmeniť ;) určite nie je ľahké žiť v zlej atmosfére

whatever1
17. feb 2021

Mne by to bolo jedno, prišla by som pozrieť alebo pomôcť rodičom a ich by som si "nevsimala". Nešla by som sa tam hádať, ani správať neslušne, mala by som k nim slušný odstup, bez arogancie, narazok a sarkazmu. Ver tomu že brata bude "mrzieť" viac takýto pristup. To že tam nechceš ísť je z tvojej strany tvrdohlavosť a ublizujes tým nielen sebe aj rodičom.

0silvia0
17. feb 2021

neriešila si túto záležitosť pred časom tu na koňovi? Je mi to akési povedomé...

mila23
17. feb 2021

@0silvia0 ano, vcera som to tu tiez citala...svagrovci nebyvaju so svokrovcami pokial si pametam.....

pribinak
17. feb 2021

Ty si tu už tuto tému nedávno rozoberala. V podstate ziarlis na svagrinu
Prečo chceš pretekať? Veď nájdi inú formu ako sa realizovať spolu a rodičmi

0silvia0
17. feb 2021

@mila23 včera? Mne sa zdá že dávnejšie, ale je možné, že v pravidelných intervaloch autorka rieši dokola to isté a nevie si sama so svojou žiarlivosťou poradiť.

lujza123
17. feb 2021

Keď zmierenie neprichádza do úvahy a sebareflexia ti nič nehovorí tak riešenie neexistuje.

queen_mary
17. feb 2021

Ahoj, ja to mam podobne 😁🤣 ale chodim tam normalne aj ked tam je jeho sestra s muzom, pozdravime sa. Viacmenej ich ignorujem, s jej muzom este ako tak pokecam. Ju moja pritomnost vytaca, takze tak nejako 🙂 ale volame castejsie svokrovcov k nam, alebo sme ich uz asi 3krat zobrali na predlzeny vikend s nami, a tqk ai ich uzijeme v klude a este si aj odpocinu.

mondolina
17. feb 2021

@0silvia0
Riešila...a nie raz....toto je už 3 x a furt to isté.

autor
17. feb 2021

ja tych ludi potrebujem zo svojho zivota vymazat, ale AKO

asia83
17. feb 2021

Vďaka Bohu sa to nedá. Vy sama sa “vymažete” a zbláznite svojou vlastnou zlobou. No kto chce kam, pomôže si tam sám. 🤷‍♀️

baccio
17. feb 2021

A čo také strašné Ti urobili?

martina1201
17. feb 2021

Autorka, vymazať nevymazes, raz sú tu, tak ak ich nechceš zabiť tak ich moc nevymazes pravdepodobne.....

21oktober
17. feb 2021

vymažeš si akurát tak svoje zdravie , takýto prístup ťa zožerie a zničí ti život -tvoj vlastný . Ja so sestrou nemám tiež vrelý vzťah , ale neprajem jej nič zlé , chcem aby sa mala dobre, aby mala zdravé deti a spokojné manželstvo . Ak sa stretneme u našich , prehodíme pár slov a každá si robí svoje , žiadne urážanie , podpichovanie , sarkastické poznámky . Nenavštevujeme sa , nechodíme na spolu na dovolenky ani na kávu , ale chováme sa k sebe viacmenej slušne , obidve.
Začni od seba a tvoj život sa zlepší .

lubkavargova1
17. feb 2021

To nevadi ked budete dedit, ta sa znova uvidite

elizabet173
17. feb 2021

Ak ich chces zo svojho zivota vymazat, tak tam nechod. Pozyvaj rodicov k vam, alebo na vylet.

kleopatra114
17. feb 2021

Toto sa tak zle číta .... čo sa musí stať , že človek až takto niekoho nenávidí ....

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kleopatra114
17. feb 2021

@strapatapupava tak , asi vieš o mne dost . Veľa ľudí je mi ľahostajných , ale nenávisťou škodí človek len sám sebe .

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kleopatra114
18. feb 2021

@strapatapupava to mas samozrejme pravdu . Ľudia sú rôzni. Len si naozaj neviem predstaviť , že čo sa medzi surodencami musí stať , že sa nenávidia . Aj u nás je situaciua , že sa 30 rokov nevideli, obchádzajú sa ako keby sa nepoznali ( samozrejme kvôli rozdeleniu dedičstva a majetku ), ale nemám pocit , žeby sa neznášali .

nistika
18. feb 2021

vidim v tebe potencial pre moju prax nemas zaujem? nieco ako psychologicke poradenstvo, cez skype zadarmo samozrejme, kedze to potrebujem do praxe.

lesana25
18. feb 2021

Ty si tá čo tu mala "Brat na nervy" tému a potom vyplynulo, že na nervy je skôr jeho sestra ktorá mu závidí?

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lesana25
18. feb 2021

@strapatapupava teba som sa nepýtala