Vidim tu rozne komentare na rozne problemy. Sme rozne. Mna by zaujimalo ako to POTOM dopadlo. Ako ste s nadhladom prespekulovane zensky necakane riesili svoje problemy a Poradili si k svojej spokojnosti. Napriek napriklad uplne opacnym radam okolia.
Ja som nepochopila 😂 na ake problemy sa pytas?
@pohodickasrandicka ked si tak strašne zvedavá poradím ti grif..
čo sa tak opýtať v konkrétnej téme ktorá ťa zaujíma priamo autorky?
alebo myslíš že napíšu všetky autorky 1500 tém a ich happyend?
cieľom je poradiť,dať iný pohlad na vec,podporiť,alebo na rovinu povedať pravdu..
to ako to v skutočnosti dopadne sa rysuje mesiace/roky..pokiaľ sa ich situácia nevyjasní...ale 80% žien tú pravdu nechce čítať..
@pohodickasrandicka no ty musíš byť veľmi žensky prešpekulovaná, lebo otázku si zadala tak prešpekulovane, že si sa dokopy nič neopýtala a chceš konkrétne odpovede na tvoju nekonkrétnu otázku...
No tak ja Ti odpoviem na otázku. Tiež som tu dávnejšie riešila niekoľko problémov. V podstate sa nič nezmenilo, len ma to možno menej serie. Ako kedy. Riešila som mužovu lakomosť, teda neviem či je to lakomosť, šetrnosť, doteraz neviem, ja by som to možno aj nazvala sprostosť. A aj iné . Napísala som na papier čo ma najviac štve od najviac po najmenej a opýtala som sa sama seba čo s tým ja osobne dokážem urobiť. Bez toho aby som do toho musela zatiahnuť niekoho iného. V niektorých veciach som urobila to čo som ja vedela zmeniť som zmenila, tak aby to čo najviac pasovalo mne. V niektorých veciach čo som nevedela urobiť nič, som sa cielene na to vyprdla. Normálne som si nastavila hlavu, že nebudem nad tým rozmýšľať, nebudem si to všímať a basta. Priznám sa prepadne ma, ale celkom to pomohlo. Napísala som návrh na rozvod, pomohlo presne definovať čo mi vadí, keď som to definovala tak sa mi to nezdalo také strašné a myslím, že tu je pes zakopaný. Koľkokrát ani nevieme čo vlastne chceme, len robíme všetko pre to aby sme to dostali. Takto som to nejako ,,vyriešila.,,
@saslavka73 takže rozvodom si to vyriešila? Lebo tiež si toho popísala kopu a zároveň nič dokopy... 😉
@deti95060810 Vlastne áno. Však to bol zámer.😉 Ale kto vie čítať s porozumením tak odpoveď nájde.
@saslavka73 ale ked sa vrátiš k príspevkom,čo ti boli napísané a pozrieš sa na to s odstupom času zistila si že baby mali pravdu,len vtedy sa ti to zdalo scifi?
@dominika6 Nič mi to nedalo. Vôbec. Kým som si nedefinovala čo ja chcem o čo mi ide. To bolo len také babské rečnenie.
@saslavka73 a presne to čo ja vždy tu opakujem...treba použiť zdravý sedliacky rozum a ono to príde aj bez modrého koňa..
@dominika6 Len keď my ženy radi všetko spolu rozoberáme. Ale tak vlastne to bol podnet si to rozobrať.
asi som chlap...ja neznášam prešpekulované ženské...raz mi mužova sestra povedala, že veď som žena a musím manžela dotlačiť do toho čo ja chcem, veď som žena...akože díky za takúto radu, NIKDY som to nerobila a ani robiť nebudem...občas sa mi muž smeje, že neviem ako to funguje, ale je rád, že nemá po svojom boku héééérečku
@dominika6 presne happy end som chcela čítať
@beky1813 všetky čo sa vám zdárne podarilo vyriešiť, v preklade čo bolo predtým veľký problém dnes som to takto zvládla a som na to hrdá, ale napr. radili mi aj takto a ja som vzala svoj rozum do hrsti a takto sa mi to podarilo čo som chcela.
@0silvia0 nie som prešpekulovaná. Len vidím že niekedy to nie sú rady zo skúsenosti ale rady aby som rypla. aby som niečo povedala. Možno si to niekto vezme k srdcu a zmení si tou radou tej či tej veľmi život a možno by jej dotyčnej dopytujúcej sa na čokoľvek pomohlo keby verila viac sebe, Také príklady som chcela podporiť prípadné ženy keby sa našli a pochválili sa a povzbudili tým iné po ich prečítaní.
@pohodickasrandicka to co za priglupava tema, resp otazka ci co to je vlastne, nuda fest?
@ebi88 a sme si rypli :D
@pohodickasrandicka no žial tu žiadne pozitívne témny niesú..nezaujíma ma napr. ked je tu 7000 príspevkov o tom či je tehotná ked jej stačí oprať trenky ani či môže čakať ducha na teste..tak isto je smutné čítať ako ju muž podvádza,podviedol ,bije ju,týra ju,neplatí na deti,...je možné autorku v danej situácii upokojiť,podporiť...ale hapyend nieje nikdy..
Prešpekulovane ženy sa nechodia poradit na MK tie si poradia samè. Aj tak sa tu každa tema zvrtne proti autorke čo vieš už aj ty 🤣
@saslavka73 múdre rozhodnutie 😊 vieš možno keby si sa rozviedla nasla druhého bol by taky istý. Moja mama vraví ze aj keď si nájdeš 50 chlapov všetci budú v podsate rovnaki. A keď sa napríklad pozriem na mojich bývalých, ma pravdu 😁😁
Zaujimava stylizacia, P. O. Hviezdoslav by zavidel😂 Musela som to precitat 3krat aby som to pochopila.
Ale ako napad dobry, tiez by ma zaujimalo ako autorky istych tem dopadli...
@pohodickasrandicka tak ja napríklad som sa zariadila trochu inak, ako mi radili, aj keď som mala najprv tendencie s nimi súhlasiť. Presvedčilo ma ale zopár takých, ktorí mali úplne protichodné názory, čo sa tesne približovalo aj k môjmu spôsobu riešenia. Celé to síce dopadlo dobre, aj keď sa to spočiatku javilo zle, a ja som už prestávala veriť, či sa to uvedie na pravú mieru. Ale aj tak nie som veľmi spokojná 😞 Asi to bude tým, že som veľmi prešpekulovaná 🤔
@pohodickasrandicka predstav si že riešiš manželovu neveru. Polovica okolia Ti radí "kopni ho do zadku, hajzla jedneho" a polovica Ti povie "rozmyšlaj prečo sa to stalo, urobili Ste chybu obaja, vyčkaj, nerozvádzaj sa hneď". Potom keď sa nerozvedieš ale zlepíte to dokopy (a ešte Ste aj šťastní a spomenieš to hlavne na MK) tak Ťa tá jedna polovica berie za prešpekulovanú (že to robíš to kvôli peniazom a komfortu ) a tá druhá Ti povie "vidíš prekonali Ste spolu problémy, Ste silnejší". Keby si bola prešpekulovana ženská , tak neriešiš takýto problém ale mu vieš v zárodku zabrániť. Tým pádom by sme tu nemali príbehy, ktoré by sme mohli čítať😉 Lebo ženské , ktoré sú prešpekulované od narodenia sa majú dobre a na nič sa nesťažujú a neriešia problémy na MK 😉 Ale prešpekulovanou sa môžeš stať aj v neskoršom veku -keď si odžiješ, odpozoruješ, poučíš sa alebo čítaš MK 😀😀😀
@pohodickasrandicka ale teraz vážne.Keď som riešila svoj problem, ja som si vypočula všetkých (neriešila som to ale na MK, a aj tak mi aj bez toho niekedy išlo z toho prepnúť - každý Ti aj nevyžiadané rady dáva), ale rozhodla som sa v konečnom dôsledku podľa seba a podľa toho ako som to cítila. A poviem Ti som spokojná so sebou 💃. To čo sa môže zdať niekomu niekedy ako prešpekulovanosť je možno skôr nástup "racia", lásky k sebe "na úkor" naivity, bezbrehej dôvery a lepkavej romantiky
heh, dúfam, že každá odpoveď ktorá sem príde bude len kladná :d potom je v celku asi aj jedno, ako sa to dotyčnej podarilo, hlavne že je to tak ako chcela, nie?