Ahojte.viem ze je to otazka taka na telo.pytam sa hlavne mamiciek ktore maju 2a viac deti.ako casto sexujete?mne to furt muz vycita,ale to sa neda pri tolkych povinostiavh.
ktosi mudry raz povedal, ze toto vobec nie je dolezite, ako kto casto a porovnavať sa...
dolezite je, aby frekvencia vyhovovala danej dvojici 🙂 . Ak im vyhovuje obom 1x do mesiaca, budu spokojní, ak im obom vyhovuje kazdy druhy den, tiež budu rovnako budu spokojní...
Problem nastava, ak sa stretnu dvaja, ked jeden to potrebuje kazdy den a druhy raz za mesiac....tí sa asi tažko zhodnu... Preto nehladaj odpoved u inych, hladajte ju vy dvaja u seba, snad to vyriesite k spokojnosti nejakym kompromisom 🙂
@barbara088 keď ti tu 95% napíše že každý deň, cez víkend dva krát denne, čo s tým urobíš? Keď ti naopak napíše väčšina, že stačí raz za dva týždne, budeš sa tým riadiť? Je to predsa u každej dvojice iné, pripadá mi to, ako by si chcela rozvrh na mesiac. Počúvaj svojho manžela a nie nás. Ak cítiš, že máš veľa povinností, tak sa s nimi podeľ, prenechaj nejaké manželíkovi. Vysvetli mu, že máš na neho väčšiu chuť v popratanom byte a že sa nedokážeš tak uvolniť, keď vieš, že ťa čaká hora žehlenia. Ale najlepšie by bolo vykašlať sa na naše komentáre, otvoriť vínko a ísť sa pritúliť k manželovi. Domácnosť má byť natoľko čistá, aby bola zdravá a natoľko špinavá, aby bola šťastná.
No tak ja mam 3deti byva s nami svokor.staram sa o 6ludi.mame velky dom.od rana stojim na nohach do vecera.manzel robi na 3zmeny a nie vzdy mame sukromnie.on by sexoval najradsej cez den ja zas radsej v noci.cez den mi to vadi lebo mam dopraskane brusko a kila navyse.on toto nevie pochopit.ja uz neviem....jeho odpoved ze ked ja nechcem cez den on nebude chciet v noci.
tollkokrat kolko je chut....vzdy zalezi len na dvoch ludoch....ak chce chlap castejsie ako ty tak nech prevezme cast starostlivosti o domacnost a mozno aj viac chuti budes mat
Dakujem 🙂
@barbara088 trochu ťa chápem, ale naozaj len trochu. Dá sa vám predsa zastrieť aj cez deň, či? Ak nie, kúpiť závesy, žalúzie. Že je práce okolo troch malých detí dosť, chápem tiež, ale ruku na srdce, určite sa dajú niektoré veci odložiť, alebo úplne vyčiarnuť. Žehliť len nevyhnutné, navariť na dva dni, prípadne do mrazničky, okná umývať len vtedy, keď už máš pocit, že ani tie žalúzie netreba. Nerieš svoje telesné nedostatky, muži to vidia inak, buď rada, že tvoj manžel po tebe túži a ak ťa to vyslovene neobťažuje a jedinou prekážkou je veľa práce a denné svetlo, povedz to mužovi, tak ako si to povedala, teda napísala nám.
@barbara088 no neviem, ale keď ťa chlap chce aj keď máš dopraskané bruško a kilá navyše, tak podľa mňa to chápe vcelku dobre, to skôr nám ženám príde nepochopiteľné, že nás chce aj napriek týmto "vadám" 🙂
skús občas zabudnúť na nedokonalosti svojho tela
Za posledné tri roky 4 krát a to viem presne 😀
@barbara088 v tom ta chapem ..moj manzel tiez nema problem hocikde a hocikedy 😀 ale ja mam radsej tu intimutu vecer alebo v noci 🙂 proste milujem tmu a cez den to pre mna nieje ono 🙂 .. manzelovi nevysvetluj popraskane brucho ..kezde ma o teba zaujem tak mu to evidentne neprekaza ..iba zbytocne na to upozornujes 🙂 ...
@makmitka33 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
primerane situacii a nalade...
@barbara088 suhlasim s @timea7, ze muzi to vidia inak, ako sa vnimame my, zeny. Ja som raz povedala priatelovi, ze mam celulitidu. A on, ze kde???? Pomyslela som si: no ak si si ju nevsimol, tak isto ja Ti ju ukazovat nebudem. 🙂 Muzi to vôbec nevnimaju.
@barbara088 Ako uprimne, vykasli sa na strie a par kil navyse. Chlap, ked ide o sex si to ani len nevsimne. Fakt sa nestresuj. Uzi si to 🙂 Ak teda ide len o tento tvoj komplex. Pochybujem, ze tvoj muz je dokonaly a pozri, nevadi mu sexovat cez den 😀 Ber si z neho priklad.
On je taky bez hamby,on by snad aj po meste dokazal behat holy 🙂
@barbara088 nahotu asi vnímate každý inak, možno aj to je trošku problém
@barbara088 muži sa na nedostatky pozerajú inak ;) nemusíš byť na seba taká kritická, skús na to zabudnúť a sex si užiť aj cez deň 🙂 vzťah je o kompromisoch a koniec koncov budete mať z toho niečo obaja tak do toho :D
ahoj...prosím ťa, nezaraď sa k ženám, ktoré si myslia, že ked majú deti, tak sú automaticky matky na 100percentny uvazok...si aj žena, a podľa toho sa riaď...chápem, že máš povinnosti, aj ja mám tri deti, s minimálnym rozdielom, stavali sme popri tomu dom, k tomu mám chorú mamku, je aj bolo toho veľa, ale nikdy som nezabudala na manžela a na náš vzťah, chce to len dorbu organizaciu dňa, nejaky režim si treba vytvoriť, aby ta starostlivosť o deti totalne nevyčerpala...nič netreba preháňať. 😉
@anavila @maribell tiež to nemám bohvieako rada, ale robím to 😀 z času na čas - ten jeho blažený úsmev "po" mi za to stojí 😀 on akoby sa tým utvrdzoval, že aj napriek všetkým povinnostiam, zhonom a tak sme ešte stále ten mladý žhavý pár - čo už dávno teda nie sme 😀 tým som chcela povedať len to,že občas stojí za to s úsmevom jemným len "dať" aj keď to zrovna nie je naša šálka kávy 😉 (aby ma niekto neupodozrieval z pokrytectva, môj muž vie, že len "dávam" občas...a keď je to občas tak mu tonevadí 🙂 ) ono...po tých rokoch čo sme spolu si myslím, že čím je sexu menej, tým menej máme naň chuť...
@barbara088 Súhlasím s @timea7 🙂 Ja mám stále problémy, že mám tučné nohy, tučné brucho, strie a môj priateľ mi stále povie, že nikde nič nevidí a že som krásna a dokonalá 🙂 Keby si sa tvojmu mužovi nepáčila taká, aká si, tak ani ten sex od teba nechce 😉 Prajem veľa šťastia 🙂
myslim, ze autorka mieni konverzaciu ani nie tak ako casto sulozime 🙂 ale ako si to vieme a menezujeme pri detoch kedze jej muz chce viac a ona asi nevie...
no zaklad je mat chut 🙂 mam sex ked mam chut... (nastastie mam s kym 😉 )
ak je chut, cesta sa najde....jasne, nie vzdy, niekedy po dlhom dni tyzdni tazkej noci chorobe a podobne...padnem "na hubu" do postele a spim uz pocas pádu 🙂
ved bez toho sexu by neboli deti 🙂 no hold cez den sa neda, tak jedine obetovat kusok zo spanku...zo zaciatku sa premôcť ale...s jedlom rastie chut 🙂 takze si myslim ze po chvilke to nebude zasa premahanie ale bude aj chut 🙂
treba mysliet pozitivne!
treba chlapa brat ako chlapa a muza a nielen ako otca deti co je furt v robote 🙂 sem tam sa pohladit dotknut...a pokial sa nehnusite sami sebe, to pride 🙂
takze moja rada je len V NOCI 😀
@barbara088 moj manzel mi prave hovori, ze sme uplne rovnake a mam napisat, aby sme si konecne vtlkli do hlavy, ze nas nasi manzelia miluju take ake sme, aj s kilami navyse 🙂 aj ja preto radsej uprednostnujem noc, ale kedze mi to opakuje casto, ze sa mu pacim aka som, obcas mu dobprajem aj cez den ci po svetle, lebo viem, ze mu to urobi velku radost 🙂 ak je svokor doma, nech na 2-3 hodiny v sobotu vecer postrazi deti a vy si urobte romantikuš večer 🙂
každý deň a viac kôl, cez víkend viackrát denne 😉
@barbara088 Ahoj veru chápem ta, my máme to isté doma, bez svokra. A niekedy je to fajn aj cez obed keď deti spia, aj ja mám kg navyše aj strie, tak nahodim sexi kosielku a trošku treba vypnúť. Môj muž by chcel mať sex aj každý deň, ale to predsa nejde, tak máme ho tak 3krát do týždňa niekedy cez deň a niekedy v noci. A niekedy' po raňajkách rychlovka v kúpeľni, keď deti pozerajú telku. ... treba si nájsť chvíľku pre seba, len musíte chcieť.
@barbara088 Neviem ako je to u vas ale ak hlavna starost nielen o deti ale aj o ostatne je len na tebe tak mozes urobit s muzom kompromis - ak budes viac pomahat v domacnosti ja budem mat viac energie na sex.
@makmitka33 už dávno som sa tak nepobavila 🙂 🙂 🙂
@cecilia68 ale ja som to myslela vážne 😉
@barbara088 tak ked sa nam chce 😀 .. deti idu o 20:00 do postele takze potom neni problem 🙂 vykasli sa na zehlenie alebo na riady 😀 tie ti neujdu 😉