Ako by ste reagovali keby vám váš partner s ktorým mate dve deti a žijete sním 3 roky, povie že aj by chcel inú keby sa nájde nejaká ktorá by ho chcela??? Vždy som si hovorila že sa pri ňom necítim nijak výnimočne ani nevidím že by sa nejak extra snažil v našom vzťahu. Ale toto? Tak toto ženy ma ponizilo ako ženu a zničilo mi to aj to posledné sebavedomie ktoré som mala ako matka. Vlastne to znamená že som iba taka z núdze cnosť, prvá čo sa chytila. Ako sa teraz k tomu mužovi mám správať? Čo robiť? Véd to je strašne toto zistiť už po dvoch deťoch. Je mi do plaču.
Vzdy si hovorila, ze sa pri nom necitis nejak vynimocne? Nikdy sa vo vztahu extra nesnazil? Za tri roky celkoveho vztahu mas s nim 2 deti? To skor on je pre teba len nejaky zufaly pocin, co ti bol ochotny urobit deti. Lebo inak si neviem predstavit, preco mas s chlalom s tymito vlastnosti 2 deti v tak kratkej dobe.
Vôbec sa tvojim pocitom necudujem, priatel evidentne s tebou nepocita do zivota a je este taky chruno a debil, ze ta takymito vetami zhadzuje a ublizuje ti.
Clovek obvykle do dvoch-troch rokov vie, ze s dotycnym chce pokracovat vo vztahu a pripadne si ho vziat alebo nie. Myslim, ze aj ty sama vnimas, ze to nie je vztah na cely zivot, alebo aspon ty s nim nechces fungovat, kym "si najde inu". Je len otazkou casu, kedy odide, ale uz teraz lutujem jeho buducu zenu, lebo spravit priatelke za tri roky dve deti a spravat sa ako debil... no ma velmi zly charakter ako clovek.
@hsara99 nemám kam ísť a nemám ako začať od znovu deti sú veľmi malé obidve.
@kate211 neviem asi som veľmi naivná lebo som si myslela že je všetko v poriadku a po troch rokoch zistím že netreba veriť ani vlastnému mužovi ktorému som porodila deti. Fakt som tomu uverila
@zmrzlinka2021 ved práve že sme iba na samom začiatku a tu zistíme že to aj končí.. Najradšej by som mu tú bolesť vrátila
Ale …. veď si mu mala nahrať na smeč a povedať mu, že o takého krásavca a modela a malého boha sa baby vonku pobijú a mala si mu otvoriť dvere
Pozri, hneď si baliť kufre, to sa nedá, najmä keď máš maličké deti. Treba dať nejakú hranicu kde všetky žarty končia, ale zas nie sa takto opustiť a zúfať si
Asi sa pri tebe fakt veľmi snažiť nemusí, keď za 3 roky máte 2 maličké deti? Veľmi tá asi baliť nemusel. Teraz už nič. Od zajtra žiadne varenie, pranie, žiadny servis. A pri prvej príležitosti mu roční povedať, že ak chcel byt vtipný, tak mu to nevyšlo
Tak za tri roky dve deti to ako? Ci hned po mesiaci chodenia? Hned tu je prva a zasadna chyba spravena, kym by som s niekym nechodila minimalne dva roky nespravim si s nim dieta, uz len z toho, ze cloveka spoznas po nejakej dobe atd, nestoji ti za to taky chlap veru
Ako prepac mi za uprimnost, ale sama pises, ze ste na uplnom zaciatku. A uz mate dve deti a vlastne nemas kam ist? Asi zlyhal zdravy rozum alebo naco si sa spoliehala?
otazne je v akom rozhovore to bolo spomenute .. chlapy su divny ale ich zmysel pre humor je este divnejsi ... mozno to bol len nedomysleny vtipa mozno nie .. kazdopadne aksi sa uz predtym vedla neho necitila dobre-nebudem odsudzovat a pytat sa naco s nim mas 2 deti- isla by som od neho ... aj ked nie hned ale tak ako on ta ma ako z nudze cnost este s nim vydrz a odkladaj si co najviac aby si mala na zaciatok a az budes ready utekaj
No už vieš, kde si urobila chybu. Malo ste sa poznali, máte dve malé deti a tvoj chlap je zjavne nedozrety na takú zodpovednosť. Proste to zobral tak, že spolu "musíte" byť, lebo máte deti. V podstate je to smutné. Neviem aký je otec, či ti pomáha s deťmi, či sa stará, ale pokiaľ ako-tak funguje, tak zostaň s ním, pokým deti podrastu a pôjdeš do práce. Potom sa ti bude ľahšie odchádzať, alebo možno sa to časom utrasie a ani neodides.
Dolezity je kontext toho vyjadrenia. Nevyprovokovala si ho?
a nemyslel to zo zartu , vsak mu povedz prosim ta kto by ta chcel s dvoma detmi , ja jedina som tvoja zachrana bud rad ze nas mas
Nehnevaj sa, ale mozes si za to sama. Svojmu dieťaťu by som nikdy nechcela dať hocijakého otca, resp prvého na ktorého narazím, lebo toto naozaj tak aj vyzerá, inak si neviem vysvetlit za 3 roky mat dve deti. Ukaz mu dvere, nech teda ide pohľadať čo mu chyba. Hlavne ho nepros, aby zostal. Ak to myslel zo srandy, tak sa už vyjadrovať na tu tému nebude a zostane pri tebe. Ak to myslel vážne , tak ho neudrzis pri sebe. V tom prípade zacni riešiť výživné na deti a budeš sa musieť postaviť na vlastne nohy.
@cocolino234 bohužiaľ, toto je novodobý šport, len škoda, že to odnesú tie deti
Najhorsie je ze ked bude aktivne hladat tak nejaka sa najde co by ho chcela hoci ma teba a deti 2.( jedine ze to povedal ako reakciu ak ty si prva nieco v style “mala som si radsej zobrat Pištu Hufnagela.” Tak by sa to dalo chapat ze len Ta chce zranit na oplatku) No nic Mala by si setrit kazdy cent, aby si mala z coho zit aj s detmi ked to raz jeden z vas ukonci. A Hlavne si snim neurob dieta c3.
To muselo bolet. Ale cas to poriesi. Kazdym dnom to bude lepsie. Ak by mne toto muz povedal smrtelne vazne, asi by som nenapdne sa zacala o neho menej starat. Nie hned naraz, lebo taky protiutok by mohol sposobit aj unho nejake radikalne zmeny treba to riesit tak, ze uz nestihas hento a tamto, ze nech si spravi sam. Jednoducho sa treba postupne dostat do stadia spolubyvajucich, ja to tu radim vlastne stale.
Alebo ak je na to stavany, tak sa ho spytat ako si to predstavuje dalej, ze tu ma deti, zodpovednost...
A treba sa asi psychicky pripravti, aj na nieco horsie, tazko povedat, ci bol k tebe iba uprimny, alebo ta sam pripravuje na nieco zasadnejsie.
Somár sprostý. Nech si ju ide už aj hľadať.
Kks za 3 roky dve deti s chlapom, čo ti nie je ani manžel. Nejak si sa poponáhľala. Ja budem za zlú, ale čo si čakala? Nemali ste šancu sa dobre spoznať pred tým ako prišli deti. Aj pevný vzťah dostáva zabrať, keď prídu deti a nie to takýto na rýchlo spichnutý. To ste sa museli poznať pár mesiacov, keď si otehotnela. Na tvojom mieste by som jeho neriešila, ale vyriešila svoju samostatnosť.
Akože keď by som necítila, že sa snaží, že ozaj chce so mnou byť, tak by som to asi nechala tak, nebola by som v takom vzťahu, veď to človeka myslím, že len vyčerpáva zbytočne, vzťah by ti mal robiť radosť.
ako ja tiež nechápem, že ste spolu 3r a už máte dve deti.. to ako načo?
Deti sa maju rodit v manzelstve,ale ok,ako co teraz....jedine sadnut a porozpravat sa,co dalej,ako vidi vas vztah a zoficialnit ho.
@babajaga neviem, či by som v tomto prípade chcela vzťah zoficiálniť, skôr nie ako áno. Sobášny list vôbec nezaručuje milujúceho partnera a otca. Vždy som bola za to, že vzťah, do ktorého majú prísť deti, má byť spečatený sobášom. Tu už deti sú, ale chýba láska a bohužiaľ čo je ešte horšie, aj úcta. Len naivná žena verí, že sa svadbou muž zmení. Okrem toho je tu celkom čerstvá téma, kde sa zdesená manželka pýta, či dlhy, ktoré narobil jej manžel poza jej chrbát, budú aj jej dlhmi. Bohužiaľ áno. Sú spolu roky, sprostosti začal robiť muž teraz...
@elizabet173 Ako sa hovori,papier znesie vsetko...sobas nic nezarucuje,na vztahu treba a musi sa stale pracovat.Nas pan farar mal v nedelu velmi peknu a doraznu kazen,kde hovoril o rodine,aky je dolezity sulad ,spojenie dvoch srdc v jedno..vtedy pozeram na druheho cloveka viac ako na seba,pracujem pre spolocne dobro...ake je hrozne ked dve srdcia co sa spojili sa rozdelia,nerozpravaju sa spolu,hovoril o tvrdosti srdca,ja hovorim ,ze vsetky zavislosti pochadzaju z tvrdosti srdca,kde vyhrava vlastne ego,kde nepozeram na spolocne dobro,smer rodiny,ale len na seba.
@babajaga to sú síce pekné slová, ale autorke témy sú k ničomu. Máš pocit, že jej partner má záujem pracovať na vzťahu, keď jej povie po troch rokoch to, čo jej povedal? Na vzťah sú vždy dvaja, ak jeden nemá záujem, ten druhý nezmôže nič
@elizabet173 presne tak,tahat musia spolu,dvaja...nato s nim chodila,aby ho spoznala,ci?Cize ho pozna najlepsie,musi vediet ako to myslel,aky rozhovor viedli,ked to povedal
Nemôžeš veriť ani vlastnému mužovi... Ale ty muža nemáš ! Ste ešte len na začiatku... Dve deti na divoko nie je začiatok !
A v takomto vzťahu chceš pokračovať? Choď, čím skôr tým lepšie.