Akí sú vaši muži?

teddynka23
5. dec 2015

chcela by som vedieť, akí sú vaši muži, či to iba ten môj je anti romantik alebo aj vaši 😀 nečakám od neho, že mi bude písať básne alebo že bude plakať pri romantických filmoch,to nie, ale niekedy by som chcela aby mi povedal, že mi to pristane, pritúlil by si ma...raz za čas sa to stane, nehovorím, že nie, ale keď mu to vykričím 😀 sú aj vaši takí?

limetka69
5. dec 2015

@teddynka23 áno aj môj je taky. Inak je skoro dokonalý 🙂 ale viem, že keď som takého chcela v puberte ešte a nakoniec ho našla, šiel mi strašne na nervy. Stále kvietky, poupratoval, navaril.... A strašne žiaril. Inak bol fakt romantik a mne to vadilo, že je ako žena, vtedy som si uvedomila, že chcem chlapa, doslova, čo bude chrápať na gauči, nebude trpieť keď mu poburdam vlasy a pod. Proste chlap, nie zzenstily blbecek. 🙂

beatrice1607
5. dec 2015

@teddynka23 Aj ten moj je romanticky ako dvere od chladnicky.
Ale svoju lasku mi prejavuje inak.
Keby mi stale kupoval kvety a pisal basne, asi by mi liezol paradne na nervy.. 😤😤

fuska
5. dec 2015

Akurat vcera som o tom kecala s kamoskou. Moj nie je romantik. Ale je verny, dopraje mi, lubi ma, proste neprejavuje lasku ku mne teatralne, ale inak, nenapadne a trvalo. Naco by mi bol chlap, ktory kupuje kytice ruzi a na druhy den bezi za inou. (Netvrdim, ze kazdy romantik je taky.)

ematko29
5. dec 2015

no aj moj je antiromantik,zabudne na sviatok a tak ako píses niekedy potrebujem aby ma pochvalil,že mi to pristane a tak ,ale zase je to ako píše
@fuska stará sa o rodinu a predstavte si nechodí ani do krčmi 😀

adri266
5. dec 2015

@teddynka23 a nemylis si trochu pojmy? Aby Ta pritulil ci pomojkal,nemusi to byt romantik. Myslim, ze aj macho ci ine typy chlapov si radi pritulia zenu, v tom bude iny problem.
Su ludia, ktori nemaju radi take osobne prejavy, lebo to nevideli napr doma u svojich rodicov.

emilia25
5. dec 2015

No moj muzik je muzik s veľkým m.kazdy den mi hovorí ze má miluje bozksvs má aj moje bruško stale sa pýta co robi betks v brusku a ja bud kopka alebo spinks môjmu muzikovy stačí ked mu poviem raz na co mám chut a ked sme v obchode hned mi to kupy ja uz nna to aj zabudnem ked má vidi smutnú vzdy vie co má povedst urobit aby som sa opet smiala.chodime aj na večere len mi bez deti.ja mám naozaj úžasného muža.rano sa bavíme o postielke a ked sa prebudí po nocnej ide somnou pre nu aj ked spal hodinu.proste som tá najšťastnejšís zena manželka matka na svete

miriam2908
5. dec 2015

Môj je niekedy až extrémny romantik. Po prebdenej noci s deťmi sa nejako pozviecham z postele a ako vstanem tak mi povie že som nádherná. To je pre mňa kompliment jak sviňa...niekedy mi fakt lezie na nervy s tým aká som pekná, vesam padlo deti plačú a on ma začne obimat :D niekedy je to vážne na nervy, ale je môj milujem ho, takého som si ho brala🙂 asi ho nezmenim🙂 a ani nechcem, radšej nech ostane taký aký je🙂

katarinaina
5. dec 2015

@teddynka23 podla mna su takmer vsetci anitiromantici, ked pride na rutinu manzelstva. Poradim len jedno... ja som citala knihu Novy manzel do 5 dni od Lemana, zacala som to aplikovat na muzovi a moj muz reaguje velmi pozitivne a dokonca aj romanticky. Odporucam!!! uvidis prinesie to ovocie.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
limetka69
5. dec 2015

@katarinaina ďakujem za typ na knihu 🙂

svetielocko
5. dec 2015

Suhlasim s tym, ze to moze byt aj z rodiny. U mojho mali doma trochu taky studeny odchov - ziadna pusa, objatie a pod. Ani medzi rodicmi myslim, ani rodicia - deti som velmi nezaregistrovala. U nas to bolo ine 🙂 takze tiez mi to chybalo spociatku,ze ma ani len tak sam od seba nepomojka, neobijme obcas... Tak som ho zacala obijmat ja a aj ked sa spociatku tvaril, ze mi robi laskavost,ze sa necha objat a len stal ako drevo :D casom sa to zlepsilo a ked vie, ze mi to spravi radost, tak aj on sa obcas snazi 🙂 alebo ma len tak pohladka,ked ide okolo, ked nieco robime, alebo aj ked sme na seba trochu vrcali kvoli nejakej blbosti. Tak ja len ze da sa ho to naucit 🙂) pravdupovediac, spociatku ma to prekvapilo, lebo kym sme spolu chodili, tak mi to nechybalo, asi som mu bola este vzacna 🙂 az potom s kazdodennou manzelskou rutinou mi to zacalo chybat 🙂 drzim palce 🙂

librarian
5. dec 2015

môj manžel je nežný a veľmi ohľaduplný. pomaly neprejde deň, aby mi nevyznal lásku, nepovedal, že som úžasná. tiež sa počas dňa viackrát objímeme, pobozkáme, pohladíme. v predchádzajúcich vzťahoch som to nemala. som šťastná, že môj manžel je takýto, lebo cítim, že som pre neho výnimočná. nemyslím, že by preto bol menej chlap. asi má každá z nás inú definíciu slova chlap. čo je ok, ak to neprerastie do roztržky. 😀 ak sú baby, ktoré majú iný typ chlapa ako ja, spokojné, tak nie je o čom. 😉

sense
5. dec 2015

mne raz ked som chlapovi povedala ze preco mi nepovie take veci ako riesis , nevykrikovala som len som chcela riesit...tak mi poslal jeden clanok ze kazdy lasku prejavuje inak, kym jeden povie x krat za den partnerovi ze ho lubi, aky je pekny dobry a bla bla bla , tak druhy partner nema potrebu slovne lasku a naklonnsot vyjadrovat, ale robi to skor cinmi, ci kvietky len tak alebo nejaky darcek, alebo len tym ze urobi nieco co ten druhy prave neocakava...moj napr. to ze ma lubi na verejnosti povedal asi par krat, a to ze mi to pristane neviem ci vobec, co ale moj muz robi je ze donesie kvety ked to necakam len tak ...len tak ma prituli, alebo vstane skoro rano z postele a ide kupit cerstve pecivo, ked boli velke mrazy chodil ma vozit do roboty aby sa mi nieco nestalo a pod....

bosoriak
5. dec 2015

@teddynka23 A ty mu ako prejavujes lasku? Tym, ze mu po tyzdni zadrziavania vyhucis, ze ta ani neobjime? 🙂 Vztah je praca pre dvoch. Ak od svojho manzela nieco chces, normalne mu to povedz. Ak od neho chces pochvalu, pohladenie, obdiv alebo cokolvek ine, najprv sa skus zamysliet, ci to robis aj ty. A ci si mu to aj povedala.

teddynka23
autor
5. dec 2015

@bosoriak aaaale ved ja to v sebe nedrzim 🙂 vzdy mu poviem, ze preco to neurobi...a on stale ze nema taku povahu, ze ho to proste nenapadne ako prveho...a s tou rodinou, neviem, tiez ma doma nehladkali, nepusinkovali a ja lasku dokazem prejavit, mozno preto chcem od neho aby ma "pomojkal" 🙂 a ako mu ju dokazujem? chvalim ho, poviem mu ze ho lubim, ze mu to pristane, vystiskam ho..myslim ze robim pre to dost

bosoriak
5. dec 2015

@teddynka23
Porovnaj si vety:
"Preco ma nikdy neobjimes?"
a
"Zlatko, pod ma tu objat, teraz mam taku naladu."

Ktora z nich ti skor zabezpeci objatie? 😉

nikaella
5. dec 2015

:D :D Môj je úplne anti brutal romantik..Ešte ani žiarlivý neni ani štipku malinkú. A už som aj ja rezignovala voči nemu..Mám malú, túlim sa s ňou :D

luciferkax
5. dec 2015

Dobrá otázka, aký je môj muž :D :D
Na môj vkus málo rozpráva, komunikaácia nie je práve jeho hobby :D :D ale je veľmi tolerantný, ústretový... trocha uhundraný :D :D ale MILUJUCI :D
áno dáva mi aj komplimenty, ale nikdy nesmerujú k účesu či k oblečeniu.. jedine k zadku a k prsiam :D :D :D
Raz sme čítali "obaja povinne" jednu knihu, teraz ma nenapadne názov.. ale.. pointa bola jasná.. čo žiadaš ty od manžela, to dávaj ty jemu.. ak ho kritizueš hučíš.. bude to robiť on tebe.. ak ho začneš chváliť, začne aj on :D :D ak sa začneš viac túliť, hádam sa začne aj on... môj muž kým nemá veľa práce, tak je celkom romantický.. ak má prácu, mám smolu ja.. chytí krámy :D :D

nevelyn
5. dec 2015

antiromantik, ešte k tomu zataty, odmieta na romantike pracovať, proste také slová a gesta nie sú prenho, musím být jednou nohou na odchode i s kuframi, aby sa k tomu donutil. rezignovala som na to, pretože inak je moc super. bezchybný nie je nikto. ale chyba mi to, my ženy sme na vyznania nastavené.

lanugo
5. dec 2015

My mame heslo, ked sa pozabudne, tak mu poviem napr.: Davno u nas nebol "ROMAN TIČKA" aj sa zasmejeme a hned vie, ze potrebujem trosku tej zenskej romantiky. Vacsinou mi aj odpovie" jasne, zajtra pride a ked uvidi ten tvoj velky zadok, ktory ti aj cernosky zavidia, viac neodide a co ja potom" A mame o zabavu postarane🙂 Podotykam pre vztahovcne zienky, ze ma to nikdy neurazilo a zakazdym pobavi🙂))

sandra551
5. dec 2015

Môj chlap je taký mix... Je to romantik ale aj macho v jednom 😉 Rád ma objíma, bozkáva, povie mi že som krásna, kupuje mi kvety a robí prekvapenia 🙂 Najviac milujem keď mi napustí vaňu, zapáli sviečky a naleje pohár šampanského, že to je pre mňa... a potom sa za 2 minúty pridá aj on 😅 Ale všetko robí tak chlapsky, žiadne prehnané zženštilé chovanie... proste gentleman 😉

meusicka
5. dec 2015

@teddynka23 tak ta mozem ukludnit ani moj muz nie je romantik. v suvislosti s nim by mi to znelo ako choroba.... ked mi donesie nejaku rastlinku, no co to mam kraslit, posledne to bol kaktus a onedlho na to bambus. 😝 🙄 takze asi tak. ale o rodinu sa stara a ma ma rad. no a pochvalit to ako vyzeram tak aj ked to urobi tak viem ze to robi preto aby mi zapchal usta, aby som mu to potom nevycitala ze si nic nevsima. 😠 ked moje dievcence povedia same na seba ze su pekne, tak im to zyvkol vytknut ze samochvala smrdi, ale kedze ja viem aky je on a velka pravdebodobnost je, ze aj ich chlapi budu jedneho dna taky, tak im ja hovorim, ze radsej pochval sama seba ako by ta nemal chvalit nikto 😀 7
no a este take objatie a vystiskanie... to vobec, ledaze nema dost casu potom v tom pokracovat. inac nemam mu pod nosom tahat medovy motuz, kedze si nasledne nemoze narokovat viac 🙂 na druhej strane mne to robi vyslovene radost 😀

vejula
5. dec 2015

@teddynka23 môj asi romantik nieje, ale že sa mu pačim a tak to mi povie, aj ina normálne prejavy lásky mi dá najavo.

mirkava
6. dec 2015

@teddynka23 hovoris o mojom???? Skadia ho poznas??? Ako keby som to ja pisala 😁

lenbea
6. dec 2015

@teddynka23 tak bud rada, že aspon niekedy Ti to povie

annav
6. dec 2015

Mne by stacilo keby ma stale priamo ci nepriamo nekritizoval.

natalym
6. dec 2015

@annav Neskúšala si mu robiť zrkadlo?

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
horana
6. dec 2015

Obetavy, idealisticky, obcas trochu lenivy, obcas ufrflany, ale inak milujuci, s chybami, aj premahajuci ich, skratka tak isto nedokonaly ako ja. Inak hlavne kamos do nepohody a snaziaci sa ocko a partak pre deti 😉 .
Vzdy ked mu chcem nieco vytknut snazim sa pomysliet na svoje nedostatky a zivotne zlyhania kde ma podrzal a pomohol mi a hned ma kritika prejde.

minutka
6. dec 2015

pracovity, laskavy, obetavy, pozorny, milujuci ALE malo akcny 🙂 Takmer vsetky akcie musim vymysiet,navrhut ja (kino,restika,kava...). Neprotestuje,ale potesilo by ma keby isiel napad z jeho strany. Obcas mu to aj poviem,ale nebazirujem, vsak to by bol uz dokonaly 😀

Inak zaujimava by bola aj diskusia "Ake sme my,voci nasim muzom" 😀 Neviem, ci by som prispela 😝