Ahojte baby ...viem viem už som sem písala ale už fakt neviem čo skorej :/
Môj prieteľ s ktorým som viacej než 4 roky sa mi v poslednom čase nezdá a neviem čím to je ...V poslednom čase je odmeraný,nezaujíma sa o nič,nevyhľadáva ma,aj keby sme neboli týždeň spolu asi mu to je jedno.Neviem či som ja maximálne aktívna že to riešim vkuse a že mi to vadí ale asi mi dáte za pravdu jedno,že každá žena chce počuť aká je pekná a ako sa tomu svojmu páči ....ja som to nepočula dlho a ani skutkami to nedáva nejako extra najavo !!! Povie mi ak aj dnes po otázke či ideme byť u neho alebo u mňa ....že kukať telku môžeš aj doma (sice má pravdu ale ...bolelo ma to,lebo som s ním chcela byť ) a že on skoro pôjde spať že je unavený prosto same sprosté výhovorky :/ Alebo napríklad ja mu pošlem nejakú pikantnu smsku aby som mu nejako rozveselila deň a on hoci má smsky zadarmo nenapíše ani bohovy a potomzase príde domou z roboty ...naje sa dačo porobý a zavolá mi že či ideme vonku ?? Čo si o tom myslíte vy ...ja tlačím na neho lebo aj to mi napadlo ...alebo má len také obdobie lebo v robote mu konči prac. zmluva a nevie či ho nevyrútia ...
nebývame spolu nemáme spoločné nič len to že spolu chodíme ale vraj to je dnes moderné 🙂 ako ja sa sama nejako nehrniem do kupy domu a podobne ...nič mi predsa neujde a popravde toto jeho správanie mi neveľmi nenaznačuje že on práve je tej "pravý" ....tak ja neviem žienky ....mne už naozaj šibe ,nemám robotu alebo čo by ste robili na mojom mieste ....skušala som sa s ním aj debatiť ale ....nejako si ...sa vkuse zaseknem ale už sa budem musieť vymáčknuť....radšej píšem ...
Tak ....skuste mi nejako poradiť čo skorej ...viem viem mala by som to riešiť s ním nie tuna na koňovi ale ....neviem ako ....lebo on vyzerá tak že nič ho nesere všetko je super, alebo že prosto ma tak chce vyprovokovať že mu dám kopačky ?? Myslíte že by toho ból schopný ....lebo zakaždím keď začneme dačo riešiť vtedy sa ukáže v pravom svetle aj milý vie byť .....vieme sa aj porozprávať aj čas si na mňa vie urobiť ....tak ja už neviem .....🙂
niekedy 19.r. dievča má viac rozumu ako vydatá tridsiatnička...
no neviem ja som v 19 studovala, popri skole pracovala, sportovala a nevysedavala som na mamickovskom fore 😀 , mne to pride ze dievca nevie co od nudy.
Ked si predstavim chudaka chlapca ako je niekde v praci kde ho mozno kazdu chvilu vykopnu a do toho mu pride sms typu "jak by som ta" tak namiesto reakcie typu "ja ja teba" by som si pomyslela ze niekto nema co na praci 😀 a to ze neodpise mi pride este dost konzervativna reakcia.
Pride domov, najde sa sa pomota a ide za nou ( ruku na srdce) kolke pracujuce by ste toho boli schopne, ja niekedy ked doleziem z prace nechcem nikoho vidiet ani pocut ( ani mm a decka 😀 , ale nevystahujem ich)
co vlastne slecna caka? ze jej bude posielat eroticke sms z prace a hned po praci pojde za nou cely zeravy a budu "zit"???
@simca1702 k tvojmu clanku len tolko ze nic nemate spolocne, lebo spolu nebyvate, konicky atd. len spolu chodite. nuz tak po pravde podla toho co pises ani spolu nechodite, to co mate nie je vztah. ty si cela zerava, on ta ma na haku, ale neda ti kopacky, lebo ma sex zadara. predpokladam ze vtedy sa zmobilizuje a je "vsimavy"
inak takyto "akoze vztah" mu evidentne vyhovuje, nic neriesi, ziadna zodpovednost, ale ked prejavi ON zaujem ste spolu
nuz posli ho kade lahsie.... lebo to nema vyznam, a najdi si niekoho kto oceni ze mas chut budovat vztah.
niekoho rovnocenneho
juuj ano moja, "sibe" ti 🙂)))) Ale nic v zlom.. Nemozes chciet od hocijakeho zamestnanca aby si s tebou pikante vypisoval SMSky a potom byt urazena, ked nenapise.. a po praci ta zavola von. Nie je vsetko o zabavke, praca je seriozna vec... vies co to je v tejto dobe byt zamestnany? 🙂)) Trosku sa uvedom, nie je vsetko o tom, ze muz ti bude chodit za zadockom cely den, su aj povinnosti a clovek byva aj unaveny.. nevieme sice, aky druh prace ani kolko rokov ma priatel, ale urcite aj on ma pravo byt unaveny...
Ja som cakala prispevok typu, ze som na MD a chlap sa mi zmenil a neviem co ... a tutohla takato pikoska 🙂 Aspon mam lepsi den...
Kocena neries, ked neodpisuje alebo ma pracu, alebo spi.. skoc si von s kamoskami a pod. a uzivaj si... s chlapmi sa este najedujes dost 🙂))
no aké ste tu heeeeeeeeerečky podaktoré 😀
predpokladám, že zakladateľka témy nechce aby jej chlap skákal pri prdeli, chce len trošku pozornosti viacej, to je normálne, nehovorte mi, že v takom veku ste nemali také isté problémy, že ste doma nefňukali, že chlap sa vám nevenuje a podobne.
@simca1702 nepáči sa mi, že si plánuješ, že sa s ním pohádaš. Myslíš, že potom bude mať väčšiu chuť letieť po práci za tebou, alebo ti písať SMS? Nepoznám jeho ani teba, ale ak niekomu hrozí prepustenie z práce v súčasnej situácii, nie je mu určite do spevu. Skús na to ísť opačne. Neposielaj mu SMS, nebuď iniciátorom stretnutí, ale keď budete spolu, snaž sa byť príjemná, usmievavá, chápavá. Vydrž mesiac a uvidíš. Ak sa na jeho správaní nič nezmení, tak ho nekontaktuj, nie je o čo stáť.
@nalla a vies ze nie 😀 ja som z doby ked sme sa stretli , isli na caj a pri rozlucke sme sa dohodli ze sa uvidime, zajtra/pozajtra/cez vikend .... ziadne mobily, sms, internet hahahaha a to nemam 100r len 35 😀 a pomedzi to som ako som pisala : studovala, pracovala ( poloviciak to iste), kamosky, kino a zabudla som na domace povinnosti, takze to skor bolo o zosuladeni kalendarov nie ze jeden maka a druhy sedi a prstami robi kolovratok.
mamky....človek si zaspomína na svoje "pubišské časy"..tiež moj najväčší problém bol isto z podobného súdka...vlastne asi nie,.......väčší bol, čo na seba...ale to k tomuto veku patrí..... 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 ...až časom múdrieme, preto niekto povedal: mať tak 20 a rozum čo dnes..... 😀 😀 😀 ...len škoda, že zrušili Mladé Rozlety...staršie ročníky vedia o čom píšem..... 😀 😀 😀 😀
inak, myslím, že téma nemala ísť na MK ale na MS, tam by to bolo lepšie, a lepšia odozva
ako, tiež si myslím, že ono je to o životných skúsenostiach, ale MK a MS ma naučili, že niekedy 20 ročná baba má fakt viac rozumu ako 35 ročná mama troch detí, by človek niekedy neveril, ako dokážu také "skúsenosťami ošlahané" perliť jeden hlod za druhým
Tak ja mam sice 32 a som teda z tohto pohladu stara korcula, ale pridam sa na stranu "mladych". Pripada mi to tak, ze takmer vsetky mamicky nahor od mojho prispevku sa tu len vytesuju, ze jej mlada standa a ake blbosti trepe. Ale mne ten jej pribeh pride uuuuplne ako cez kopirak co tu citam od starsich zien a matiek.....nechce sa mi venovat, neda si so mnou kavu, nema na mna cas, uz nic nemame spolocne....presne toto tu pisu 20, 25, 30, 35, 40 aj viac rocne, takze mile damy, ruku na srdce - vazne myslite, ze to @simca1702 tak vnima len kvoli svojmu veku?
Mne pripada byt smutne, ze my starsie este k tomu jej pribehu dodavame aj dovetok "obetovala som sa mu/rodine, starala som sa, nikto to neocenil, ja sa doma mozem zodrat a on na to kasle". Takze mne to pride tak, ze v konecnom dosledku, sa my starsie spravame este naivnejsie.
A teraz hadzte kamene 😨
ja mám na vec trošku iný názor 🙂 , chlap, ktorý povie žene "na telku môžeš kukať aj doma" by u mňa neustál, či pracuje a či nie toto nie je reakcia milujúceho partnera. A to spolu ešte ani nebývajú. Čo bude potom ? Ja som s mojím manželom chodila 3 roky než sme začali spolu bývať a to aj preto, lebo som študovala, ale poviem vám, že spoločné bývanie bolo prvé na čo sme sa veľmi tešili, dnešná doba je akási iná, plná voľných vzťahov....ja na tvojom mieste by som vzťah ukončila, myslím si, že sa asi nudí a tušila by som bokovku ☹ , skús si položiť otázku sama sebe a popravde si odpovedz či si myslíš, že je to ten pravý s ktorým chceš stráviť zbytok života a vychovávať deti a keď prídu skutočné ťažkosti, lebo vychovávať detičky je zaťažkávajúca skúška každého vzťahu, príp finančné problémy čo potom ? zvládnete to spolu ? je to len na tebe 😉
@nalla no to som teda nerobila
@alenka600 ale ced ona nepise ze sa jej nevenume, on ju aj zavola von, ked chce je aj mily a venuje sa jej.... ale neodpisuje na pikantne smsky a byva po praci unavenu🙂)))) no tak uz neviem fakt.... Ked budw bez prace mozu sa zabavar cele dni....
ak jej to nevyhovuje moze yo ukoncit ale nikde nie je napisane ze to bude spravne
@simca06022011 iba si to nepamätáš 🙂
alebo si mala dokonalú pubertu a dozvuky puberty 😀
Pridávam sa aj ja do tejto debatky. Tak ja mám 44, takže asi som tu matuzalem 🙂 a možno moje názory sú staromódne 🙂, ale čo už.. Moja mlaďšia dcéra má 19 a keby mala takýto vzťah a pýtala by si radu, tak by som jej povedala, že podľa mňa, v jej veku, nemá vzťah vyzerať ako po 20 rokoch manželstva. Ako to potom bude vyzerať za pár rokov? Ja by som sa veľmi zamyslela nad tým, či mi naozaj stojí za to čakať týždeň, kým sa chlapec rozhýbe, alebo od vzťahu očakávam niečo viac.
@alenka600 mas pravdu v tych temach ale tym sa moj postoj nemeni, nech si najde zabavku na ten cas kym je sama, co tak robit? alebo sa ucit?
k starsim zenam a ich problemom len tolko ze ako si spravili tak maju, ja napr teraz v pozicii zeny na MD som presne pomaly ako jej kopia, cely den cakam az pride muz a ten chce mat klud a ticho a ja sa chcem rozpravat 😀 s niekym kto ma vacsie IQ ako 60 ( to bez urazky) ale beriem to tak ze si rozumne poviem ze si doma, si izolovana, to sa skonci , pojdes do prace, svetlo na konci tunela a nie ze muz mi neodpisuje na pikantne sms 😀 😀 😀 som rada ked mi v praci dvihne ked mu uz volam 6x ze co ma nove bo ja nic... ale snazim sa zabavit a nevypisujem tu ako sa ja obetujem a ci sa s nim mam rozist ?
@simca1702 Porozmyslaj najprv sama co od vztahu ocakavas a potom sa o tom porozpravaj s priatelom. V klude, v pokoji a bez snahy vyvolavat hadky preber s nim vsetko co ta trapi. Vztah dvoch ludi je o komunicii. Ak nebudes konfrontovat priatela s tvojimi pocitmi nemozes cakat ze sa nie co zmeni. Ludia si nevedia citat myslienky.....
az tak davno to nie je, takze si pamatam... mala sompracu, skolu a zaluby a s priatelom nejaky "rezim"🙂
@nalla
@miskap2111 teraz bez nejakého vyrývačného tónu, ale normálne sa pýtam - ako má vyzerať taký vzťah dvoch cca 19 ročných ľudí podľa teba?
ja mám 23, snúbenec 22, sme spolu 6,5 roka a už hodne dlho sme ako "manželia po 20tich rokoch", a nepríde mi to nenormálne, skôr prirodzené (aj keď, otázka možno znie, čo si kto predstavuje pod pojmom "manželia po 20tich rokoch")
@simca06022011 veď ok ok, všetky st tu aké boli pracovité 😀 sa mi to páči
ja som v 19tich teda bohvieakú prácu nemala
som roznášala letáky a doučovala angličtinu a ešte mi ostávalo dosť času na to, aby som riešila, či sa mi frajer dostatone venuje a pod.
no isla som ti daco pisat ale som sa pozrela kolko mas rokov, a ze 19.... ty co riesis? 😀 ved ste iba frajeri, chlapec maka, potom je narobeny, co cakas ze bude skakat ako srnka po praci? Ty zrejme este studujes ( pises ze nepracujes), najdi si nejake hobby, lebo keby som mala stale pocuvat toto co teraz pises ( snad to donho nehucis) by ma piclo.
A PS v dobrom popracuj na pravopise.