2x týždenne chodí domov opitý a nevidí problém

14. jún 2024

V podstate to, co je v nadpise. Minulu sobotu rano grcal, teraz zas chrape ozraty na gauci este obleceny z roboty. Stvrty tyzden za sebou 2x tyzdenne, predtym to bolo raz tyzdenne. Smrdi ako stary alkoholik, ja neviem, ci uz ten chlast netravi dobre alebo co, ale po nom normalne smrdi cela izba.
Prave mi vyhodil na oci ze on nebude pocuvat moje debilne vycitky, ja som mu povedala, ze nebudem zit s alkoholikom. On normalne zadrel ze ja som prisla 100x horsie, cim narazal na jeden vecer v celom nasom trojrocnom vztahu, co som to raz v klube trochu prehnala. Raz. Odvtedy si dam maximalne trochu vina k veceri, a on s tym ide porovnavat svoje pravidelne slopanie.

On to vidi tak, ze v nom nie je najmensi problem a ja prehanan. Chcela som ho aspon prezliect do pyzama, ale on ze my mam dat pokoj.

Som hysterka?

vler
14. jún 2024

Mas na viac ako vztah s ozranom. Ak je len priatel, je to jednoduche-ultimatum a potom rozchod.

autor
14. jún 2024

@vler Apropos zajtra ide zas slopat s inou partiou. Takze cele ultimatum si mozem vyhodit z hlavy.

vler
14. jún 2024

Praveze nie. Povedz mu ze ak pride domov ozraty, je koniec

autor
14. jún 2024

@vler Tak to ti viem uz teraz odpovedat, co si vyberie 😔 na druhej strane ja si naozaj zasluzim nieco lepsie. Mam 33 rokov, ja si hadam este dokazem najst normalneho.

autor
14. jún 2024

@vler Este ku nam ma dohst nocovat jeho kamarat, tiez ozran, lebo doniv to ma daleko

januska12323
14. jún 2024

Nám nič vysvetľovať nemusíš, vyber si a zariad sa podľa toho.

vandica
14. jún 2024

Myslím, že teraz máš ideálny čas sa na neho vysrať. Nie potom keď budete zobratí a budú deti. Ale verím, že nad svadbou a deťmi s takýmto človekom ani nerozmýšľaš.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
olimuc
14. jún 2024

Podla toho, koho je byvanie sa zariad … ak tvoje, jeho kufre pred dvere. Ak jeho, zavri dvere z vonka. Evidentne nahana stratenu mladost a ty stracas cas. Nie si stara aby si nasla niekoho normalneho, ale si stara nato, aby si davala nejake ultimata a dufa als v zazraky.

majka99999
14. jún 2024

Ak to nie je tvoj byt, zacala by som si hladat podnajom. Ved vidis, kde ma priority, stupnuje sa to, bude chodit kazdy druhy den, mozno ho aj z prace vyhodia, lebo to ocividne nerobi len cez vikendy.

hellwant
14. jún 2024

Ako ti radia zeny. Ak si skušala a on to zhorsil z 1 dna na dva, obavam sa aby to casom neboli 3 dni.
On si uz vybral. Musis sa chranit, ak sa zacne castejsie opijat, aby ta este aj nezbil.

tykat
14. jún 2024

Deti mate? Ak nie tak asi lahke rozhodnutie.

doriiis
14. jún 2024

Už by ma nebolo.Neznasam ozranov

mamamasama
14. jún 2024

@tykat aj keď deti majú. Nič horšie ako žiť s alkoholikom.

lindusss2016
14. jún 2024

Bojis sa byt sama? Ak dobre chapem, iba spolu chodite, nie ste manzelia. Tak snad nehnutelnost spolu nevlastnite a nemate deti. Normalne by som zacala balit. Seba alebo jeho, neobjasnila si, ako to mate s byvanim.

tykat
14. jún 2024

@mamamasama suhlas, ale ked su spolocne deti tak takyto ozran moze robit problemy cely zivot.

koniarova
14. jún 2024

Nad čím akože ďalej premýšľaš? Veď ak je len priateľ a nemáte deti, tak hneď dovi dopo. Čo čakáš? Že sa z večera do rána zázračne zmení? Ale keď ti to samej nedoplo doteraz, obávam sa, že budeš taká hlúpa že s ním ostaneš.

moonlight1210
14. jún 2024

Len si prosim ta nehovor, ze s riesenim este chvilu pockas a uvidis, ako sa to vyvinie. Ze sa nechces “unahlit” s rozhodnutim.
Lebo ono sa to bude zhorsovat, ak sa nestane nieco prelomove. Velmi vazne.
Nedavaj si tie neurcite casove limity typu “Ved uvidime”.

A potom si budes hlavu buchat, ze uz si mohla byt nachystana na odchod, ci uz aj prec od neho. Ze na co si cakala. A teraz musis vydrzat, nez vsetko na odchod zariadis. Lebo az teraz s tym zacinas.

tamitamitami
14. jún 2024

Zbalila by som si kufor a odišla by som.....teda zbalila by som ho jemu (podľa toho koho je bývanie). Nie, nie je normálne aby sa niekto pravidelne ožrieral dva krát týždenne tak že grcá.

Veď na akciu sa dá ísť aj bez toho aby sa ožral, ak to nevie tak má veľký problém. Ak uprednostní chlast pred partnerkou tak nie je o čom diskutovať.

vilma7
14. jún 2024

TK toto by som ozaj netrpela, ani len raz týždenne a nie to ešte 2x.
To načo s takým tvorom žiješ?
Alebo začal odrazu piť len teraz? .
Radšej sama ako toto...neskôr do alkoholoveho smradu príde aj močový pach, keďže pánko sa začne v spánku pomočovat. A to máš len život pred sebou a nie za sebou.
Ja len dúfam, že máš dosť sebaucty a rozumu.

simulienka2207
14. jún 2024

Odíď, kým nemáte deti..

matullienka
14. jún 2024

Koho ten byt je alebo na koho je nájomná zmluva? Ak tvoj tak by som mu povedala, že do večera má čas zbaliť si veci a vypadnúť, že dnes tu už spať nebude. Ak jeho nehovorila by som mu nič ale už by som tam dnes nespala. Si slobodná žena naozaj nepotrebuješ mať v živote alkoholika. Ešte žiadna s takým šťastná nebola

danica2711
14. jún 2024

podľa toho, ako o ňom píšeš, ho už ani nemiluješ (nečudujem sa), tak čo riešiš? Odchod ty alebo on, podľa toho, v koho byte bývate, dúfam, že máš kam ísť a že tam odídeš rýchlo

hope87
14. jún 2024

@autorka ste spolu 3 roky, nie ste zobrati, predpokladam, ze ani deti nemate a ty mu toto trpis??? Uz by som tam nebola...alebo on (neviem, v koho byte byvate alebo ci je spolocny). Neexistuje! S takymto hovadom ta necaka nic ine, len preplakane dni a noci, pokial s nim ostanes, spravite si deti, atd. Ver mi, ze budes lutovat, ak pri nom ostanes...

solange7
14. jún 2024

Nemas gule ho kopnut do zadku. Vidim to podla tvojich odpovedi. Ale radim ti, sprav to radsej skor, nez neskor. Este si mozes uzit bezstarostne leto. Ja by som to spravila.

rozculena
14. jún 2024

Aj tak neodídeš.Lebo ak by si to chcela riešiť,tak už si preč a nepýtaš sa,či si hysterka.

janamoto78
14. jún 2024

Okamžite preč. Nechápem ani len radu o nejakom ulitmáte.
To načo je ti taký chlap? Asi nechceš umývať grcky a na staré kolená ožranovi s prepáčením čistiť prepitý zadok.

domkakvet
14. jún 2024

Na co ti je taky ozran.

mantilka
14. jún 2024

Prezliekať ozrateho do pyžama? 😵‍💫 Tak toto je jasný znak toxického vzťahu. Mne sa síce v živote nestalo aby mi chlap došiel domov ožratý, ale keďže nereaguje na tvoj nesúhlas...koniec. On si už vybral.

drobcek100
14. jún 2024

Dušička,utekaj preč z toho vzťahu.Lepsi nebude,ale len horší
Viem to z vlastnej skúsenosti.Som už stará, prešla som si tým a teraz hocikedy si poplacem, že som si tak zničila život
Nikdy sme neboli my
Máme 3 deti, ktoré si prežili peklo
V noci sme ho zbierali naedziposchodi a ťahali domov, hrozné
Ver lásku pri ňom nezazijes ani oporu
Kamaráti z mokrej štvrti budú vždy prví
Odísť je ťažké, ale máj sebaúctu,lebo budeš aj keď pri ňom, ale stále sama.