Ahojte, je tu mamička ktorej už prislo vyrozumenie zo sociálnej poistovne ohladom tehotenského?
Neviete podľa čoho aku sumu vypočítajú??
Ďakujem.
@kkovacovak až 60 dní na to majú? Myslela som si, že 30 dní. A potom to spätne doplácajú či ako to je?
@clodika22 ano spätne to doplatia naraz
X-krat rovnaka otazka... Nie neprislo, maju 60 dni, ano doplatia to aj spatne. Vypocet je na stranke.
@emmacarmen baby a vy ste dostali sms-ku o tom ze uz “pracuju na tom”?lebo 2 moje kamaratky hned dostali sms a ja nic🤷🏼♀️a to som zaniesla hned 2.4
@becyn97 neposielali žiadosť online?
@kkovacovak aha tak to netusim,ja som zaniela osobne,je to mozne ze to poslali online🤷🏼♀️
@becyn97 je to možné že to píšu vtedy aby sa potvrdilo že to prešlo. Ak ste zaniesli osobne tak to považujte za vybavené
Mne pred 2tyzdnami volala zo sociálnej len že chce ešte raz poslať screen , tak mala už moju žiadosť v ruke ale nepýtala som sa že kedy a čo 🤷
ja som posielala online a ziadna potvrdzujuca sms mi neprisla, iba formou SMS kod na nahratie ziadosti. potom okno, ze ziadost bola zaevidovana a moznost stiahnut si pdf. verziu toho formulara
Ahojte. Čítam príspevky ohľadom tehotenskej dávky. Chcem sa opýtať, keď ste podávali žiadosť (ktorú vám vystavil gynekológ) v ktorom tt ste boli?
Som v 15tt a mne dnes gynekológ povedal, že teh.dávka sa vystavuje až v 28tt...nemá to trochu pomýlené? keďže na stránke soc.poist sa píše ze dôvod na poskytnutie tehotenského vzniká – deň zodpovedajúci začiatku 27. týždňa pred očakávaným dňom pôrodu (začiatok 13. týždňa tehotenstva) . Tlačivo mám a môžem ho teda s kľudom podať? Vopred ďakujem za každú radu ;)
Meno akurát tak Bonprix 😂katalóg .žiadna socialka
baby mne uz prislo vyrozumenie zo socialky🙌🏻
@becyn97 faakt? A kedy ste prosím posielali žiadosť? 🙂
@emmacarmen Asi 1. alebo 2.-ho apríla nie som si ista🧐😊
ja som podávala 16. 4. a stále nič.. čakám a každý deň chodím do schránky 😄 neviem sa dočkať 😄
@artemislix ja som podávala 22.4 a uz mi doslo v utorok a vcera peniaze.
Ja som posielala 12.4 a nic 🤷🏼♀️😅
Ja 17.4 a nič 🤷čakám dnes 😅
Mne včera nabehli peniažky ale spolu s maródku v jednej sume.
@emmacarmen nie je ešte skoro? Majú na to 60 dní takže môže prísť až na konci mája. Počítajú to z denného vymeriavacieho základu. Cca od 200-300€
https://www.socpoist.sk/aktuality--igo/48411s69...