Mamičky počula som že by mal tento mesiac nabehnúť nejaký príspevok k rodičáku okolo 100e. Neviete čo je na tom pravdy? Má niečo prísť? Vďaka
žiadny taký príspevok neexistuje
neexistuje - kamoške mohol prísť zvýšený PnD pokiaľ má aj prváka - inak ti trepe.
No este to tak, aby prislo dalsich 100€.... Tato vlada bude skrtat, nie posielat 😄
Co by ste este nechceli 😀😀
uz je po volbach😅😂😂
tito budu uz iba skrtat, vid dochodci
kamoske mozno prisiel prispevok za prvaka, ak ma prvaka (ale to chodilo este v oktobri)
Ale ved dnes je ešte len 10. To znamená ze jednak je aj skoro a jednak silne pochybujem ze by sa niečo také vyplacalo.
tak ešte raz - žiadny vianočný príspevok neexistuje. Pokiaľ nie je v skupine "hmotnej núdze" a nemá ani prváka ako píšeš - tak ti klame. A to prečo to robí? Opýtaj sa jej. Je 10. v mesiaci - ÚPSVaR iné dávky momentálne nevypláca - len 100€ osobám v hm. núdzi, ktoré doručili potvrdenia oneskorene alebo príspevok na prvákov, ktorí neboli v systéme do uzávery 30.9.
žiadnych 100€ k RP nie je a ani nebude - nech už by sa oficiálne volal akokoľvek.
nech si kamoška preverí odkiaľ a za čo jej tie peniaze prišli a nech nešíri dezinformácie.... keby sa niečo také vyplácalo, tak by to vedeli všetky mamičky a bolo by to v médiách.... treba sledovať správy a čítať noviny, čo sa vôbec v štáte deje a zvyšovať si tak rozhľad, potom človek nenaletí každému fejku....lebo presne takto, že niekto niečo vypustí, druhý nevie presne o čo ide, ale šíri to ďalej, tak takto vznikajú falošné správy a dezinformácie
Presne tak, v tomto čase ani up ani soc p nič nevyplaca , nabiehaju dôchodcom a iným poberateľom ich vianočné príspevvky k dôchodku
Tak mohli aj nám dat nejaký vianočný príspevok k tomu rodičáku..zase len dôchodci kks 🙄. Už ma štvú.
tak snád si zaslúžia pri tej mizerii aké majú dôchodky
Rodicak ti je malo? Do roboty nic? Tato vlada ide vziat danovy bonus 140 eur a rodicovsky dochodok. Je iba otazka casu, kedy siahne na dalsie davky.
Ani ja som nic nedostala a neplacem 😄
Rodicak mame stedry. Matka ma moznost ist pracovat alebo otec dietata sa viacej posnazit. Kolki dochodcovia su schopni pracovat?
Veď vyšší rodičák s prídavkami je 500E. Autorka, čo ti drbe? To je málo?
Mozes popri rodicaku pracovat 😉
tak ved chod do prace ked ti je malo ,ty máš na výber
Ale v jednom máš pravdu, o invalidoch "na chrbticu" ktorých je mraky si tiež myslím, že by mohli pekne popakovať do roboty. To sú real darmožráči, nie v osadách, kde majú len dávku v hmotnej núdzi.
Dôchodci si ten príspevok odrobili za tie roky. A dieťa si porodila dobrovoľne,tak sa oň staraj. Prečo by sa mal starať štát a stále iba dávať? Matka na MD je niečo viac? Však pýtaj vianočný príplatok od otecka.
@natalienka12 Daňový bonus idú zobrať? Ani som si nevšimla, no pekne.
Nič také nebude a kamoške mohol prísť v októbri maximálne tak príspevok na prváka. Tento mesiac dávky ešte nenabiehali.
Aj ty môžeš popri rodicaku robiť, nik ti to nezakazuje...
nie - nič také nie je a ani sa nič také neriešilo. Kde si to prosím ťa počula?