Ahojte nie je tu niekto zo sociálky? Potrebujem radu ohľadom materskej, ďakujem
Dakujem baby ste zlate 🙂 mam 2 TPP. Jeden ktory trva od 1.6.2017 a stale prebieha a druhy TPP, ktory trva od 14.1.2021 na dobu urcitu do 15.6.2021. V marci som oznamila ze som tehotna pisomnou formou. A teda moja otazka znie, termin porodu mam 9.11.2021. Budem mat narok na 2 materské, aj v tom prípade ak by so mnou druhy zamestnavatel na dobu urcitu ukoncil pracu??? Alebo ako to je, ja moc tomu nerozumiem. Je dost mozne ze mi predlzi zmluvu, ale aj nemusi, co je pre mna najlepsie ako sa zachovat aby som mala narok na dve materske, alebo teda jednu s tym, ze sa mi bude robit priemer z oboch zamestnani nakolko splnim 270 dni dakujem
@999k Na to aby si ziskala matersku z oboch zamestnani musis splnat podmienku z oboch, takze si to rozoberieme:
1.TPP - od juna 2017, stale trva, cize podmienky naroku mas splnene, bude sa ti poictat z VZ z roku 2020 z tohto zamestnania
2.TPP - Ak ti skonci toho 15.6., tak z neho nesplnis 270 dni NP a teda nebudes mat narok na matersku z tohto zamestnania. V pripade, ze by ti zmluvu predlzili a ty by si aj z neho ziskala 270 dni, tak sa ti bude pocitat aj z neho. V pripade, ze skonci tak ako je dohodnute toho 15.6. tak ti tento PP nijak nebude vstupovat do vypoctu.
@999k Ano, ochranna lehota sa na teba vztahuje - na matersku aj na PN.
Ale podmienky naroku na materske su 2 a musis splnat obidve:
1. aspon 270 dni nemocenskeho poistenia
2. aktivne NP alebo ochranna lehota
V pripade, ze chces matersku z kazdeho NP, na co mas samozrejme narok, tak musis splnit obe podmienky z oboch NP cize z oboch pracovnych pomerov. A z toho druheho nemas 270 dni, cize darmo ze je aktivne alebo ze by si bola v ochrannej lehote, ked nemas dostatocny pocet dni, tak splnenie druhej podmienky je na nic.
Ak by si isla na PN, tak na PN narok mat budes. Pozor, musela by si byt PN z oboch pracovnych pomerov. Ale to, ze sa das na PN ti narok na materske aj tak nezabezpeci, nesuvisi s tym nijak.
Ak chces mat matersku aj z druheho PP, tak jedina moznost je, ze ti ho predlzia aspon o tolko mesiacov/tyzdnov aby si z neho mala 270 dni.
@nafka0483 prepáč, ale nemiešam. Ak by napr mala v posledných dvoch rokoch ešte iný pracovný pomer, ktorý je už ukončený, dní z neho si môže doplniť do súbehu,aby z nového zamestnania mala splnenú podmienku 270 dní NP za posledné dva roky. S rodicakom som sa vyjadrila nesprávne, nie ten sa môže zarátať, ale obdobie pre ním sa berie ako ukončeny pracovný pomer, ktorý by sa mohol započítať.
@lilinka88 Ano, toto mi je jasne. Ale plati to tak, ze jeden PP jej bezi, tam ma dost dni a ku druhemu si pripocita akykolvek predchadzajuci ukonceny? Viem, ze ak nesplna z ani jedneho, tak sa spocitavaju vsetky, ale vedela som tak, ze pri viacerych subeznych nie. Ale mozno som to ja zle chapala.
@nafka0483 nikde nie je napísané,že musí mať 27/ dní z konkrétneho jedného PP, ale celkovo za posledné dva roky. Čiže keby napr mala teraz iba jeden od 1/21, ale v posledných dvoch rokoch by mala ďalších 5 už ukončených, kde každý by trval mesiac/dva/tri,... Tak každý sa jej do tých 270 dní môže započítať. Rovnako ak je pracovný pomer prerušený RD, tak to obdobie pred prerušením sa berie ako ukončeny pracovný pomer a pokiaľ spadá do dvoch rokov pred dátumom pôrodu, môže sa zarátať do 270 dní k aktuálnemu aktívnemu PP, z ktorého ešte 270 dní nie je. Pokiaľ je to takto natesno ako u autorky, že aj keby jej predĺžili PP, ale od nástupu nemá 270 dní,ani ich nemá ako doplniť z prechadzajuch ukončených PP, tak sa čaká do reálneho dátumu pôrodu, či k tomu dnu tých 270 dní bude mať
@999k zmluvu ti na 99,9% nepredlzia s tym by som vobec nepocitala je to pre zamestnavatela nevyhodne
@loginexistuje z akeho dovodu je to pre neho nevyhodne?
@999k nechápeš c ti píšem. Ty budeš máš nástup na materskú koncom septembra. K tomu dátumu ale nebudeš spĺňať podmienku 270 dní, čiže ti nebudú môcť ešte priznať materské a budú čakať, kedy porodiš, keďže sa kľudne môže stať,že porodiš 1.10. napr a teda by ti nemohlo byť priznané materské z toho poistenia. Ak porodiš po 10.10., teda budeš mať splnených 270 dní, materská sa ti prizná z oboch pracovných pomerov a doplatí sa od septembra. Mne ozaj nemusíš písať ako vyzerá žiadosť o materské, denne ho mám v ruke
@999k skus si sama povedat ci je to pre neho vyhodne ponechat si tehotnu pracovnicku ktora kedykolvek moze ostat na rozikovej PN (pravdepodobnost je vyssia ako u netehotneho zamestnanca ) bezi ti narok na dovolenku a co ti predlzi zmluvu do nastupu na matersku v septembri a tebe to aj tak nepomoze lebo ti nebude bezat doba poistenia a na metersku z toho zamestnania nedosiahnes
dosiahla by si ak by ti predlzil na dobu urcitu cize ti nabehne dovolenka aj za matersku plus rekreacny prispevok a drzi ti miesto tri sest mozno devat rokov
nie si pre nejo klucova zamestnankyna v podstate kratko po nastupe si otehotnela atd
@loginexistuje zmluva predlzena na dobu neurcitu 😉 clovek musi byt optimista a nie hned vsetko vidiet cierne
Sú tu ženy (účtovníčky, mzdárky, atď), ktoré nepracujú v SP, ale problematiku ovládajú často lepšie ako ľudia z SP. Takže skús položiť konkrétnu otázku.