Ahojte viem že je tu už milión tem či by už prišiel RD alebo materská ale chcem sa spýtať prišiel už niekomu RD ČSOB alebo druhá banka ďakujem
@bublinka1426 lebo poniektoré už dostali čo som sa dočitala a na jednej stránke sú vyplatené termíny podľa ktorej mi vždy chodil presne tak neviem čo sa teraz mohlo stat
@vvivusik aha zjavne v decembri skor vyplacaju ako vravi obrazok...
Áno mne už prišiel
a co by sa malo stat? mozno nestihli spracovat alebo spracovali a pride v pondelok 🤷♀️ maju cas do 25.
u nas v BA nechodi nikdy skor ako 15., zalezi aj od pobocky a kolko toho maju na spracovanie
@vvivusik mne teda podľa toho obrázku neprišiel ani raz
no už to tu chýbalo takéto témy 🙄 ako píšu vyššie, čas majú do 25 dňa v mesiaci
mne vždy chodí 16.-17. Na fotke sú dátumy, kedy to oni pošlú, nie kedy prídu peniaze na účet.
Baby a to Vam tak nuntne chyba ked pride dajme tomu o 2 dni neskor? Inak este je len 10teho.
@ivik4 niekomu chyba, niekomu nie...dnes som videla uz aj peticiu proti zruseniu pandemickeho RP...skoro som kavu vyflusla z ust ked som to zbadala. A to tiez nemam moc 😁 ale toto uz ine kafe pre mna 🙉
@barbie1981 no vidíš ale poniektoré sú asi milionarky keďže majú čas 😉🤪
@zdenka11081983 vieš lenže tí ktorý majú viac peňazí nedokážu pochopiť že niekomu ten RD chýba či už pandemicky alebo normálny ..lenže bohužiaľ ano svet je aj takýto 👏
@vvivusik ved ale co na tomto akoze niekto nechape?? Rodicak je do 3 rokov, co si myslim, ze je uplny luxus. Sama som so synom teraz na RD. Ochvilu idem do prace. Ale ako co myslis pandemickym? Skoncil a treba ist do prace. Skolky funguju, skoly prvy stupen detto. Tam nie je co špekulovať.
@zdenka11081983 povedz mi kde som napísala že poberám pandemicky ?
@vvivusik napísala si, ze niekomu moze chybat pandemicky... Tak ja som na to reagovala. Pred Vianocami sa vacsina poteší ked pride ci uz vyplata, ci rp skôr. To je pochopitelne.
@vvivusik ti ktori maju viacej penazi si ich snad zarobili sami, pochadzam zo socialnej slabsej rodiny, vychovavala ma slobodna matka, ktora kazdy mesiac vyzerala postarku na konci ulice, aby jej dala papier na podporu a utekala na postu, lebo nebolo za co - ale do prace ist to nie, takze ano mas pravdu v tvojich ociach budem asi zazobana ale vdacim za to iba sebe a svojej sikovnosti, ze napriek tomu, ze nemam extra vzdelanie a pochadzam z pomerov akych pochadzam, som si nasla nadstandardne platenu pracu a nemusim cakat kym mi pipne SMSka, lebo som sa na znizeny prijem kvoli materstvu s manzelom pripravila 🤷♀️ a popri rodicaku si tiez planujem privyrabat, aby som sa odreagovala a mala par penazi navyse, hoc by som nemusela a nebudem zakladat temu, kedy pride RP do Tatra banky 🙂
@vvivusik podľa tej tabuľky mi tak neprišiel ani raz. Je tu skupina na rodicak a tam asi tri baby napísali žením dnes prisiel. Zvyšok cca do stredy budúci týždeň
@sasanka605 na to existuje aj skupina? mne to asi rozum neberie
@petamich a tak asi aj na väčšie hovadiny su tu skupiny. Alebo je to téma? Asi toto druhe
@vvivusik prepáč za otázku, ale 7+9=16, to si hned po pôrode otehotnela?
@sasanka605 áno bohužiaľ aj to stáva 😉
@vvivusik nuz a to je presne ono - nie je to o stasti, je to o tom ako sa rozhodnes nalozit so svojim zivotom, ja mam prve (a posledne) dieta v 35ke a jednym z dovodov je prave to, ze som nechcela opakovat model z domu a chcela som byt zabezpecena a mat manzela, ktory sa o mna postara, ak by sa cokolvek stalo - a az potom som sa rozhodla mat dieta ale nazvime to pokojne stastim a tvarme sa, ze je to o stasti 😉
@vvivusik este je skoro. skor buduci tyzden