Ahojte kočky aj Vám chodí rodičák zak 15-16?ako mne?chcela by som vediet o akej chodite Vám chodí chodí Vám aj poobede? 😒
potrebujem to surne zistit lebo vždy ked vychádza že by mal príst cez výkend tak posielaju skor,,,a teraz akože neviem či príde 17či čo...hmm
dakujem
Mne dosiel dnes o 10.30
mne este nie
ani mne nie
ani mne este nie ale uz by sa aj zislo,, sice ta suma 😖
ani mne nie a tiez mi chodi tak ked padne na vykend 15-teho tak pride skor do frasa a dnes este stale nic..:D
babule pride ako vzdy ked je pred vykendom vecer o 20tej aspon mne vub .-) i ked by sa uz zisiel na ucte 🙂
mne dosiel uz vcera... jeden nakup a uz je po nom :-P
dnes
a amte niektora sporitelnu ako ja?ja neviem chodí akos a im chce...a chodí vam aj poobede?či len doobeda?
@lady511 ja mam sporitelnu dosiel dneska okolo pol jednej
ja mam vub a ešte neprišiel 😒
@157misicka tak to nechápem ked mame rovnaku prečo mi neprišiel myslíš že mam zavolat do banky alebo kde?keby to nebolo surne tak to neriešim,,ale užs a mi viackrát stalo že mi platby meškali čo sa týka rodičáku nieje to ani prvý ani druhý krát?len neviem či za to može banka alebo kto?
ano dnes som prekvapena bo mne chodí 16steho
@lady511 pochybujem ze banka to asi na urade ako kto to posiela
no aj som volala do bany a taka ochota že fest to je hroza tieto uradničky,,niektore ☹
@lady511 na toto tu uz diskusia existuje, staci pouzit vyhladavac.......kazdy mesiac sa tu najde nejaka mamina, co sa pyta ci uz dosiel niektorej rodicak.... 😠 tak zalozili diskusiu, kde si davaju maminy info 😉
Nie si jedina, ktora nan caka ako na spasenie 😉
Inak, aj ja som ho dnes cakala, ale nic 😖
- žienky pridajte sa sem, a budete vedieť ako komu chodí 😉
Mne prišiel už včera 🙂
už včera aj padol ☹
za vsetko moze urad socianych veci a rodiny
dnes mi došiel po 16-tej hod. Hurááááááá
a mne stale nic tak uz asi len v pondelok aspon mi dlhsie vydrzia 🙂
mate uz rodicak?
VUB uz posielala? lebo ja som o 14.00 nemala a to dostavam stale 14teho a dnes uz je 15 nie?nechce sa mi ist von ked prsi..preto sa pytam 🙂
@lady511 mne uz dosiel od 12 🙂