Prišiel vám rodičovský?

15. aug 2023

Ahojte dnes je 15. a stále nemám peniaze za rodičovský na účte ma to ešte niekto?
Mám banku UniCredit

lucia13022023
15. aug 2023

Ešte nie. Tatra banka

7miriam77
15. aug 2023

Áno, pred hodinou. Prima banka

doriiis
15. aug 2023

11:00 a už druhá téma na rodičak

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikalubko
15. aug 2023

Áno SLSP

marrilyn
15. aug 2023

SLSP ano

hsara99
15. aug 2023

@doriiis tiež nerozumiem prečo nevedia ľudia používať tú hromadnú diskusiu 🤷🏽‍♀️

emasomogyi
15. aug 2023

Ešte nie , tatrabanka

kofolala
15. aug 2023

Ja zas nerozumiem načo sa takéto diskusie vôbec zakladajú 🤨

autor
15. aug 2023

nevšimla som si tú prvú tému uložím si ten obrázok ktorý tam niekto dal , prepáč že niekoho obťažujem Toto má byť fórum a nie nejaké osvedčovanie Pre ženušky ktoré nevedia čo so sebou

autor
15. aug 2023

@kofolala Teraz nerozumiem načo komentuješ, je ti lepšie? Musíš mať úplne naprd život keď sa tu potrebuješ odbavovať

ildiko36
15. aug 2023

Nie SLSP okres Revuca

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenuska9999
15. aug 2023

Nie neprišiel

doriiis
15. aug 2023

@hsara99 ...mňa skôr vždy napadne otázka,či ľudia majú 14- 15 teho na účte fakt 0,0 nič keď tak čakajú na tie peniaze?

tehotna40
15. aug 2023

@doriiis predstav si, že aj takto ľudia musia žiť

ildiko36
15. aug 2023

@tehotna40 maš pravdu, su ludia ktorý žiju z mesiaca do mesiaca a aj 1den robý zázraky.
Ja mam dobry plat v nemecku a som zažila že 18mes som bola bez rodičovskej, viem sa žiť do situacii keď kazdý den zalezi kedy prídu peniaze..

majka35
15. aug 2023

naprd život, odbavovať ... podľa skrytej agresie máš naprd život asi ty ... a myslím si, že aj priemerne inteligentná žena nebude zakladať novú tému s otázkou, pre ktorú má priestor v ďalších 100 rovnakých témach

ildiko36
15. aug 2023

@doriiis ked maš manžela a zarába tak na tom nemusiš lámať hlavu kedy dostanes peniaze, ale su urcite situacie za ktore človek nemôže, úrad zlyhá a clovek ma ziť na varenych zemiakoch a ano aj 1den vela robí či ma peniaze alebo nie.

inana11
15. aug 2023

Akurát piplo,Tatrabanka

domka222
15. aug 2023

@ildiko36 jeden deň robí veľa? Mňa vždy udivuje,že také mamičky majú € naviac na internet,poprípade paušál s internetom. Tie v dnešnej dobe tiež nie sú najnižšie

anavixy
15. aug 2023

@doriiis a tak urcite ano… ale ja zas nechapem ze co im pomoze informacia ci cudzim ludom uz prisiel, ved to posielanie maju nastavene, tak urcite na nich nikto nezabudol, ked im rodicak chodi uz dlhsie, a peniaze pridu (vcera, dnes, zajtra…) 🫠
Ale teda k veci, ja UCB a prisiel dnes😬

kofolala
15. aug 2023

🤦🏻‍♀️😂😘 veľa lásky prajem a nech rýchlo príde ten rodičak

verca1802
15. aug 2023

@inana11 mam Tatru a stale nič 🤣🤣🤣

klip0
15. aug 2023

Mňa napríklad udivuje keď často v nejakom predajnom inzeráte na oblecko (vseliake parádne, nie nutne ktoré dieťa ozaj potrebuje), píšu mamičky že čakajú na rodičak a potom kúpia. Aj všetky takéto situácie. Keď žijem z mesiaca na mesiac, tak neminam na takéto blbosti.
A aj ma udivuje koľko veľa rodín tak žije. Len v mojom okolí poznám veľa rodičov ktorí sa o dieťa snažili, plánovali. Ale bez absolútnej finančnej rezervy a tiež čakajú každý mesiac kedy a o koľkej pipne. A pritom tiež vidieť neuvážene míňanie celý mesiac (fotky z drahých výletov, restiky, donášky, drahé oblecko...)

tehotna40
15. aug 2023

@klip0 aj taky ľudia existujú, sme rôzny, a bohužiaľ som žila v takej situácii takže sa viem vžiť do pocitov ľudí, ktorý naozaj každú minútu čakajú na ten rodicak, lebo máš posledne dve plienky v sufliku a mlieko na 2 dávky, nehovoriac o tom ze ty si dva dni uz len na chlebe z masťou. Bohužiaľ žijú ľudia aj takto... netreba ľudí odsudzovat nie vždy sa dostanú do takej situácie vlastným pričinením. Samozrejme.. ak potom začne peniaze matka rozhádzovat.. tak asi nieje v núdzi...

klip0
15. aug 2023

@tehotna40 ja chápem, ja som to myslela tak, že ma udivuje že niekto prvé dva týždne "žije na vysokej nohe", objedná si jedlo z donášky, ide do mekacu, ide do kina/aquaparku/zoo, kúpi deťom drahšie oblecko.. čo je všetko v poriadku, ale ak potom na konci mesiaca nemá čo jesť a má naozaj tie dve plienky v šuflíku, tak to moje zmýšľanie neberie.
A aj to nechápem, že niekto sa o dieťa snazi, plánuje, splodín cielene, ale nepripraví sa finančne. A ozaj takých len v okolí dosť poznám

mamusa123456789
15. aug 2023

Ja som dnes asi prvý krát v živote čakala, kedy pipnu peniaze, manželova karta ostala doma a ja na nákupe v tescu som sa prechádzala pomedzi regále ako trúba, kým mi prídu, nech mam čím zaplatiť a v peňaženke hotovosť asi 5e 🤣

doriiis
15. aug 2023

Ak to niekomu pomôže....mám Tatra banku a prisli mi rodinné prídavky.Idem rovno aj polovicu minut

1elizabeth1
15. aug 2023

Unicredit prisiel ... ale chcem sa opytat nemal by prist uz ten zvyseny rodicovsky ??? Cca 470 eur ? Ked bola poberana materska.