Ahojte dnes je 15. a stále nemám peniaze za rodičovský na účte ma to ešte niekto?
Mám banku UniCredit
Áno, pred hodinou. Prima banka
11:00 a už druhá téma na rodičak
Áno SLSP
SLSP ano
Ešte nie , tatrabanka
Ja zas nerozumiem načo sa takéto diskusie vôbec zakladajú 🤨
nevšimla som si tú prvú tému uložím si ten obrázok ktorý tam niekto dal , prepáč že niekoho obťažujem Toto má byť fórum a nie nejaké osvedčovanie Pre ženušky ktoré nevedia čo so sebou
@kofolala Teraz nerozumiem načo komentuješ, je ti lepšie? Musíš mať úplne naprd život keď sa tu potrebuješ odbavovať
Nie SLSP okres Revuca
Nie neprišiel
naprd život, odbavovať ... podľa skrytej agresie máš naprd život asi ty ... a myslím si, že aj priemerne inteligentná žena nebude zakladať novú tému s otázkou, pre ktorú má priestor v ďalších 100 rovnakých témach
Akurát piplo,Tatrabanka
@doriiis a tak urcite ano… ale ja zas nechapem ze co im pomoze informacia ci cudzim ludom uz prisiel, ved to posielanie maju nastavene, tak urcite na nich nikto nezabudol, ked im rodicak chodi uz dlhsie, a peniaze pridu (vcera, dnes, zajtra…) 🫠
Ale teda k veci, ja UCB a prisiel dnes😬
🤦🏻♀️😂😘 veľa lásky prajem a nech rýchlo príde ten rodičak
Mňa napríklad udivuje keď často v nejakom predajnom inzeráte na oblecko (vseliake parádne, nie nutne ktoré dieťa ozaj potrebuje), píšu mamičky že čakajú na rodičak a potom kúpia. Aj všetky takéto situácie. Keď žijem z mesiaca na mesiac, tak neminam na takéto blbosti.
A aj ma udivuje koľko veľa rodín tak žije. Len v mojom okolí poznám veľa rodičov ktorí sa o dieťa snažili, plánovali. Ale bez absolútnej finančnej rezervy a tiež čakajú každý mesiac kedy a o koľkej pipne. A pritom tiež vidieť neuvážene míňanie celý mesiac (fotky z drahých výletov, restiky, donášky, drahé oblecko...)
@klip0 aj taky ľudia existujú, sme rôzny, a bohužiaľ som žila v takej situácii takže sa viem vžiť do pocitov ľudí, ktorý naozaj každú minútu čakajú na ten rodicak, lebo máš posledne dve plienky v sufliku a mlieko na 2 dávky, nehovoriac o tom ze ty si dva dni uz len na chlebe z masťou. Bohužiaľ žijú ľudia aj takto... netreba ľudí odsudzovat nie vždy sa dostanú do takej situácie vlastným pričinením. Samozrejme.. ak potom začne peniaze matka rozhádzovat.. tak asi nieje v núdzi...
@tehotna40 ja chápem, ja som to myslela tak, že ma udivuje že niekto prvé dva týždne "žije na vysokej nohe", objedná si jedlo z donášky, ide do mekacu, ide do kina/aquaparku/zoo, kúpi deťom drahšie oblecko.. čo je všetko v poriadku, ale ak potom na konci mesiaca nemá čo jesť a má naozaj tie dve plienky v šuflíku, tak to moje zmýšľanie neberie.
A aj to nechápem, že niekto sa o dieťa snazi, plánuje, splodín cielene, ale nepripraví sa finančne. A ozaj takých len v okolí dosť poznám
Ja som dnes asi prvý krát v živote čakala, kedy pipnu peniaze, manželova karta ostala doma a ja na nákupe v tescu som sa prechádzala pomedzi regále ako trúba, kým mi prídu, nech mam čím zaplatiť a v peňaženke hotovosť asi 5e 🤣
Ak to niekomu pomôže....mám Tatra banku a prisli mi rodinné prídavky.Idem rovno aj polovicu minut
Unicredit prisiel ... ale chcem sa opytat nemal by prist uz ten zvyseny rodicovsky ??? Cca 470 eur ? Ked bola poberana materska.
Ešte nie. Tatra banka