Dobrý deň prajem,
Je tu niekto kto už dostal vyplatený daňový bonus, či už šekom alebo na účet, je tu niekto taky? Ďakujem za info
Ak bolo DP podané do 31.03. dostanete vyplatené najneskôr ...do 10.05.
Nemenia sa aj lehoty na podanie DP?
@ibrunova je posunuty datum, dokedy mozes podat DP.
Ak si vsak poslala v riadnom termine, preplatky budu vratene riadne ako mali byt vyplatene.
Ďakujem 👍
@veronikaszabova dobrý deň, prosím vás dokedy je posunutý termín? A keď sa poda DP ráta sa tých 40 dní alebo na to majú viac času. Ďakujem
@veronikaszabova ďakujem
Nam prisiel. Podavali sme tusim vo februári
@dorema na účet alebo šekom?
Odkiaľ ste? V Trebišove čakaju na novelu zakona ,tak ešte ani nezačali posielať.
@cigipepe1247 ucet
@dorema thanks 👍
@vanted cas maju do 10.5 (posledne platby od nich odidu 7.5). Je jedno kedy si podala DP. Aj keby si ho podala prva a dostala € ako posledna 🤷♀️
Naco tie otazky, kto uz dostal a kto nie? Cakam do 10.5.vtedy je posledny termin. Ak tedy nepridu potom tiesim.
Ak sa môžem pridať, je pravda ze na to majú aspoň 40 dní, mne minulý rok prišiel po 22 dňoch a to som podávala 29.3. Ale tohto roku aj kvôli tomu korona vírusu počítam ze nepríde tak skoro.. :(
@doga666 40 dni od 31.3... nie 40 dni od podania DP
Neviem ako to maju teraz, ocakavam, ze im to ale bude trvat dlhsie ako za klasickej situacie
@doga666 príde max do 7.5.2020
Dievčatá. neviete niektorá ako je to s daňovým bonusom pri tejto pandemickej očr?.. či si budem môcť uplatniť budúci rok za tieto mesiace keď som napríklad celý apríl na očr?
Dnes mi prišiel preplatok vyrovnania daní. DP som si podala sama
@cigipepe1247 dostanes ho vyplateny 40 dni po podani priznania....takze este maju cas do zaciatku maja....