Zdravim, syn ma 3,5 roka do skolky v septrembri nenastúpil, mame veľmi blízky vzťah, tým pádom som nenastúpila ani ja do práce. Muz je spokojný s tým že sme doma. Že syn je spokojný. Doma je navarené upratané. Ja zatiaľ netrpím depkou z toho že som doma, chodíme často po výletoch atd . Len by ma zaujimalo ako by ste trávili cas už s väčším dietatom na “materskej” aké aktivity robíte ako sa seberealizujete keď dieťa nechodi este do skolky?
My to mame ako v skolke od 2r. ;D Kedze mam 4 po sebe. Upravujem podla rezimu mini. Ranajky. Volna hra. Pomoc v domacnosti.Tvorba. Vonku. Obed. Oddych. Ucenie. V lete aj poobede von. Atd.. 4 a 5r hraju aj spolocenske hry. Zabavi ich dlho lego. Knihy,ked im citam a rozpravame sa. Von ich zabavi vsetkooo. ;D
Asi by som mu spravila program podobný v ms, rezim nech vie keď tam nastúpi neskôr do predškolskej 🙂 ...hygiena, raňajky, cielena hra že sa čosi naučí prechádzka, hygiena, obed, hygiena,opäť niečo tvoriť, učiť sa, hra, hygiena, olovrant a uz len voľná hra, a večer klasika ako robíš🙂 ...a tie hry na to máš knihy, internet ja som v tomto není kreatívna to určite baby popisu co by ste mohli robiť🙂