Ahoj ...dnes som volala s priatelovou sestrou...
A medzi rečou som sa jej opýtala čo dnes varí nech tá voľáky tip
odpovedala že dnes robí svoje obľúbené jedlo zemiakový šalát a vyprážaný syr mňa táto kombinácia osobne zarazila 😅
aj keď samozrejme každý si urobí to čo má rád a na čo má chuť to čo zase chutí mne nemusí inému samozrejme len ma zaujíma či sa to bežne jedáva takáto kombinácia že zemiakový šalát a vyprážaný syr či...?
aj ja to tak jem,nejem maso tak si robim syr.
na mna dost tazke, syr a este vyprazany je dost tucny a k tomu tazký salat... ale chutovo to zle byt nemusi
@irusa ani ja preto sa pýtam😅možno raz skúsime...😊
Moj brat jedava vyprazany syr s ryzou a na to kydne tatarku 🤔
Inak vyprazany syr so zemiakovym salatom som este nevidela jest u nikoho. Ale dava mi to vacsi zmysel ako ryza. Ved salat sa bezne jedava s vyprazanym reznom, takze vyprazane ako vyprazane 🙂
..no, ja by som to nezjedla - oboje sa mi zdá ťažké...ale koľko ľudí, toľko chutí... Mňa dorazil jeden špunt u známych, chlieb si natrel 0,5cm vrstvou bravčovej masti, zasypal grankom a posypal kryštálovým cukrom = to som už brala za iný level 😂
Mne to az tak dokopy nejde, ale preto, ze ja robim salat, v ktorom je plno zeleniny a aj stavy, ale niekto robi taky "suchy" a zeleniny da minimum, ze to mas vlastne akoby zemiaky + majoneza + vyprazany syr a to znie ako celkom v pohode kombinacia :D
Klasika na Vianoce pre nejedákov masa kým nebolo tofu apod.
@suve99 to už je high liga....😊
@fokuska áno veď premýšľam že to má namiesto zemiakov a tatársky....len spojené....
no mne osobne to nepasuje k sebe, ale ak to niekomu chuti...
..a keď to kúsal, škrípalo to..no čo Ti poviem....😂
svagor to tak jedava aj na Vianoce, sestra mu robieva syr, lebo nelubi rybu 😀
Takže ako čítam nič nezvyčajné.... poučenie to že som o Tom ja nepočula neznamená že to nieje zaužívané...😅
Počas môjho PMS ideálna kombinácia 😁
Každý nech zje to čo mu chuti, veď čo je už v dnešnom svete divne😊😊
ja v tom nevidim nic divneho, niekto ma tento salat proste radsej so syrom ako s masom. ak lubis jedno aj druhe tak preco nie
Ja tiez mám rada vyprazanr syr a ryžu a tatarku mňam. A na šaláte a syre tiež nevidim problém, (tiež to tak jedavam) keďže sa jedáva šalát,rezeň atď.
Ja to sice tak nerobim, ale kedze vacsin ludi si dava k syru zemiaky a tatarku tak mi to take hrozne nepride
Ako si napísala každy si urobí čo má rad ..ja osobne v našej domácnosti tiež takáto kombinácia nie....my zemiakový šalát s rezňami najčastejšie na Vianoce ,Veĺkú noc, vyprážaný syr robime, chutí aj deťom a aj mužovi veĺmi a priloha hranolky kečup tatarka
Ja som do 32 rokov vyprážaný syr nejedla, absolútne mi to nechutilo...po pôrode som to akosi prehodnotila a už s ním nemám problém😁 A táto kombinácia sa mi dokonca ešte aj pozdáva 🤤🤤🤤🤤🤤
U nás na Vianoce klasika, keďže mám doma dve vegetarianky. Čiže kedykoľvek ja s manželom rezeň a šalát, dcéry majú syr a šalát. je to mňam.
Nahodou to moze chutit paradne, ale zomrel mi zlcnik pri citani 😀
@suve99 probuh,toto je uz iny kulinarsky level 😂
Uplne normalna vec, nevidim na tom nic nezvycajne...
Ja mam napr. rada rybu s ryzou - tiez pre mnohych netradicna kombinacia, pre mna top 🙂
@lavender273 fakt..keby som to na vlastné oči nevidela a nepočula ten škripot, neverila by som 😂
k salatu sa jedava bezne eico vyprazane, tak sa v pohode hodi aj syr. to ze je to tucne, to uz je ina vec.
pre mňa určite nie...ja nejedávam ani vyprážaný syr....
môj bývalý nadriadený jedával chlieb s masťou, nato si natrel slivkový lekvár a vraj doma si ešte dával aj cesnak....V robote si cesnak odpustil...
ako znie to celkom zaujimavo a normalne mam chut to vyskusat. inak vam to moze byt jedno ak jej to chuti, tak nech to tam je, nie?
no ja som ešte takú kombináciu nezažila...