Zemiakový šalát a vyprážaný syr

11. nov 2020

Ahoj ...dnes som volala s priatelovou sestrou...
A medzi rečou som sa jej opýtala čo dnes varí nech tá voľáky tip
odpovedala že dnes robí svoje obľúbené jedlo zemiakový šalát a vyprážaný syr mňa táto kombinácia osobne zarazila 😅
aj keď samozrejme každý si urobí to čo má rád a na čo má chuť to čo zase chutí mne nemusí inému samozrejme len ma zaujíma či sa to bežne jedáva takáto kombinácia že zemiakový šalát a vyprážaný syr či...?

irusa
11. nov 2020

no ja som ešte takú kombináciu nezažila...

maca1984
11. nov 2020

aj ja to tak jem,nejem maso tak si robim syr.

marsmykkok
11. nov 2020

na mna dost tazke, syr a este vyprazany je dost tucny a k tomu tazký salat... ale chutovo to zle byt nemusi

autor
11. nov 2020

@irusa ani ja preto sa pýtam😅možno raz skúsime...😊

diewcatqoo
11. nov 2020

Moj brat jedava vyprazany syr s ryzou a na to kydne tatarku 🤔
Inak vyprazany syr so zemiakovym salatom som este nevidela jest u nikoho. Ale dava mi to vacsi zmysel ako ryza. Ved salat sa bezne jedava s vyprazanym reznom, takze vyprazane ako vyprazane 🙂

suve99
11. nov 2020

..no, ja by som to nezjedla - oboje sa mi zdá ťažké...ale koľko ľudí, toľko chutí... Mňa dorazil jeden špunt u známych, chlieb si natrel 0,5cm vrstvou bravčovej masti, zasypal grankom a posypal kryštálovým cukrom = to som už brala za iný level 😂

fokuska
11. nov 2020

Mne to az tak dokopy nejde, ale preto, ze ja robim salat, v ktorom je plno zeleniny a aj stavy, ale niekto robi taky "suchy" a zeleniny da minimum, ze to mas vlastne akoby zemiaky + majoneza + vyprazany syr a to znie ako celkom v pohode kombinacia :D

ckocka
11. nov 2020

Klasika na Vianoce pre nejedákov masa kým nebolo tofu apod.

autor
11. nov 2020

@suve99 to už je high liga....😊

autor
11. nov 2020

@fokuska áno veď premýšľam že to má namiesto zemiakov a tatársky....len spojené....

nelca84
11. nov 2020

no mne osobne to nepasuje k sebe, ale ak to niekomu chuti...

suve99
11. nov 2020

..a keď to kúsal, škrípalo to..no čo Ti poviem....😂

veroonikadan
11. nov 2020

svagor to tak jedava aj na Vianoce, sestra mu robieva syr, lebo nelubi rybu 😀

autor
11. nov 2020

Takže ako čítam nič nezvyčajné.... poučenie to že som o Tom ja nepočula neznamená že to nieje zaužívané...😅

aknelka85
11. nov 2020

Počas môjho PMS ideálna kombinácia 😁

klejkaez
11. nov 2020

Každý nech zje to čo mu chuti, veď čo je už v dnešnom svete divne😊😊

panipanka
11. nov 2020

ja v tom nevidim nic divneho, niekto ma tento salat proste radsej so syrom ako s masom. ak lubis jedno aj druhe tak preco nie

majah212
11. nov 2020

Ja tiez mám rada vyprazanr syr a ryžu a tatarku mňam. A na šaláte a syre tiež nevidim problém, (tiež to tak jedavam) keďže sa jedáva šalát,rezeň atď.

rachel36a
11. nov 2020

Ja to sice tak nerobim, ale kedze vacsin ludi si dava k syru zemiaky a tatarku tak mi to take hrozne nepride

jany149
11. nov 2020

Ako si napísala každy si urobí čo má rad ..ja osobne v našej domácnosti tiež takáto kombinácia nie....my zemiakový šalát s rezňami najčastejšie na Vianoce ,Veĺkú noc, vyprážaný syr robime, chutí aj deťom a aj mužovi veĺmi a priloha hranolky kečup tatarka

evaachesa
11. nov 2020

Ja som do 32 rokov vyprážaný syr nejedla, absolútne mi to nechutilo...po pôrode som to akosi prehodnotila a už s ním nemám problém😁 A táto kombinácia sa mi dokonca ešte aj pozdáva 🤤🤤🤤🤤🤤

abbey1
11. nov 2020

U nás na Vianoce klasika, keďže mám doma dve vegetarianky. Čiže kedykoľvek ja s manželom rezeň a šalát, dcéry majú syr a šalát. je to mňam.

mimca77
11. nov 2020

Nahodou to moze chutit paradne, ale zomrel mi zlcnik pri citani 😀

lavender273
11. nov 2020

@suve99 probuh,toto je uz iny kulinarsky level 😂

blondiee83
11. nov 2020

Uplne normalna vec, nevidim na tom nic nezvycajne...
Ja mam napr. rada rybu s ryzou - tiez pre mnohych netradicna kombinacia, pre mna top 🙂

suve99
11. nov 2020

@lavender273 fakt..keby som to na vlastné oči nevidela a nepočula ten škripot, neverila by som 😂

majamat
11. nov 2020

k salatu sa jedava bezne eico vyprazane, tak sa v pohode hodi aj syr. to ze je to tucne, to uz je ina vec.

deti95060810
11. nov 2020

pre mňa určite nie...ja nejedávam ani vyprážaný syr....
môj bývalý nadriadený jedával chlieb s masťou, nato si natrel slivkový lekvár a vraj doma si ešte dával aj cesnak....V robote si cesnak odpustil...

dassena
11. nov 2020

ako znie to celkom zaujimavo a normalne mam chut to vyskusat. inak vam to moze byt jedno ak jej to chuti, tak nech to tam je, nie?

evaachesa
11. nov 2020

@suve99 hehe to môže byť kulinársky zážitok 🙂) ja som zvykla jesť chlieb s maslom a cukrom ... Mnaaam 😁