Tak baby mate nejake jedlo ktore vačšina ľudí oblubuje ale vy ho nemusíte?
Ak hej, podelte sa😂
svieckovu neznasam uplne ze najviac 🙂
Nenavidim francuzske zemiaky..pritom vsetky jednotlive ingrediencie, ktore v nich su, mam rada, ale ked sa to da dokopy tak ble 😂
Hocijaká kapusta a francuzske zemiaky, ďalej karfiol, brokolica ..... noooo je toho hodne 😂
Huby.... Akékoľvek a v akejkoľvek podobe...
Lečo, praženica s hribami
Hranolky a syr, paradajkovú polievku. A mám rada pľúcka na smotane 😋
Ryby morske prisery lobster a leco
@monika_xixi ...granadír...neexistuje vložiť do úst, pritom jeho zložky mám rada, vadí mi tá kombinácia
leco, slanina, cokolvek, kde je cibula, varenu zeleninu, sladke jedla typu slize s posypkou, zemlovka, ryzovy nakyp, zapekane zeleniny
Bryndzove halušky, ale take jedlo ma asi každy.
Parené buchty.
Vsetko, co je s makom a luskovu omacku 😁
vyprážaný syr. A ešte keď to vidím na tanieri s hranolkami a tatarskou, tak ma obchádza žlčníkový záchvat 😀
zavinace, musle, surova uhorka, cerveny melon a olivy 🙂
tvarohove slize, zemiakova kasa
kapustove fliacky
🤭🤢🤮 divina, vnútornosti - pečeň, držková polievka..., kôpor, rasca v celku - mletá mi až tak nevadí, stroganov, smotana akokolvek 😄🤷🏼♀️ lečo, paprika - tá tepelne upravená surovú mám rada, nezávidím ajvar už len z vône má napne
Jedlo to síce nie je ale nedokážem zjesť čokoľvek, čo obsahuje koriander. Chutí mi to ako jar.
@tosomja
@monika_xixi spenat,brokolicu,hokaido polievku,ryzovy nakyp a zemlovka. Nikdy! Sladke jedla celkovo nemusim,ale toto do ust nedam v zivote
krupicová kaša
Ja neľúbim melón. Každý sa tomu čuduje 😀
A ešte neznášam Mangold chuti mi to ako listy z repy kt dával starý otec hosp. Zvieratam