Ahojte, tie, čo máte SodaStream, odporúčate? Išli by ste do toho znova, alebo sú to za vás vyhodené peniaze? Premýšľam nad ním totiž z toho dôvodu, že často kupujem minerálky len kvôli tomu, že sú perlivé, niekedy skrátka nedokážem uhasiť smäd čistou vodou, tak premýšľam, či by SodaStream vyriešil tento problém 😃 Díky za rady
@tyrkysova_kobyla mame a leží odložený v skrinke. Byvame v bytovke a je tu dosť cítiť chlór z vody, čiže nerobím z nej perlivu, nechuti mi. A tie ich sirupy sú tiež nič moc..
@tyrkysova_kobyla za mna odporucam, vypijem omnoho viac vody, ked je bublinkova ako keby bublinkova nebola, takze zlepsilo mi to pitny rezim
u nas ma maximalne vyuzitie
my sme chvilu vyuzivali aktivne a teraz uz je opusteny v kute kuchynskej linky
@tyrkysova_kobyla u nas fici denne, vsetci to piju (ja nie, ja nemam rada nic perlive).
ja sice nemám, ale krstná použía furt, aj keď má návštevu tak im z toho spraví minerálku 🙂
za mna super vec...kupila by som znova...zvlast teraz ked sa budu flase zalohovat
@tyrkysova_kobyla Ahoj, mne akurat dnes dorazil sodastream, maju aj v akcii 🙂 odporúčam, pouzivam do nej filtrovanu vodu a je brutalna. Nelutujem 🙂
@tyrkysova_kobyla super vec ja pijem len bublinky čista voda mi nechuti 😒.
u mna hlavne v lete mojito ide nonstop :D
(bez alkoholu)
@googwife https://www.nay.sk/sodastream-jet-biely-vyrobni...
Nech sa páči, len ja som si objednala čierny 🙂
@tyrkysova_kobyla Ak pijete perlivú čistú vodu tak ano.Urcite sa oplatí...my celá rodina pijeme "sodovku" aj deti..každý má svoju flašku,vodu máš vždy čerstvú-nachladenú-naperlenú.
Za nás top kúpa..
Flašku si můžeš jednoducho vyměnit, alebo u nás aj naplňáju v jednej firmě čo je obrovská výhoda, cena bezkonkurenčna..určitě neolutujete
Kupili sme svokrovcom pred dvoma rokmi na vianoce, super vec. Plánujem aj ja kúpiť
Využívame stále asi už 10 rokov, určite áno.
Ja to pijem na litre, skvelá vec, ak máš rada sódu 👌
Určite áno 🙂
Prosim vas a da sa tam nastavit intenzita bubliniek ? Ja mam napr rada jemne sytenu, nie uplne bublinkove. Da sa ? Ako casto menite bombicku ?
@simca1106 zalezi aky soda stream si kupis, napr soda stream spirit one = sama si pustas kolko bubliniek chces, musis poskusat kolko krat stlacit aby si bola s vodou spokojna, potom je napr. soda stream one touch = tam su tri tlacitka tam je ta intenzita bubliniek predvolena ale stale ak stlacis sytenu a je ti malo stlacis znovu. Ja pouzivam spirit one zatial iba kratko ale teda musim viac krat stlacit aby mi bola dostatocne bublinkova, uvidim kedy budem menit bombicku
https://www.sodastream.sk/pristroje
My ho mame doma, moji rodicia si ho robia pravidelne, ale mne ta sifonova soda nechuti. Je to uplne ine, ako mineralka, len pridane bublinky, ale mineraly ziadne.
Máme a kúpila by som znova, používame denne.
@tyrkysova_kobyla áno my sme kúpili konkurenciu a odvtedy používame skoro denne.Ale nie sirupy skôr pomaranč či limetu odstavím mätu a robím limonady.
@simca1106 koľko x zatlacis toľko bubliniek mas
@tyrkysova_kobyla doma si minerálku neurobis
Len sódovku
Manžel kúpil vôbec ma to neohurilo
Aj tie sirupy pepsi
Mirindu
Keby ze byvas v humennom..
Zavolam ta na ochutnávku
Ale kazdy ma inú chuť
@mauduska mineralku asi ťažko,kedze nema žiadne minerály,skor sódu 😅😅😅
@79viktoria79 hej no.. ale tak vo vode sú vždy minerály 😅 ale chápeme sa 😄
u nas sa sodastream vyuziva hadam kazdy den. ja to moc sice nepijem taketo bublinkove vody, ale zvysok rodiny, ten nonstop. a nejake vody z obchodu my nekupujeme, ked tak maximalne sirup, aby si zarobili s vodou.
@regi95 a kde ste si ho kupili,ak smiem vediet, dakujem
@tyrkysova_kobyla ak často kupujete perlivé vody tak je to super vec 👌