Aké jedlá zbožňujú vaši chlapi?

barbora544__
19. máj 2024

Aké jedla zbožňujú vaši chlapi a co im najčastejšie varíte

martinkatinka
19. máj 2024

Cestoviny

lucka_ke
19. máj 2024

všetko mäsové

betaxa
19. máj 2024

Segedínsky guláš

snowflakenel
19. máj 2024

Moj je ,,vsezravec,, nastastie. Aj sladke jedla si vypyta. Nema.problem ani s ovsenou kasou.....

jazula
19. máj 2024

Kura na smotane, hovädzí guláš

butterflyeffect
19. máj 2024

Cestoviny, celkovo taliansku kuchynu. Je labuznik ale nie je vyberavy, zje vsetko co spravim a nevadi mu ani 2 dni po sebe ked dojedame

vyrovnanaosoba
19. máj 2024

@barbora544__ hovädzí vývar so špikovými kosťami a veľa veľa cestovín. A kolienka s maďarským gulasom. A bublaninu 😁 toto stále dookola by jedol, kým ma to neomrzi a uvarím niečo aj sebe 🤣

viestta
19. máj 2024

Maso na kazdy sposob a vyvar, kde vyvaru je len tolko aby sa rezance lepsie smykali

lindous
19. máj 2024

Najčastejšie mávame nejaké soté s tým čo chladnička dala, či už na štýl ázie s rezancami, mexické s plackami alebo nejaké kalsické so zeleninou, šampiónmi, na póre, na kari, so smotanovou omáčkou, no proste s hocičím.... alebo potom rôzne zapečené zemiaky/cestoviny 🙂 svoje úplne topky ako napr. fazuľovicu robieva väčšinou on 🙂

tilly
19. máj 2024

Všetko vyprážané. Ale nevarím len to. Varim všetko, od tých reznov, cez svieckovu, segedin, cestovín, šalátov po sladké jedlá

lia2022
19. máj 2024

@barbora544__
Pečený bôčik 😉.

lenkike
19. máj 2024

@barbora544__ bryndzové halušky sú top, na tie má, zdá sa, extra priehradku v žalúdku, toľko ich do seba sprace 😅

tahomi
19. máj 2024

Gulas, akykolvek

birika
19. máj 2024

palacinky, parene bucgty a vsetko sladke...samozrejme nevarim len to - ja sladke nemusim 🙂

catherinah
19. máj 2024

Rezne

martinkatinka
19. máj 2024

@lenkike toto veru tiez, ked pride z Korziky, musi byt velky hrniec halusiek

marianarem
19. máj 2024

@barbora544__ Moj si vie pochutnat na mnohych jedlach, aj na cisto zeleninovych, ale najviac nadseny byva z masovych.

katica06
19. máj 2024

Držkový perkelt, guľáš, studenú, kapustnicu, kyslú fazuľovú polievku, chilli con carne, ostrokyslú polievku , plnené kapustové listy, rezne a zemiakový šalát, pečený bôčik, ohnivé mäso a mohla by som do rána pokračovať,. kratší by bol zoznam čo nezje

andrea2323
19. máj 2024

Môj manžel má poväčsinou mäso/rybu v práci a ja najčastejšie robím pre neho potom také misky ako poke, alebo všeličo so strukovinami, qunioa, bulgur, cícer plus všakovaká zelenina alebo tofu, cestoviny, morské plody, placky, fašírky ;) a cez víkend sem tam niečo väčšie ukuchtím, segedín, mäsové rolky, paprikáš atď 🙂

mamina87
19. máj 2024

Všetko mäsové a s knedlikom 🤣 ale jasné že varím aj iné 😁

majlo1234
19. máj 2024

Bocik, vsetko na smotane a udeniny

tamta
19. máj 2024

Rezne, knedlo vepřo, čokoľvek z mäsa 😃

andrejka1974
19. máj 2024

@barbora544__ najcastejsie mäso vyprážaný syr bryndzové halušky

gaia14
19. máj 2024

Moj neje maso okrem ryb. Zje mi vsetko co mu navarim 😀 strukoviny, vege verzie klasickych jedal, cestoviny, barsco. Najradsej ale hlivovy paprikas, sojovy segedin, hocico s fazulou a sosovicou

katkaseiner
19. máj 2024

moj muz je masozravec a ma rad dobru domacu kuchynu, vyvar s vela masom a zeleninou pre zaciatok, masove cokolvek, rezne kedykoľvek, zapekane maso so zemiakmi, ryzou, lečom, cokolvek na smotane, trhane maso, hovadzie na stave s malymi hribikmi, panenku, kura grilovane, pecene kuracie prsia v smotane a s cesnakom. On je fakt vdacny stravnik, koľkokrát sa mi nieco nepodari a zje aj tak (ja a dochutit nieco je cista katastrofa 🙈)

bublinka1426
19. máj 2024

maso. pecene topka

ivik4
19. máj 2024

Mäso mäso mäso a mekáč

ninusa221
19. máj 2024

Ten môj je hrozne výberavy.. ale pomerne zje všetko lebo nemá na výber 😂

babababka
20. máj 2024

Vyprážaný karfiol,rezeň,hocičo z kyslej kapusty,francúzske zemiaky.

danica2711
20. máj 2024

našťastie je takmer všežravec, čo nemá rád, sú sladké hlavné jedlá, v tom sme celá rodina zajedno