Aj vy máte praženicu tak rýchlo hotovú?

31. okt 2024

Budete si myslieť že mi šibe.. ale aktuálne byvam už sama a lubim vajíčka. Tak si ich robím často akurát že praženicu robím tak že v miske si rozšľaham vajíčko dám soľ . Rozpálil panvici s trochu oleja a keď to tam dám tak miešam a ono sa to rýchlo zrazí a je to hotovo.. vždy sa bojím aby som nedostala nejakú salmonelu keď to robím fakt krátko

reanda
31. okt 2024

nerozpaluj tolko olej, bude sa robit dlhsie 🙂

lucia147852
31. okt 2024

Tak praženica sa spraví relatívne rýchlo. Ja robím na masle, takže to nechávam rozpáliť a dávam si do panvice celé vajíčka.

maca1984
31. okt 2024

Je to praženica... nepečieš koleno..

liusa82
31. okt 2024

bože to varíš prvý krát?😀 jasné že sa to rýchlo spraví.Tiež dávam maslo ale ja vajíčka ani nerozmiešam tresknem tam celé a tak miešam už na panvičke spolu s maslom aby sa to spojilo.A máš to to isté.Aspoň ja v tom teda rozdiel nevidím akurát v ušetrenej robote

katica06
31. okt 2024

Bože môj....Tak rob z dvanástich vajec ako to robím ja a bude to trvať dlhšie kým budú hotové

viestta
31. okt 2024

Staci ak tie vajcia budu mat 70°, je uplne jedno ako rychlo sa k nim dopracujes

pralinka25
31. okt 2024

Idealne je robit ich na miernom ohni na spenenom masle pomalicky 5 minut kvoli konzistencii. A osolit az po urobeni. Tak som to citala kedysi od nejakeho michelinskeho kuchara

nevenka
31. okt 2024

@katica06 ja uz robim aj z 20 - 6 ludi

lucia13022023
31. okt 2024

Áno, do par minút. Možno jednej/dvoch. Ale ja ľúbim suchu praženicu, ak chceš mať krmeovu, ma sa miesat na nízkom plameni dlho. Niekto robí aj vo vodnom kúpeli.

ivik4
31. okt 2024

Nie, taku hodku na miernom plameni a este davam do rury nech sa dokonci ...

autor
31. okt 2024

@lucia13022023 Aj ja suchu.. tiež do dvoch minút je hotova úplne zrazená .. to som sa práve bála či to neni malo

mirage
31. okt 2024

@ivik4 ale do rury aspon na 200 stupnov na 30 minut, nie?

simsalabim
31. okt 2024

@pralinka25 presne tak, moj manzel tu prazenicu robi na naozaj slabulinkom plameni a este tu panvicu odtial aj dava bokom a o chvilu naspat. Jeho prazenicu si pyta kazda navsteva, ktora ju mala niekedy cest ju ochutnat.

ivik4
31. okt 2024

@mirage ano, desim sa surovych vajec 😃

mirage
31. okt 2024

@ivik4 ja som zartovala 🙂

ivik4
31. okt 2024

@mirage vsak jasne

sissy27
31. okt 2024

tak keď sa ti to zdá príliš rýchlo, tak si sprav praženicu ako Gordon Ramsey - trvá to asi 40minút 😀 recept nájdeš cez google

1ryba
31. okt 2024

Tak ju rob hodinu. Len či ti bude chutiť potom. Ľudia riešia už fakt totálne sprostosti.

3princezne
31. okt 2024

Tajomstvo najlepsej prazenice je robit ju na slabom ohni a pomaly. Odkukala som to raz na dovolenke, lebo v zivote mi tak prazenica nechutila ako tam na ranajky

hefo
31. okt 2024

Pri dnešnej situácii s vajcami sa praženica spraví ešte rýchlejšie. Trochu oleja posolíme a hotovo.

slavomira236
31. okt 2024

Rychlo sa spravi..jaam tada redsiu ked niesu vajicka tvrde.

simca06022011
31. okt 2024

kolko tej prazenice si pojedla a kolkokrat si z toho nieco dostala? ;) nuz klud a nohy v teple... rob si ako ti chuti. Vsak niekto ju aj polosurovu jedava...

gas1201
31. okt 2024

ja napríklad nemám rád tú "zoschnutú" praženicu, narýchlo urobenú. ja panvicu nerozpalujem, dam rovno vajcia, do nich trošku masla. a na miernom ohni to miešam kľudne aj 10 minút vkuse kým to nie je krémové. dochucujem až po tom ako je hotová. skús, je to vážne dobré 🙂

mirkam3
31. okt 2024

Mna zaujala veta, že aktuálne už bývaš sama a sama si si teda začala robit aj vajíčka., Tj asi si plnoletá predpokladam - to ti fakt doteraz robila praženicu len mama/babka/iný dospelý?

rozculena
31. okt 2024

@mirkam3 chúdence deti mojej generácie,keď v 10rokoch robili bežne palacinky,teda aspoň ja😀

sisska96
31. okt 2024

Keď som robila prvýkrát, tak som ich spálila, lebo som myslela že ešte nie je hotová. :D Ale fakt stačí pár minút

doriiis
31. okt 2024

A to jete všetci praženicu iba tak? Iba vajcia?
Ja mám najradšej praženicu s opecenou cibuľou,paprika mi a trošku slaninky opraženej.Okorenene,paprika,soľ.Nato vajíčka a veľmi krátko spolu miešať.Nemam rada suchú praženicu.Pre mňa je najlepšia taká polosurova.😄

rozculena
31. okt 2024

@doriiis ako kedy,ale je fakt,že s cibuľkou je chutnejšia.
Niekedy dám aj slaninku.

mirage
31. okt 2024

@doriiis neznasam cibulu v prazenici 🙂 iba na masle, trosku tekuta, na opecenom kvaskovom chlebe s lucinou, mnam.

jasminet
31. okt 2024

Robim na masle a slabo, pomaly....