Zaľúbila som sa do najlepšieho kamaráta

16. jún 2021

Čaute baby, chcela by som vás poprosiť o radu. Mám úplne úžasného kamoša, sme v dennom kontakte, píšeme si, stretávame sa...perfektné si rozumeme. Ale sme len kamoši, ja som sa do neho zaľúbila, ale viem, že pre neho som len kamoška, nič viac. Čím ďalej tým je pre mňa ťažšie sa s ním stretávať, čo mám robiť? Najradšej by som to celé stopla a prestala byť s ním v kontakte, stále je pre mňa ťažšie sa s ním len tak kamošiť, trhá mi to srdce 😪
Ako ďalej? Bojím sa mu o Tom povedať, to by som asi nedala 😪

mamamasama
16. jún 2021

nehovor mu o tom.. ak by mal zaujem aj on o teba, vedela by si to...skus sa stretavat s inymi ludmi, mozno sa casom zamilujes do ineho a ak je vase kamaratstvo pevne, vydrzi aj odlucenie kym sa z toho dostanes...

martinenka886
16. jún 2021

Toto by som povedala, ze je taka ta najhorsia vec, ked sa zamilujes do dobreho kamarata. Tolko krat som to osobne zazila a poviem tak, zakazdym som o kamarata prisla, proste to nerobilo dobrotu a teraz spatne, mi to je v niektorych pripadoch aj celkom luto

autor
16. jún 2021

@martinenka886 Ľúto ti je,že si prišla o kamoša alebo že si sa zaľúbila?

gir
16. jún 2021

Ja mám za muža najlepšieho kamaráta. Jedného dňa prišla taká spontánna pusa (nie po poháriku) a bolo vymaľované. Potom mi prišla sms "asi ťa ľúbim", tak som odpísala "asi aj ja teba". Nevieš čo cíti, možno sa tiež obáva, že by prišiel o kamarátku. Niečo podniknúť, len dvaja a uvidíš. Všetko dobré prajem 🍀

autor
16. jún 2021

@gir má 29 rokov, často mi hovorí ako veľmi túži po rodine, deťoch, kine je veľmi pozorný, rád často ku mne chodí, pripravuje mi prekvapenia len tak... je ku mne veľmi pozorný, ale z toho čo rozpráva mi to príde, že má vníma za kamošku, ja neroziem či je so mnou len preto aby dobre strávil čas, nechápem tomuto správaniu, keby bolo také ľahké s ním skončiť kontakt, neviem ako mu vysvetliť, nech už za mnou nechodí a nerozumiem prečo si mnou zbytočne márni čas, keď so mnou nič nechce mať, som z toho strašne zmätená...

comika
16. jún 2021

Ako vies ze nechce s tebou nic mat? Ak ti to narovinu povedal, tak je sebec, a iba si krati cas kym nepride “ta prava” a teba o ten cas ubera. Pozor aby ti poriadne nezlomil srdce jedneho dna, ked z nicoho nic ti predstavi svoju buducu manzelku

felicita027
16. jún 2021

Čo ak aj on to presne tak vníma, že ty chceš byť len kamoška a nič viac? Ak sa o tom neporozprávate nikdy nebudeš vedieť ako na tom si, či máš šancu na niečo viac alebo nie.

h2
16. jún 2021

A odkiaľ vieš, že necíti to isté? Alebo nezačal by cítiť, keby vedel, že má u Teba šancu? Skús mu nejako nenápadne dať najavo, že Ty záujem máš. Napríklad, keď zase príde reč na to, že by mal rád rodinu, deti, ženu... tak povedz, že aj Ty túžiš po ideálnom partnerovi, po niekom, ako je on... Uvidíš, ako zareaguje.
Mimochodom, my s mojím mužom sme boli len kamaráti 11 rokov! 😁

andrea78
16. jún 2021

... a mozno Ti tie veci o rodine atd rozprava preto, lebo citi viac a odhaduje Tvoju reakciu, pretoze nechce stratit kamosku. Mozete byt na tom rovnako.

sim10
9. feb 2024

@autor mňa zaujíma ako to dopadlo??

xnatalkax
9. feb 2024

@sim10 aj mna