Spanie 16-ročnej vo vani

9. nov 2023

Baby prosim Vas ja uz si neviem dat rady. Dcera ma 16 a miluje sakupat vo vany kde je vriaca pomaly voda. Zamyka sa v kupelke ok to beriem ale ona vzdy zaspi vo vani plnej vody. Ja sa strasne bojim ze sa tam utopi a ona to absolutne nevie pochopit! Zoberie si mobil a je tam aj 2 hodiny. Co mam robit. Ma tvrdy spanok nezobudim ju trieskanim na dvere. Poradte co robit

alickapusinka
9. nov 2023

mojej mame tak prišlo vo vani zlé dostala infarkt a utopila sa.

sherynkamalinka
9. nov 2023

odstranit na dverach zamky

nikha2809
9. nov 2023

No ja neviem, určite by som sa jej snažila dohovoriť, ale ak by to bolo ako hádzanie hrachu o stenu, tak ako sa poznám zobrala by som z kúpeľne kľúč alebo keby ma veľmi nahnevá rovno zvesila dvere 😃

malicka1986
9. nov 2023

Vziat kluc a nedat jej ,,,,ved kazdy vie,ze sa sla kupat,tak tam nik nebude chodit a vysvetliť jej,ze vo vani sa spat nema ,ze moze relaxovat na posteli alebo ked tak velmi chce tak vo vani,ale bez vody 😁

pjosa
9. nov 2023

vziať kľúč, dať podmienky na kúpanie... áno, môže sa stať všeličo, to deti nepochopia.

petulda333
9. nov 2023

No ja od puberty tiez toto milujem. Kupel v horucej vode,po case vypustim a dopustam dalsiu horucu. Kludne by som tam bola aj 3h,pustim hudbu a klud. No,ale nezamykala som sa a nespala vo vani

alickapusinka
9. nov 2023

Si za ňu zodpovedná ešte právne nie je dospela v prípade ak by sa jej niečo stalo budeš mať opletačky s kriminálnou políciou. A budeš mať čo vysvetľovať.

autor
9. nov 2023

Byvam s nou sama a na dverach nie je zamok ale taky kolik ktory sa otaca

sunflower87
9. nov 2023

Ten vieš zvonku otvoriť. My máme také na dverách kvôli deťom, aby som sa dostala do kúpeľne a WC ak by sa zamkli... nožíkom to v pohode otvoríš....

taga
9. nov 2023

@sunflower87 my pri dvoch malych chlapcoch uz sme sa naucili otvorit to aj prstami 🤣

nikpa
9. nov 2023

Môže byť 16 ročná taká šlahnuta?! 🙄🤦 prepáč za úprimnosť. No ja by som jej odstavila teplú vodu keby sa opäť naložila do vane a zamkla sa. Keď to nejde dohovorom, bohužiaľ. Horšie, keď bude sama doma.

matullienka
9. nov 2023

Vymeniť zamykaci systém na dverách za takého matylika, ktorý vieš ľahko odomknúť aj z vonkajšej strany. A nastaviť podmienky ak mieni vo vani spať tak sa kúpať nebude, ale len sprchovať a vybavené, a ešte tým dupľom keď tam dokáže veľmi tuho zaspať

sunflower87
9. nov 2023

@taga dobreee 🤭🤭🤭

sisa_s
9. nov 2023

Zakaz zamykat sa, ved jej tam nikto nevojde a skuste pozriet vankus do vane a protismykovu podlozku 🙂 to by hadam zabranilo tomu, ze sklzne dole do vody cela

matullienka
9. nov 2023

@nikpa zastavila by som pri odchode z domu prívod teplej vody. V studenej sa kúpať nebude a v hrnci hriať také množstvo tiež nie

linda117
9. nov 2023

Ja by som jej zakazala kupat sa s mobilom a to zamykanie pocas kupania tiez, aj za cenu toho ze sa urazi.. ked som bola v jej veku tiez som sa tak kupala, z tej pary a horucej vody mi prislo zle a zatocila sa mi hlava.. nastastie sa mi nic nestalo ale teda mobil skoncil utopeny

januska12323
9. nov 2023

1. Nech sa nezamyka
2. Bez mobilu
Keď nevie pochopiť tak kľudne aj zhoď dvere. Bezpečnosť je prvoradá.

vevesh
9. nov 2023

Urobit zamku na dvere tak, ze sa da otvorit z von a kontrolovala by som ju po dlhsej dobe, ak sa neozyva a neodpoveda (a teda zaspala).

maranco
9. nov 2023

Do vane bez mobilu, veď v tej pare to mobilu škodí.
Ak nemá dáta v mobile tak vtedy vypnúť WiFi, nebude tam tak dlho, fotky z vane nemusí posielať na net.

lubka261
9. nov 2023

v prvom rade ako vsetci radia, vymenit zamok. a po druhe, ona si neuvedomuje ze dve hodiny blokuje kupelku? ved jej dohovor ze aj ty tam potrebujes obcas nieco, nech si da polhodinovu vanu a odchod. je to fakt nebezpecne ked zaspi na dve hodiny vo vani tvrdym spankom, fakt sa raz moze stat tragedia... si jej matka, si za nu zodpovedna, ked sa jej nieco stane mas to na krku, a nejde len o policiu a veci okolo, ale aj o to ze je to tvoja dcera, mas ju rada a nechces aby sa jej nieco stalo, drzim palce nech jej dohovoris a dcera sa spamata....

marquisse
9. nov 2023

No čo už...ja by som zvesila dvere, keď to nechápe... počítam, že už si sa snažila x-krát rozhovorom a slečna stále to svoje...zvesiť dvere

matullienka
9. nov 2023

Na začiatok ak nebude nič z toho rešpektovať schovať zatku do vane a ma po kúpaní

dadis
9. nov 2023

Inak ja si tiez beriem mobil do vane, asi aj moje deti..inak by som v nej od nudy uschla 🤣..ale zaspat? to sa mi nikdy nepodarilo, ani detom, mne to pride zvlastne..dlhsie ako polhodinu som vo vani nikdy nevydrzala..

kvadrinkaaa
9. nov 2023

Ja tiez milujem horúci kúpeľ a kolko krat som zaspala, ale je to take driemaniu, ze o sebe viem 😀 ja by som tiez vymenila zámok.

lujza123
9. nov 2023

Ide to zvonku otvoriť, napríklad priborovym nozikom, dáš tu čiarku do zvislej polohy a je odomknute

renab
9. nov 2023

Kedze to robim aj ja, ale bez mobilu, robi to aj moj syn. Milujeme relax v horucej vode. Takze dovolila by som, ale bez zamykania sa.

janetinka27
9. nov 2023

ahoj, ja som sa v tom veku kupala raz vo vani vo velmi horucej vode - bola som vymrznuta, tak som sa chcela zohriat. ako som vysla z vane, tak som odpadla hned na zem, stratila som vedomie a mohlo to skoncit vselijako

jaskolka
9. nov 2023

Sorry, ale 16 ročná môže byť fakt taka tvrdohlavá a rovno povedané, hlúpa? No keď inak s nou sa podobrotky nedá, tak ideme natvrdo-vybrať úplne tú zámku, ci kľučku, zákaz kúpania, iba sprcha, dostane limit 10 minút a vypnem jej teplú vodu a čau.
Môže sa rozčuľovať aj o zem hodiť, a v tom prípade je ešte aj beriem mobil.

cawes
9. nov 2023

Ja by som jej vypla wifinu ked bude vo vani

zania
9. nov 2023

Zober stupel z vane 😀