Som teenagerka a mám izbu s rodičmi

jamalicka
25. máj 2016

Dobrý večer mám menší problém ktorý mi už občas vadí. Som teenedzerka a mam izbu s rodičmi otec často nie je doma ale začalo mi to vadiť v poslednej dome. Máme malý byt skratka potrebovala by som im nejak povedať aby nám vytvorili izbu nie sme natom až tak finančne zle ale neviem ako im to povedať. Skoro každý večer ešte chcem byť na mobile no nemôžem lebo spi moja mala sestra a prebudila by sa.
Prosím o radu. 🙂

janinah
25. máj 2016

Ste 4ria v jednej izbe či ako? a ako povedať? no po slovensky skús 😉 teda normálne sa porozprávajte ako by si si to predstavovala aj vzhľadom na možnosti bytu...a ako ste na tom finančne to ty nemôžeš vedieť..

sissy27
25. máj 2016

@jamalicka no na jednej strane ťa chápem, ale na druhej strane ako dospelá osoba a matka ti poviem, že "vytvoriť izbu" nie je také jednoduché ako kúpiť nové topánky...ak žijete v byte, ten nafukovací nie je, metre štvorcové nepustia a len tak vyčarovať ďalšiu izbu sa nie vždy dá, či už dispozične alebo finančne...
Neviem, aká je tvoja predstava o finančnej situácii rodičov, ale osobne si myslím, že ak by na tom boli tak dobre, ako si ty myslíš, tak už ste dávno vo väčšom... aj keď máte možno drahšie telefóny, značkové oblečenie, dovolenku pri mori každý rok, tak stále byt je úplne iná finančná kategória...
každý túži po svojom kútiku, kúsku súkromia, svojej izbičke, to je pochopiteľné, ale ak sa nedá, tak sa nedá... myslím, že mamky sa môžeš na rovinu spýtať, prečo bývate v jednoizbovom byte alebo či neuvažujú o zmene, predsa len aj malá sestra porastie a bude mať svoje nároky... ale odpoveď asi bude v tom zmysle, že ak by to bolo také jednoduché, tak už dávno vo väčšom ste...

ematko29
25. máj 2016

Aky byt mate?co znamena mensi?Ak mate dvojizbak tak to by sa dalo asi tak ,ze by ti urobili detsku v obyvacke.asi taj,ze by si soala na rozkladacej pohovke a stolik na knihy a ucenie by sa tam urcite zmestil.Ak ,ale mate lwn jednoizbovy tak staci ked povies normalne mamke,ze mami chcem byt este chvily na mobile a mozes byt trebarz v kuchyni a potom ist spat.vselijak sa da ak sa chce. Pozhovaraj sa s nou urcite niecobspolu vymyslite.☺