Môžem dostať 4 z angličtiny na vysvedčenie, keď ostatné mám jednotky a dvojky?

blondeviktor
17. jan 2024

Môžem dostať 4 z ang ak mám na polročnom jednotky a dvojky?

veronikaszabova
17. jan 2024

@blondeviktor jasne, ze ano

h2
17. jan 2024

Jasné, že áno. Ten, kto má zlé známky z iných predmetov ju dostať môže a "dobrý žiak", ktorý ju vie rovnako zle, z nej má dostať dobrú známku? Myslíš, že je to spravodlivé?

simca06022011
17. jan 2024

Ak ti vychádza 4, môžeš dostať aj 4.

laura164
17. jan 2024

Jasne, mne tak raz dal telocvikár 3 na vysvedceni a ostatné som mala 1,2 😅

uhnakova
17. jan 2024

Ak ti vychádza štvorka, tak ti ju s najväčšou pravdepodobnosťou aj dá. Nenerváč sa kvôli tomu, je to známka, nie koniec sveta. V druhom polroku trošku pridáš a na konci roka to bude lepšie. Držím palce.

januska12323
17. jan 2024

Máš dostať lepšiu známku len preto, že ostatné predmety ovládaš? Zamakaj ďalší polrok a vytiahneš to aj na 2.

anjelicek26
17. jan 2024

Ked nevies dobre anglictinu, tak samozrejme. Je uplne irelevantne, ake znamky mas v inych predmetoch, toto ti nejde.

dskjhfdlkdjhl
17. jan 2024

Kludne aj patku, ak ti bude vychadzat.

dadka1997
17. jan 2024

Dostaneš to co ti bude vychadzat z priemeru tvojich znamok, cize ucit sa musis aj druhy polrok 😉

zuzubb007
17. jan 2024

Jasne aj keby mas mat ciste jednotky a vychadza ti z jedneho predmetu za 4 tak dostanes, znamky nepustia

mmoni89
17. jan 2024

Jasne peco nie 😃

avonladyba
17. jan 2024

Áno, pre to má, každý predmet samostatné známkovanie.

dundulica
17. jan 2024

@laura164 aj mne, mala som jednu dvojku z matiky a trojku z TV

domiklik
17. jan 2024

@zuzubb007 samozrejme ze pustia. Ved hodnotí sa celková aktivita žiaka na hodine. Špeciálne co sa jazyku týka. Niektore deti vedia hovoriť a rozumejú, keď sa robia konverzačné cvičenia sú aktívne, pozerajú filmy, hrajú hry v angličtine, len flákajú domácu pripravu. Ved keby to bolo len o počítaní priemeru, tak niektoré deti do tej školy ani nemusia chodiť. Zo 4 asi 2 nebude ale 3 v pohode môže byť. Záleží od žiaka a samozrejme od učiteľa.

lukbe
17. jan 2024
keiko33
17. jan 2024

Môžeš. Ja som tak raz mala na ZŠ. Známky jednotky,dvojky a z angličtiny som mala sólovú štvorku. Ešte aj riaditeľ sa ma zastal na porade, no s učiteľkou to ani nepohlo. Proste mi angličtina nikdy nešla.

mimi3008
17. jan 2024

@blondeviktor Preco by nie? Ak mas znamky a vedomosti na 4, neprilepsia ti len kvoli ostatnym znamkam. Co ma taka anglictina spolocne napr. s matematikou, fyzikou, biologiou?

bylinka25
17. jan 2024

@blondeviktor No, ja som mala na OA samé jednotky a dvojky a sólovú štvorku z matematiky, takže áno, aj to je možné.

sterea
17. jan 2024

@blondeviktor môžeš dostať 4, známku ti môže pohoršiť max. o dva stupne , ak si mala predtým jednotku, tak môžeš mať Max. 3.

vanilkovazmrzka
17. jan 2024

Mozes dostat dobru znamku za nieco, v com si mizerna? Tak sa radsej opytaj.

blondeviktor
autor
17. jan 2024

@h2 ja len preto, že o dva stupne sa nemôže zhoršiť známka

blondeviktor
autor
17. jan 2024

@mimi3008 lebo je to o dva stupne

blondeviktor
autor
17. jan 2024

@mmoni89 myslela som to tak, že z ostatných predmetov mám jednotky a dvojky a z angličtiny to bude zhoršená známka o dva stupne, niekde som čítala, že o dva stupne sa nesmie zhoršiť

blondeviktor
autor
17. jan 2024

@vanilkovazmrzka vravím o zhoršení o 2 stupne

vanilkovazmrzka
17. jan 2024

@blondeviktor a co to meni na veci? Ked chces lepsiu znamku, treba sa lepsie naucit.

blondeviktor
autor
17. jan 2024

@vanilkovazmrzka lebo som niekde čítala, ze o stupne sa nesmie aaaa keď mám slabé základy zo základnej? Ako sa mám naučiť 9 ročne učivo za 4 roky na strednej

anjelicek26
17. jan 2024

@blondeviktor poste ti to nejde,tak sa uc. To,ze si to flakal aj na zakladnej a stacilo to, neznamena,ze to staci na strednej. Znamky su primerane vedomostiam. A tie mas slabe. Jazykova skola,doucko, filmy,Videa,kniha a sprtat a neplakat,ci ti niekto *moze* dat taku znamku.. .

sterea
17. jan 2024

@blondeviktor treba si nájsť niekoho kto ťa doučí, alebo sa zapísať do jazykovky, pozerať filmy v Anglickom jazyku atď.

vanilkovazmrzka
17. jan 2024

@blondeviktor a preco by sa nesmelo? To akoze zamakam na pol rok, mam same jednotky, a potom sa spolahnem na to, ze na dalsi polrok nebudu horsie ako 2-3ky a vyseriem sa na vsetko? 😄

Jazyk sa da naucit za rok, minimalne na uroven, aku treba na slusne ukoncenie rocnika. Takze doucko, kurz, jazykovka. Je vela moznosti.

blondeviktor
autor
17. jan 2024

@anjelicek26
@sterea
Chodím na doučovania, za kurz platím mesačne 160€ , mám aplikáciu na angličtinu a stále neviem…