Môžem dostať 4 z ang ak mám na polročnom jednotky a dvojky?
Jasné, že áno. Ten, kto má zlé známky z iných predmetov ju dostať môže a "dobrý žiak", ktorý ju vie rovnako zle, z nej má dostať dobrú známku? Myslíš, že je to spravodlivé?
Ak ti vychádza 4, môžeš dostať aj 4.
Jasne, mne tak raz dal telocvikár 3 na vysvedceni a ostatné som mala 1,2 😅
Ak ti vychádza štvorka, tak ti ju s najväčšou pravdepodobnosťou aj dá. Nenerváč sa kvôli tomu, je to známka, nie koniec sveta. V druhom polroku trošku pridáš a na konci roka to bude lepšie. Držím palce.
Máš dostať lepšiu známku len preto, že ostatné predmety ovládaš? Zamakaj ďalší polrok a vytiahneš to aj na 2.
Ked nevies dobre anglictinu, tak samozrejme. Je uplne irelevantne, ake znamky mas v inych predmetoch, toto ti nejde.
Kludne aj patku, ak ti bude vychadzat.
Dostaneš to co ti bude vychadzat z priemeru tvojich znamok, cize ucit sa musis aj druhy polrok 😉
Jasne aj keby mas mat ciste jednotky a vychadza ti z jedneho predmetu za 4 tak dostanes, znamky nepustia
Jasne peco nie 😃
Áno, pre to má, každý predmet samostatné známkovanie.
@zuzubb007 samozrejme ze pustia. Ved hodnotí sa celková aktivita žiaka na hodine. Špeciálne co sa jazyku týka. Niektore deti vedia hovoriť a rozumejú, keď sa robia konverzačné cvičenia sú aktívne, pozerajú filmy, hrajú hry v angličtine, len flákajú domácu pripravu. Ved keby to bolo len o počítaní priemeru, tak niektoré deti do tej školy ani nemusia chodiť. Zo 4 asi 2 nebude ale 3 v pohode môže byť. Záleží od žiaka a samozrejme od učiteľa.
@blondeviktor áno.
Môžeš. Ja som tak raz mala na ZŠ. Známky jednotky,dvojky a z angličtiny som mala sólovú štvorku. Ešte aj riaditeľ sa ma zastal na porade, no s učiteľkou to ani nepohlo. Proste mi angličtina nikdy nešla.
@blondeviktor Preco by nie? Ak mas znamky a vedomosti na 4, neprilepsia ti len kvoli ostatnym znamkam. Co ma taka anglictina spolocne napr. s matematikou, fyzikou, biologiou?
@blondeviktor No, ja som mala na OA samé jednotky a dvojky a sólovú štvorku z matematiky, takže áno, aj to je možné.
@blondeviktor môžeš dostať 4, známku ti môže pohoršiť max. o dva stupne , ak si mala predtým jednotku, tak môžeš mať Max. 3.
Mozes dostat dobru znamku za nieco, v com si mizerna? Tak sa radsej opytaj.
@h2 ja len preto, že o dva stupne sa nemôže zhoršiť známka
@mimi3008 lebo je to o dva stupne
@mmoni89 myslela som to tak, že z ostatných predmetov mám jednotky a dvojky a z angličtiny to bude zhoršená známka o dva stupne, niekde som čítala, že o dva stupne sa nesmie zhoršiť
@vanilkovazmrzka vravím o zhoršení o 2 stupne
@blondeviktor a co to meni na veci? Ked chces lepsiu znamku, treba sa lepsie naucit.
@vanilkovazmrzka lebo som niekde čítala, ze o stupne sa nesmie aaaa keď mám slabé základy zo základnej? Ako sa mám naučiť 9 ročne učivo za 4 roky na strednej
@blondeviktor poste ti to nejde,tak sa uc. To,ze si to flakal aj na zakladnej a stacilo to, neznamena,ze to staci na strednej. Znamky su primerane vedomostiam. A tie mas slabe. Jazykova skola,doucko, filmy,Videa,kniha a sprtat a neplakat,ci ti niekto *moze* dat taku znamku.. .
@blondeviktor treba si nájsť niekoho kto ťa doučí, alebo sa zapísať do jazykovky, pozerať filmy v Anglickom jazyku atď.
@blondeviktor a preco by sa nesmelo? To akoze zamakam na pol rok, mam same jednotky, a potom sa spolahnem na to, ze na dalsi polrok nebudu horsie ako 2-3ky a vyseriem sa na vsetko? 😄
Jazyk sa da naucit za rok, minimalne na uroven, aku treba na slusne ukoncenie rocnika. Takze doucko, kurz, jazykovka. Je vela moznosti.
@anjelicek26
@sterea
Chodím na doučovania, za kurz platím mesačne 160€ , mám aplikáciu na angličtinu a stále neviem…
@blondeviktor jasne, ze ano