Mám 17 rokov a som veľmi vysoká

11. máj 2022

Nedávno sa tu rozoberala trošku podobná téma, ale musím sa vypísať... Už od malička som bola stále od každej baby vyššia a všetci si mysleli, že som staršia a neverili mi, že som napríklad ešte len 1-čka, 2-čka,... Každý mi vždy vravel, že som vysoká. Vraj som mrakodrap a podobne reči... Mám pocit, že si nikdy nenájdem partnera, čo by chcel také vysoké dievča, ako som ja aj keby bol vyšší...väčšinou si aj tí veľkí muži hľadajú malé ženy... Hanbím sa za svoju výšku a nenosím ani opätky a ani topánky kvôli ktorým by som bola vyššia, vždy len tenisky. Keby som aspoň bola pekná, tak by som možno skúsila modeling, ale nemám na to.... Skúsila som zoznamku, lebo jednu dobu som už bola fakt zúfalá. Dobre sa mi písalo s chlapcami, lenže keď som im napísala výšku, tak väčšina sa už ani len nechcela so mnou stretnúť. Nejak sa s tým musím zmieriť, viem, ale je to ťažké... Mám 184😶

anjelicek26
11. máj 2022

Tak v 17tich uz snad neporasties a ano partnera si najdes, aj ked ten vyber bude proste obmedzeny, stale su to tisice a tisice vhodnych kandidatov... sesternica je rovnako vysoka ako ty, ma muza, syna, teta rovnako, muz, deti, ono ich taha vsetkych tak vysoko... oblecenie sa tazsie hlada, to je pravda, ale to mne "nie vyssej od kybla" zo 153cm rovnako... tie 5% hore a 5% dole na krivke ma vzdy proste trochu problem... Co sa tyka vhodneho partnera, zameraj sa na sport... hadzana, volejbal, basketbal, aj keby len mimo skoly pre zabavu...tam mas prave takychto vysokych chalanov v hodnom pocte ;)

marcellka32
11. máj 2022

Krásna výška, užívaj si život a nos aj opätky, chlapa nájdeš, neboj, ja mám 181 CM, muž 2 metre a moja dcéra rastie po ňom, hovoria jej žirafa, má dlhý krk a výšku, nevadí, je to kompliment ;)

janinah
11. máj 2022

Okamžite sa prestaň hanbiť,vyrovnaj sa,hlavu hore,prsia von...takto chodia modelky....čo by tie mini žienky dali za vysokú postavu....muža si nájdeš,ale nie zhrbená v kúte.

yanni
11. máj 2022

Pravdepodobne uz asi aj tak nerasties. Mpoja kolegyna ma 185 cm a je to jedna super zena. Ma uz cez 50 a sama povedala, ako pubiska mala s tym problem, ale na Uni to uz nik neriesil. A ani dalej v zivote neriesi. Moja teta je tiez amo "tyzden pred vyplatou" a ma aj muza, aj deti a dokonca uz aj vnucata. Oblecenie maju tiez pekne. Zalezi aj aku postavu potom mas. ja vsetky vysoke zeny co poznam a mam v okoli, tak su skor stihle alebo normalnej postavy a nemaju problem najs v dnesnej dobe aj pekne moderne oblecenie. Paradoxne väcsina z nich nosi viac saty a sukne.

suve99
11. máj 2022

...výška je len rozmer - nezohľadňuje charakter.. hlavu hore, partnera si nájdeš... moja dcéra má tiež cez 180cm...

valilienka2
11. máj 2022

moja kolegynka ma viac ako 190 a partnera má 🙂

laurita285
11. máj 2022

Ja som tiež podobne vysoká a inak tieto komplimenty typu žirafa, mrakodrap, dlhá ako čínsky múr ... mi vždy hovorili miniatúry, ktoré mali z toho očividne komplexy 😎
Teraz je " svet dospelých" plný vysokých ľudí, určite si nájdeš chlapa ktorý bude vyšší od teba a bude s tebou spokojný 🙂 dlhé nohy sú aj tak viac sexy ako krátke, to je objektívny fakt 😂

kat_
11. máj 2022

neblazni, tiez mam 183cm a nevidim problem 🙂 muz je o nieco nizsi 😉 nauc sa take hlupe reci prehliadat, alebo im vzdy s usmevom povedz, nech to zopakuju, ze tam hore takych malych ludi nepocut 😉 partner pride, uzivaj si mladost a nad vyskou sa vobec netrap 😉

majamat
11. máj 2022

neviem ako vyzeras, ale okremvysky, potrebujes na modeling sebavedomie. ak mas pravnu hmotnost a sumernu tvar mozes to skusit. nikdy nevies. v modelingu sa neuplatnuju len tuctovo vyzerajuce zeny, ale aj zen,ktore maju neico extra. za skusku nic nedas.

co sa tyka partnera, hoci je zvyk, ze je vyssi, no nie je to pravidlom. malo sa stava, ze je nizsi od partnerky, ale stava sa, no kazdemu to nevyhovuje, co chapem. ale ak by bol rovnako vysoky ako ty, tak uz je to celkom fajn.
a su aj vyssi muzi len si zrejme nenatrafila an toho spravneho. moj brat 194cm, chodil jedno obdobie z babou 185cm. mozno budes dlhsie hladat, ale urcite casom neikoho najdes.

ozaj a po kom si takto vysoka?

majamat
11. máj 2022

@janinah 😀 prsia von, to si pekne vystihla. veru, muzom sa to urcite viac paci, ako zhrbene zeny.

simonkaa27
11. máj 2022

ale prosim ta, nie kazdy muz hlada nizku zenu 🙂 a ten pravy si ta najde a nebude mu vadit ze si vysoka 🙂 vies kolko zien by chcelo mat tvoju vysku? 🙂

loliku
11. máj 2022

Už si mala byť v modelingu 🤭 ale vážne ak by tá to bavilo môžeš skúsiť 😉 reči si nevšímaj to "deti" sa smejú všetkému, jedným uchom dnu druhým von. V dospelosti to naozaj nik nerieši. Len sa pekne vystieraj, aby si sa nesnažila vyzerať nižšia tým že sa budeš hrbit, lebo to pekne nevyzerá. A muža si nájdeš neboj nič, aspoň budeš mať "poriadneho "chlapa 😊

majamat
11. máj 2022

@laurita285 inak to mas pravdu, aj spolocnost je nadstavena na vyssi vzrast. . ja mam dceru, ktora je naopak nizka, este je mala, ale ajk dorastie do 157cm, tak to budem rada. no na druhej strane sa mi nozik vo vacku otvara z titulkov v mediach, ze ta herecka je nizka, henta je nizka a maju 165cm. ved to je cisto priemerna vyska. ja amm 164cm a nikdy som eptarila medzi najmensie deti,a ni nepatrim medzi namensie zeny. no fakt je, ez hocikde nedociahnem.

autor
11. máj 2022

@majamat Nemám tušenie... Práveže moji rodičia sú nižší, ako ja...

3katka151
11. máj 2022

Mne sa vysoké ženy vždy zdali a zdajú krásne 🙂

akvi
11. máj 2022

Ja ta úplne chápem, ja ani zďaleka nie som taká vysoká, ako ty, mám len 173cm a aj s touto výškou som si užila posmešky. 😔 S odstupom času mi došlo, že najviac posmeškov mi adresovali zakomplexovani nízki chlapi. Moj muž je tiež nižší odo mna nejaký centimeter, aj ma to štvalo zo začiatku, ale on mi povedal, že jemu sa páčia vysoké ženy a že aj prvú frajerku mal vyššiu a vôbec mu to nevadí, takže áno, sú aj normálni chlapi, čo nebudú riešiť. Dobre ti tu niekto radil, že skús sa dostať do partie nejakých volejbalistov a basketbalistov, tam nájdeš vysokých mužov určite. A dnes by som svojmu 17 ročnému ja povedala, že hlavu hore a prsia von. Aby si nedopadla ako ja, že sa hrbim, lebo som mala tendenciu nevytrcat.

janisa31
11. máj 2022

chápe, že ťa to teraz moc trápi, no neboj ono sa to zlepší a budeš sa na svoju výšku časom pozerať inak. ono aj keď si takto vysoká, neznamená to, že siá nemôžeš k sebe niekoho nájsť, len treba ten správny pohľad na svet

jana_eyre_2
11. máj 2022

Ale čoby, jasne že sú vysoki muži čo chcú vysoké ženy.. ja som krpata, ale okolo mňa sú takmer všetky ženy vysoké.. mám 185cm kamarátku, jej muž má dva metre.. ja mám tiež vysokého muza.. keď ideme na výlet, som vysoká podobne ako naše najstaršie 10-11r deti 😅

mám švagrinú čo má 180 a môj brat má skoro dva metre.. vlastne poznám hrozne veľa vysokých žien a všetky majú normálne partnera.. ale máš 17rokov, neuponahlaj nič.. byť vysoká je pekne naozaj.. 😉

vsauce_
11. máj 2022

Prosím ťa, moja sestranica je podobne vysoká (prakticky všetci z tej rodiny sú neskutočne vysokí) a teraz má partnera aj dieťa a svoju výšku nikdy neriešila 🙂
Nemáš sa začo hanbiť, ani dôvod prečo sa trápiť 🙂 Keby si zase malá, počúvaš, aký si trpaslík a podobné. Ľudia stále riešia niečo čo by nemali. Lúb sa taká aká si 🙂

emm_i
11. máj 2022

Vezmem si od teba pár cm, ak chceš 🙂 ja mám cca 150 cm. Keď som išla praxovať na ZŠ, zapadla som k žiakom 😂 teraz učím na strednej a zhodou okolností jeden rodic, ktorý má ešte nepoznal, povedal, či je to takto normálne, aby chýbal na hodine učiteľ a učil žiak :D :D s opatkami mám ltt 155 cm. Každý sme nejaký 🙂

horislava
11. máj 2022

Mam vo svojom okoli vela vysokych zien nad 180cm a maju muza rodinu vztah... Aj nizsiemu chlapovi sa pacia vysoke zeny vidim okolo seba. Len trosku sebavedomia si krasna zena si jedinecna tak hlavu hore ten pravy urcite pride👍🍀

banalu
11. máj 2022

Svagrina ma 186 cm a kazdy jeden cm na sebe miluje a nosi ich s hrdostou.. dokonca aj podpatky si da, cim vyssie tym lepsie. Uplne obdivujem, ako vie s graciou zrusit vsetky posmesne komentare rodiny a znamych. Cim drzejsi komentar, tym stiplavejsia odpoved 👌
Musis sa sama naucit lubit samu seba, lebo tak si naozaj spriaznenu dusu mozno nenajdes - a nie preto, ze si vysoka, ale preto, ze vyzarujes negativitu. Osobne by som chcela byt taka vysoka, ale kazdy chceme to co nemame.. ak moja dcera podedi vysku z muzovej strany, tak ju budem viest k tomu, ze kazdy sme nejaky a ked niekto rype, treba zarypat spat.. ved nik z nas nie je dokonaly a nikomu z nas nedava pravo komentovat genetiku inej osoby 🤷🏻‍♀️
Co sa tyka modelingu, tam hladaju zaujimave typy, kludne to skus.. to, ze si myslis, ze niesi pekna este neznamena, ze je to pravda 😉 mozno si k sebe len prehnane kriticka 💛

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lija22
11. máj 2022

ahoj zlatko. preto sa ti zda, ze si moc vysoka, lebo tvoji rovesnici chalani sa vytiahnu az teraz. Dam krk na to ze ked stretnes byvalych spoluziakov po rokoch budes prekvapena ako mnohi chalani vyrastli. Mam 180. mala som podobne pocity. na vyske bola zmes vsetkych moznych a uz sa riesia inevzivotne zalezitosti ako vyska ;) btw na opatky kasli, ved ku krase ich netreba

1gramofon
11. máj 2022

A ja sa hrbim, mam krivé zuby a som strašne vychudnuta, ale vzťah mam. A moje známe tiež nie sú dokonalé modelky, tiež im občas niekto povie niečo zlé, jedna ze ma chlapské ramena (keď jej to povedal boli po sexe), ďalšia mala komplexy kvôli veľmi riedkym vlasom a aj preto ze nemala žiadne prsia, chlapa si nasla a veľmi posudzovala vzhľad druhých. Keď sa niekto išiel zo mňa smiať, zasmiala som sa a vytiahla som ich nedostatky, vždy sa niečo naslo a väčšinou si priznali, že áno je to tak a ze ma nechceli uraziť...
Chlapa si nájdeš, neboj sa, určite je na tebe niečo zaujímavé, príťažlivé

liljana
11. máj 2022

Ja ze mas 2 metre. 🙂 Muzi slintaju po vysokych zenach. Len sa ich boja oslovit. Budes mat mensi vyber, nakolko pod 180 cm si partnera vyberat nebudes a podpatky asi nehrozia tiez. Ale neboj, dockas sa.

autor
11. máj 2022

Ďakujem vám 🥰 hneď sa cítim o niečo lepšie 😅 Som si nemyslela, že toľko vysokých žien sa tu nájde 😃 škoda,že ja žiadnu nepoznám a všade som najvyššia ja

ivec16
11. máj 2022

dolezitejsie ako tvoja vyska, je to aby si bola vyrovnana a spokojna… to aby si vyzarovala pozitivnu energiu, aby bolo vidiet ze nenas komplexy… popracuj na tom… urcite nie si skareda… skus sa pozriet do zrkadla a hladat na sebe to co sa ti paci a nie naopak… 184 nie je ziadna tragedia, naopak… urob z toho svoju prednost, mozes si dat kludne aj opatky, budes v nich viac sexi, muzom sa urcite budes pacit… robis nejaky sport? pomohlo by ti to na sebadoveru… podla mna uz rast ani nebudes… neviem kedy si dostala menstruaciu ale dievcata rastu tak max do 3 rokov ako ju dostanu… potom uz ani nie… ja od svojich 14 tich uz nerastiem…

autor
11. máj 2022

@ivec16 Šport mi žiaľ nejde, ale rada píšem básničky a príbehy.