15-ročná dcéra je vonku. Nikto ju nepustil, povolenie si nepýtala

22. máj 2023

15,ročná dcéra má dcéra riaditeľské voľno. Pýtala sa ku kamoške do mesta, mala byť do tretej. Neprišla domov o šiestej písala iba že príde po siedmej. Nikto ju nepustil, povolenie si nepýtala. Zajtra škola. Volali by ste jej teraz cez tel., kedy sa slečinka dostaví domov? Muž zúri, ja ležím s horúčkou, toto mi nechýbalo

jana_eyre_2
22. máj 2023

A má veľa učenia?

januska12323
22. máj 2023

Keď má telefón u seba nech jej volá ocinko aby šla domov. Čo iné chceš po telefóne vyriešiť.

autor
22. máj 2023

@jana_eyre_2 áno plus má ďalšie povinnosti, ako pes ale aj ďalšie

patka06
22. máj 2023

Po siedmej nie je neskoro, ak je pripravená na zajtra do školy v návrate nevidím problém, dokonca ti aj dala vedieť, že príde neskôr.
Po návrate by som sa s ňou porozprávala, nech si nabudúce rozmyslí kedy sa chce vrátiť a dohodnete sa na primeranom čase, ktorý potom dodrží.

vkatush
22. máj 2023

Nasratá by som bola riadne.

Ale snažila by som sa to s chladnou hlavou riešiť. Vysvetliť jej, že nevadí, ak chcela byť s kamoškou dlhšie, ale pravidlo je ozvať sa. Aj keby len sms-ku napísať, nech sa nemusíte báť. Tak nech si vytvorí "návyk", že môže byť samostatná, ale zároveň vie, že má dať vedieť kde je a do kedy bude, pre každý prípad.
Pokiaľ sa stále ozve, super. Ak nie, robí to často, tak nech vie, že bude to mať následky (neviem či to spravila prvýkrát).

Ono sa to potom vráti neskôr, keď bude staršia. Vlastná skúsenosť. Nikdy som rodičom nepovedala kde s kým do kedy, len sme sa potom hádali, pubertálne hormóny robili svoje ... Najväčší príklad mám asi, keď ma mama nevidela 4 dni, myslela si, že chodím skoro ráno a neskoro v noci kvôli brigáde a ja som bola v lietadle do Talianska 😂

autor
22. máj 2023

Nadpis mal byť iný

autor
22. máj 2023

@vkatush ona není s kamošmou v meste, je na pumpe stále lozí za 10rokov starším pumparom.

autor
22. máj 2023

Je to za mestom, nevedia tam ani chodník. Majiteľ pumpy to naznačil aby s tými navštevami neprehaňala

matullienka
22. máj 2023

Tak toto by som veru ťažko predychavala ona je v podstate stále dieťa bez rozumu a on dospelý chlap. Za mňa veľmi veľký vekový rozdiel v takomto veku a to by sa mi veru nepáčilo. Ak by tam chodila za ním aj ďalej asi by som jej na rovinu povedala, že ak s tým neprestane tak tam raz nabehnem a urobím jej tam taký cirkus, že viac tam nepachne.

sissy27
22. máj 2023

Za pumparom? No sadla by som do auta a isla pre nu. A majitel pumpy vam ako rodicom naznacil?? Ten nech si narobi poriadky so zamestnancami, neviem si predstavit, ze by mne chodili obchendovat sukromne navstevy do prace, letela by som aj s navstevou. Mlada tam tankovat nechodi, v pohode ju moze slusne poprosit, aby tahala prec.
A za to klamstvo, ze ide ku kamoske a pritom sa zasiera na nejakej pumpe, by som jej veru nalozila.

vkatush
22. máj 2023

Jaaaj tak to je iný detail. To by som nebola nasratá, to by som bola naj*ebaná a mladá by to pocítila 😂 a aj klame, že za ním ide alebo o tom normálne viete?

10 rozdiel je veľa, hlavne keď má 15, ale na druhú stranu mám kamošku, začala si s o tuším 11 rokov starším, keď mala 14-15. Každý to odcudzoval, škaredo na to pozeral, neschvaľoval.
Už sú manželia pár rokov a akurát čakajú prvé bábo.

Záleží na tom, čo je to za chalana. Ale chápem, ako rodičovi by mi to bolo veľmi proti srsti. Ak grazel, nabehla by som tam, keď je tam s ním a spravila cirkus. Ak je normálny, rozprávala by som sa o tom s ňou.

oblaacik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre_2
22. máj 2023

A prečo si toho pumpara nespomenula v úvode?

evkamotka
22. máj 2023

@oblaacik cas s pumparom

syslik81
22. máj 2023

no kedze za pumparom lezie casto a dnes si este dovoliula neprist na cas tak by mala zaracha minimalne do plnoletosti tolko povinnosti ze by zabudla aj zaco zaracha ma plus zatrhnuta wifina

liv1
22. máj 2023

Horucka nehorucka, uz by som bola nastupena na pumpe.

autor
22. máj 2023

@jana_eyre_2 teraz došla od nej sms že je na pumpe

olimuc
22. máj 2023

Asi by som poslala manžela alebo ty za pumparom a urobila mu cirkus pred vsetkymi, čo sa stane ak sa mu pošmykne… myslím, že pumpar vysvetlí poto dcére aby sa radšej išla hrať s barbinami … ona ta pocuvat nebude, 25 rocny “bad body” s nejakým vytunovanym hnilosom na okraji dediny no pruser

autor
22. máj 2023

@olimuc ja nemám auto, na ho muž on končí 21:30

apolka77
22. máj 2023

Nech na pumpu nabehne tvoj muž riadne jej tam vyčistí žalúdok a ak je v Tom aj ten zametnanec tak aj jemu riadne naložiť nech mladú nechá tak, lebo ho navštívia policajti. Mladú by som teda riadne vyhresila a mala by zaracha. Neexistuje by sa 15 rovná vláčila so starým chrenom.
Stalo sa to prvý krát?

januska12323
22. máj 2023

Pošli tam po ňu otca, on to vyrieši.

autor
22. máj 2023

@oblaacik lebo podľa všetkého tá kamoška bolo iba alibi, liezla za 10rokov starším chlapom do roboty

terezka1947
22. máj 2023

Zavolám a poviem,hneď domov.
Čo riešiš?
A muž nech vysvetlí pumparovi,koľko má rokov.
Lenže asi to nebude jediný prípad,čo?

apolka77
22. máj 2023

Tak zober taxi

matullienka
22. máj 2023

@apolka77 určite nie prvýkrát keď už ju majiteľ pumpy upozorňoval nech to nepreháňa. Ja by som si zavolala taxík a tu hanbu vo by som jejrtam urobila by si za klobúk nedala

autor
22. máj 2023

Muž odrobil 12rokov na tej pumpe, ale už jestade preč 6rokov

autor
22. máj 2023

@terezka1947 je to 20km odtiaľ, sem už bus takýto čas nevhodí

matullienka
22. máj 2023

Keď nechodí autobus tak ako príde mladá domov?

terezka1947
22. máj 2023

Ja ti nerozumiem.
Píšeš skreslené informácie,postupne ich pridávas.
Neviem,čo od MK čakáš. Ty ísť nemôžeš,muž tiež nie.
Tak máme ísť pre ňu my?
By som si pozhanala auto,či taxi a by raz toto urobila a na zadok by si nesadla.

januska12323
22. máj 2023

No ty budeš rada ak ti vôbec dievča dnes príde domov a neprespi u toho frajera.