Zubný benefit od poisťovne Dôvera

sasika97
7. mar 2019

Ahojte, dávala si už niektorá z vás preplatiť tých 25eur, ktoré prispieva 4x ročne poisťovňa Dôvera na zuby? Ak áno ako dlho ste čakali na peniaze? Mne už 3 týždne posudzujú doklady, tak zo zvedavosti ma to zaujíma 🙂

janage
7. mar 2019

Ahoj ja som davala koncom januara ziadost a koncom februara som pisala ci je vsetko v poriadku, ze ziadost stale v stave posudzovania. Ze vsetko OK, tak som aj volala ze kedy termin vybavenia. Odpoved: 90 dni maju na to. Na moju poznamku, ze to mohli niekde uviest, mi pani povedala, ze to maju v kriteriach uvedene. Citala som len najcastejsie otazky, tak som to nechala tak.

janage
7. mar 2019

@sasika97 uz len doplnim davala som dietatu prvemu zubne osetrenie a druha pojde na zubnu hygienu teraz a uz aj to tlacivo vyzera troska inak teda podla mna vychytavaju muchy este

sasika97
autor
7. mar 2019

@janage dakujem <3

mfmf
1. apr 2019

dievčatá, prosím Vás, kde nájdem tlačivo na vyplnenie pre zubného lekára? Som v elektronickej pobočke, ale vôbec to neviem vyhľadať... ďakujem

zuzutwins
1. apr 2019

Ahojte dievčatá, môžem sa spýtať, ak mám súkromného zubára a dávam si preplácať každý úkon vždy mi preplatila cca 25% mám nárok ešte aj ná tých 25€ ?

janage
1. apr 2019

@mfmf hneď na začiatku máš zubné benefity hore tam je možnosť uplatniť preplatenie 25 eur - klikni na to a ideš podľa pokynov

janage
1. apr 2019

@zuzutwins opýtaj sa priamo na poisťovni najlepšie písomne priamo cez EP.

mfmf
1. apr 2019

@janage :D, zajtra ráno o 8.00 sme objednaní štyria... tak netušila som, že to bude kdesi "skryté"..

janage
1. apr 2019

@mfmf ja som to prvýkrát hľadala vyše pol hodiny s nervami v koncoch už som chcela na infolinku volať, že kde do prdele to tlačivo majú - veľmi blbo podľa mňa. Po ošetrení zas tam vstúpiť a nahrať scan dokladu.

mfmf
1. apr 2019

@janage mám pocit, že takto schované je zámerne, mnoho ľudí sa na to vykašle a nedá si to preplatiť, pretože nenájde tlačivo. A teraz ak mám behať s 3 deťmi kdesi po pobočkách a vracať sa späť k zubárovi... mohla by som ťa poprosiť, ak by si teraz vošla do elektronickej pobočky, nespomenieš si, ako si došla k tomu tlačivu? Veľmi by si mi pomohla, ďakujem

janage
1. apr 2019

@mfmf Hneď na vrchu je odstavec Príspevky na zubné ošetrenia a dentálnu hygienu - tam sú mená rodiča a detí ak ich má pod svojou hlavnou kartou. Pri každom mene je suma a pod ňou stiahnutie odoslanie žiadosti - tam kliknúť na zelenú šípku. Vojdeš do formulára a postupuješ presne po jednotlivých bodoch.

janage
1. apr 2019

@mfmf klikneš na uplatniť prvých 25 eur - potom na mám záujem - a už ďalej len klikať a vypĺňať podľa potreby a vždy ďalej - v istom bode tam je tá žiadosť - stiahnuť, kliknúť vytlačiť

mfmf
1. apr 2019

veeeeľmi pekne ďakujem, určite to poslúži aj ostatným "slepým" poistencom :D

janage
1. apr 2019

@mfmf za máličko 🙂

marion09
1. apr 2019

Musí byť tlačivo vytlačené v deň návštevy zubára či môžem si ho aj skôr stiahnuť?

janage
1. apr 2019

@marion09 musí byť pred návštevou zubára

jana005
1. apr 2019

@marion09 môžeš mat aj skôr. Len neskor nie,lebo ti to neuznaju. Manžel sa tak obabral

janage
1. apr 2019

@marion09 teda môže byť skôr, ale k zubárovi už musíte ísť s vytlačeným tlačivom. Nedá sa len po návšteve už tlačiť - sú tam najčastejšie otázky zodpovedané a tam to niekde je

evaachesa
7. apr 2019

Ahojte dievcata.
Chcela by som vyuzit tento benefit na dentalnu hygienu no moja zubarka nema zmluvny vztah s Doverou. Priamo v elektronickej pobocke som si zadala vyhladavanie zubarov v Bratislave-Ruzinov no vela z nich co vyfiltrovalo ani google nepozna :D pripadne maju zle hodnotenie, alebo nemaju ani cennik a vypisane zmluvne poistovne (napr. na navstevalekara.sk).
Tak si teda idem po radu k Vam 🙂 viete mi prosim odporucit zubara ktory robi dentalnu hygienu v BA najlepsie Ruzinov alebo okolie, kde si viem uplatnit tento benefit z Dovery? Hlavne niekoho s kym ste spokojne 🙂 vopred dakujem 😊

sasika97
autor
10. apr 2019

@janage a uz ti to aj prislo? Viem, ze 90 dni, ale tak maju aj pri preplacani doplatkov za lieky a to posielaju strasne rychlo tak sa mi to normalne nezda, buduci tyzden budu 2 mesiace od podania ziadosti a stale nic.🤔

janage
10. apr 2019

@sasika97 nie neprislo

janage
17. apr 2019

@sasika97 tak peniaze vcera prisli. Naozaj tych cca 90 dni to trvalo pri prvom, druhy benefit bol koncom marca uplatneny a oba vyplatili naraz.

evaachesa
17. apr 2019

@janage ahoj, prosim ta u koho si bola na dentalnej? A kolko si platila? Odporucas?

janage
17. apr 2019

@evaachesa ahoj boli deti a u dentalnej co robi pod ich zubarkou. Kym bola mladsia mensia rovno jej zubarka urobila pri preventivke.

nellita
17. apr 2019

Mne preplatila dovera prispevok do 2-tyzdnov, my s dcerou chodíme do family dental care a sme spokojne

sasika97
autor
17. apr 2019

@janage no ja stale od februara nic, ale vcera som posielala druhu ziadost tak uvidime. Dakujem za info😉

evaachesa
17. apr 2019

@janage a ta je len detska? Ci berie aj dospelych? Ako sa vola?

janage
18. apr 2019

@evaachesa je to zubarka priamo v skole zs lechkeho. Za mna co sa tyka pristupu k detom fantasticka ona aj sestricka. Ja aj manzel mame svojich zubarov, teda neviem ci berie aj dospelych.

angie11
12. jún 2019

neviete mi poradit ci preplatia aj ked chcem synovi dat pecatit stolicky? Mal to niekto uz preplatene????dakujem za kazdu odpoved, lebo netusim ci to spada pod dentalnu hygienu.

2zuzanka2
12. jún 2019

Majú na to 90dni kým pošlú peniažky, a tak zhruba to aj dodrzia