Ahojte, dávala si už niektorá z vás preplatiť tých 25eur, ktoré prispieva 4x ročne poisťovňa Dôvera na zuby? Ak áno ako dlho ste čakali na peniaze? Mne už 3 týždne posudzujú doklady, tak zo zvedavosti ma to zaujíma 🙂
dievčatá, prosím Vás, kde nájdem tlačivo na vyplnenie pre zubného lekára? Som v elektronickej pobočke, ale vôbec to neviem vyhľadať... ďakujem
Ahojte dievčatá, môžem sa spýtať, ak mám súkromného zubára a dávam si preplácať každý úkon vždy mi preplatila cca 25% mám nárok ešte aj ná tých 25€ ?
@janage mám pocit, že takto schované je zámerne, mnoho ľudí sa na to vykašle a nedá si to preplatiť, pretože nenájde tlačivo. A teraz ak mám behať s 3 deťmi kdesi po pobočkách a vracať sa späť k zubárovi... mohla by som ťa poprosiť, ak by si teraz vošla do elektronickej pobočky, nespomenieš si, ako si došla k tomu tlačivu? Veľmi by si mi pomohla, ďakujem
@mfmf Hneď na vrchu je odstavec Príspevky na zubné ošetrenia a dentálnu hygienu - tam sú mená rodiča a detí ak ich má pod svojou hlavnou kartou. Pri každom mene je suma a pod ňou stiahnutie odoslanie žiadosti - tam kliknúť na zelenú šípku. Vojdeš do formulára a postupuješ presne po jednotlivých bodoch.
veeeeľmi pekne ďakujem, určite to poslúži aj ostatným "slepým" poistencom :D
Musí byť tlačivo vytlačené v deň návštevy zubára či môžem si ho aj skôr stiahnuť?
Ahojte dievcata.
Chcela by som vyuzit tento benefit na dentalnu hygienu no moja zubarka nema zmluvny vztah s Doverou. Priamo v elektronickej pobocke som si zadala vyhladavanie zubarov v Bratislave-Ruzinov no vela z nich co vyfiltrovalo ani google nepozna :D pripadne maju zle hodnotenie, alebo nemaju ani cennik a vypisane zmluvne poistovne (napr. na navstevalekara.sk).
Tak si teda idem po radu k Vam 🙂 viete mi prosim odporucit zubara ktory robi dentalnu hygienu v BA najlepsie Ruzinov alebo okolie, kde si viem uplatnit tento benefit z Dovery? Hlavne niekoho s kym ste spokojne 🙂 vopred dakujem 😊
Mne preplatila dovera prispevok do 2-tyzdnov, my s dcerou chodíme do family dental care a sme spokojne
neviete mi poradit ci preplatia aj ked chcem synovi dat pecatit stolicky? Mal to niekto uz preplatene????dakujem za kazdu odpoved, lebo netusim ci to spada pod dentalnu hygienu.
Majú na to 90dni kým pošlú peniažky, a tak zhruba to aj dodrzia
Ahoj ja som davala koncom januara ziadost a koncom februara som pisala ci je vsetko v poriadku, ze ziadost stale v stave posudzovania. Ze vsetko OK, tak som aj volala ze kedy termin vybavenia. Odpoved: 90 dni maju na to. Na moju poznamku, ze to mohli niekde uviest, mi pani povedala, ze to maju v kriteriach uvedene. Citala som len najcastejsie otazky, tak som to nechala tak.