Baby som zufala …. Parfemy 1 oleje od vonaveho domova mi rozozrali a rozleptali nadobku kde sa leje avivaz prasok oleje… nestoji to malo som fakt sklamana a neda sa to uz ani opravit nic… stalo sa vam nieco podobne ?? Davala som este menej ml ako kazu . 3 ml na pranie a odporucaju 5ml…
Stalo, stačí si prečítať už existujúce témy tu na MK.
Už milión tém na adresu týchto olejov, stále to isté, že zničili práčky atď., sa čudujem, že ešte to dakdo vôbec kúpi, čo je to za mega chémia keď to zničí plast, nechcem vedieť čo to robí na telo ja by som to ani keby mi platia za to nepouzivala
ja používam 3 roky a zatiaľ na práčke ani nádobke nebadať žiadne poškodenia ani zmeny, používam väčšie množstvo ako odporúčaju.. tak neviem
Robi to kazdy tento olej mne to pokvapkalo po dvierkach.. nadrzka ani bubon nemam nič takoľno každý mesiac čistim pračku ale dvierka mam zničene 😪
Prepacte nevsimla som si mohla som pozriet diskusie ine skor… a veru ze som zhrozena . Nechala som tam 100€….. nikdy viac
Ja ich stale použivam ale nechcem ta strašiť ale ta nadobka je podla mňa rozožrata aj preto lebo máš očividne slaby tlak vody maš predovku práčku?
mne vnutro neposkodilo, ale vsetko z vonku kde sa dostal olej (kedze tapsa som si kupila sackove vzorky... a to proste... tecie :DD )... ten plast vo VNUTRI by mal byt odolny voci chemii...
ja som tiež bez poškodenia zatiaľ 😲
Nikdy nepochopím prečo sa niekto dobrovoľne dávkuje takouto náložou chemického sajrajtu. Prečo?
Ja mám asi turbo práčku. X krát mi kvaplo a nemám rozožraté nič.
@lev26 ano bubon spredu
baby nemyslite vazne ze mate rozozrane plasty v pracke 😳😳😳 to pocujem 1x
@simca06022011 kriste! tak to je dobry des 😩😩😩 pouzivam frosch ak uz nieco pouzivam, takze som sa s tym nestretla. Ale teda to je strasne!!! Chapem, ze niekto ma preferencie voni a ma fakt rad, ked mu pradlo vonia. Ale kazdy z nas si zasluzi vyrobky ktore su bezpecne pre zdravie, neposkodzuju pracku a nenicia zivotne prostredie. Nechapem, ako nieco take moze byt v predaji 😡😡😡😡😡😡😡😡
Mna by fakt zaujimalo, ked niekto dopredu vie, ze tieto oleje rozozieraju plasty a ine materialy, co ho vedie k tomu, aby si v tom DOBROVOLNE pral oblecenie, ktore potom ma hodiny na sebe aj svoje decko?
Co je cielom toho, ze ich pouzivate, lebo pokial nie ste mentalne retardovane, vystavujete svoje telo a telo vasich deti karcinogenom a inym chemikaliam. Takze tie co nie ste mentalne retardovane, viete citat aj pisat, preco tieto oleje do prania napriek informaciam dobrovolne pouzivate? Je vona oblecenia dolezitejsia ako potencionalna rakovina koze vasich deti?
Teda my máme tiež tu nádobku OK a aj práčka v pohode funguje
Ale ze ked sa tu potom niekto pyta na nejaku kozmetiku, tak vsetky odporucaju len cisto prirodne produkty bez chemie 😀 A nasledne vymachaju pradlo vo “vonavom domove”. 😂
@kittykat22 no ono je to o koncentracii a nie voni, aj kopa napr. esencialnych olejov takto rozozerie povrchy ked sa vyleju, su drazdive atd... duplom toto, kedze to prave prirodne n ie je. Ked sa to zriedi uz to nerobi nic :D Ja som napr. presvedcena, ze ked to zriedim tych 5ml na dajme tomu 50-80ml ako bezna avivaz = tak to nebude takto zrat plast. Ale tak kazdy si to vysvetli inak, ja neriesim.. len by to malo byt viac propagovane, ze pozor, nevylejte si to gramblavky ! lebo mate po pracke... ja mam miele pracku, potecenu z predu od tohto. Oblial sa mi "iba" medzi suflik, medzi prackou a susickou, kde mam taketo veci odlozene, no ale vyzera to otrasne
@simca06022011 este miele - to su strasne drahe veci. Chapem ta. Ja neznasam ked mam nieco doma poskodene. Nonstop to tam vidim 🙈 No a najhorsie ked si za to mozem sama. To ma ide roztrhnut 😅
@deborahzelenkava To, že olej žere plast neznamená že olej je nejaká žieravina. Ja som to už na koni písala asi sto krát, ale je to obyčajná chémia. Olej rozpúšťa niektoré typy plastov. Rovnako ako voda rozpustí soľ. Alebo sliny rozpustia škroby. Nie je treba sa toho báť (pokial nie ste z plastu :P ) ale olej tým pádom absolútne nepatrí do pračiek, difúzerov, ect.
Ja som mala napr gumenú fit loptu v šuplíku a kde sa to dotýkalo, tak to poleptalo lak nábytku. Niektoré materiály sa proste neznesú. Skôr ma fascinuje, že ešte nikto tieto oleje do prania nezažaloval, lebo samotná pointa produktu je totálna kravina a nemalo by to vôbec existovať.
Nenachádzam slov na matky, ktoré tie oleje lejú do pračiek. Posadiť sa vedľa nich, tak vám tá vôňa vytrepe aj mozog z hlavy... doba jedová ...smutné😂
@emeridiam Aj v práci,keď chodí kolegyňa takto voňavučká,tak je to zážitok. Podĺa mňa to tým ĺuďom postupne tak veĺmi otupuje čuch,že to zďaleka tak intenzívne im pramo nevonia,hoci ostatným je z toho mdlo a štípe v nose..
Aj mne puella rozozrala a to som dava mensie davky… vyskusala som a uz viac nekupujem, riadna chemia…
Som ani jediná ktorá používa eko prášok a nič viac ja neznášam avivaze, vône mne je z toho zle normálne. Dám vyprať, do sušičky vyberiem čisté bez vône a takto mi to vyhovuje..ja keď čítam čo každý tam leje kade aké oleje, gély ja by nemohla 😂 ja neznášam vône a prenikave duplom, keď prídem do mami a ma zavesené veci na susiaku mam pocit ako by naliala do tej práčky pol avivaze ja to neznesiem
Fiiha, tak ja teda tieto vone pouzivam a normalne som sla kuknut do pracovne, ze ako vyzera nadobka … nie je jej vobec nic a to pouzivam oleje cez 2 roky. Ale urcite nedavam 5 ml ako odporucaju, to som spravila prvy a poslednykrat, to sa nedalo dychat, az z tej vone bolela hlava. Davam na 8 kg pracku doslova par kvapiek, taky sprt. Pradlo jemne voni a teda nemame vobec s nicim problem.
Tak otvor tu nadobuku kde davas avivaz a hore su trysky chyť daku kefku alebo hubku a precisti to bude to zanesene a nejde ti dostacujuci prúd vody prero to rozozralo …
@lev26 diky moc za radu urobim to !!
Jasne, puella robí to iste