V čom periete prádlo?

25. feb 2024

Ahojte, v čom periete prádlo? Ja som skúšala už asi všetko a všetko mi začne časom smrdieť, doteraz som mala persil občas som dala aviváž cocolino, skúšala som už aj Ariel a vinič. Jediná aviváž čo mi zatiaľ nesmrdela je detská kuschel inak všetko. Vždy ľuďom tak pekne vonia prádlo a ja mám pocit že moje smrdí
Na Lenor mám alergiu

minenkak
25. feb 2024

Ja používam oleje a furt mi niekto povie ako pekne voniam ,mužovi tiež

amelia89
25. feb 2024

za posledne roky mi najviac vonia toto
https://m.alza.sk/maxi/savo-univerzalny-5-l-100...

minenkak
25. feb 2024

A v práčke samozrejme,na koľkých stupňoch peries

zuzuliennka1
25. feb 2024

pouzivam detsky Persil a sodu bikarbonu (tu davam do bubna priamo), nic ine, ziadne avivaze ani oleje ani vone

daniela2202
25. feb 2024

Je to úplne jedno, aviváže sú totál zbytočné

bela30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lakebabe
25. feb 2024

Modré cocolino alebo Tesori d oriente ta sivá a modrá su top

ariannazara
25. feb 2024

Prášok susicka nepoužívam avivaz ani nič voňavé neznasam to 😂

bela30
25. feb 2024

Toto a Kuschelweich s nevadzou taka prirodna tyrkysova z DM.

viestta
25. feb 2024

Periem vo Formil geli a avivaz pouzivam minimalne a nemam pocit, ze mi pradlo nevonia. Ja som rada ak pradlo vonia iba cistotou a nebiju sa na mne vone

petrahl
25. feb 2024

V Lovele. Bez aviváže. Ja neznášam také navoňané handry.

ildiko36
25. feb 2024

na pranie používam Dr Bacman pracie listky, je to super.. používam avivaž Tresori J oriente , niekedy lenor parfem tie granule modre a ešte aj oleje, stale to striedam alebo miešam

minenkak
25. feb 2024

@ildiko36 presne na pranie aj ja tieto plátky

lakebabe
25. feb 2024

@minenkak kde to kupujete to by som vyskúšala do sušičky

minenkak
25. feb 2024

@lakebabe ja nežijem na Slovensku,prepáč ale inak to kupujem v Lidl

lakebabe
25. feb 2024

@minenkak jaj lebo som to nikde nevidela ešte možno som si to nevšimla skúsim pozriet

minenkak
25. feb 2024

@lakebabe na internete som to videla

ildiko36
25. feb 2024

@minenkak v lidl v nemecku 40kusovy stoji stale nechcem klamať ale daakych 6, 49 plus minus par centov vlastne do 7euro.Jedna platka je na 4,5kg pradla

maruska_maru
25. feb 2024

toto som mala aj ja problem a zistila som,ze ak nemam tyzden pustenu pracku,co sa mi casto nestava, tak ju musim najpr vycistit,a potom je jedno v com periem,pradlo voni

minenkak
25. feb 2024

@ildiko36 stojí myslím že okolo päť €

31majka12
25. feb 2024

Na biele používam Savo prášok a na farebné a čierne Perle gél levanduľa .
A do každého prania dávam 2PL soli ,je dobrá na škvrny a prádlo pekne vonia 😉

ildiko36
25. feb 2024

@minenkak no bud 5,69 alebo 6 daco🤦, neni to drahe ako na Sk

akvi
25. feb 2024

Ja zase nerozumiem, ako sa to môže niekomu páčiť, keď mu prádlo vonia na kilometer. Ja by som to nezniesla. Moje prádlo nevonia nijako a musela som sa veľmi snažiť nájsť taký prípravok 😅😂 A celkom dobrú vôňu, ak sa to tak dá vôbec nazvať, zanecháva dezinfekčný sanytol. Periem v ňom psovi pelech. Najprv to cítiť pomerne dosť, ale vyprchá to a potom je to taká vôňa čistoty pre mňa.

yayko
25. feb 2024

My sme napríklad kúpili byt a bola už zabudovaná práčka v kuchyni, ale je zabudovaná tak, že sa nedá otvoriť ta priehradka na prášok a avivaz. Takže používam len kapsule a vonné lenor perličky. Ružové a fialove.

zorkahorka
25. feb 2024

Mne obycajny persil smrdi. Musis si najst dobru kombi, aby sa spojili dve prijemne vone. Pouzivam persil sensitiv, ten vonia krasne. K nemu biele alebo modre cocolino. Ta kombinacia krasne vonia.
Ked pouzijem cocolino s obyc persilom, nie je to ono

angelous1991
25. feb 2024

@ildiko36 ja tieto tresori presne túto farbu používam olej namiesto avivaze . Trvácnejšie to je , zatiaľ najkrajšie vonia

Aby som odpovedala na otázku manžel mi nosí z Nemecka persil alebo Ariel gél a aj avivaze .
No a tiež je dôležité stupne ako sa perie a ako často obmieňate oblečenie v skrini . Keď mám veci čo dlhšie nenosím v skrini tiež mi zasmradne keď sa dlhšie nevyberá .

frida88
25. feb 2024

U nás vyhralo Buppi aj prášok aj avivaz 😊 myslím že s detskými nikdy nič nepokazis.
Keď som kúpila oleje puella a voňavý domov a oprala som v tom,moje dcéry hneď že ich boli z toho hlava,že je to silne a nemám to už používať,a to som nedala toho oleja veľa.

lalenka33
25. feb 2024

Na biele dm ich prášok som zvykla, teraz mam prášok z nemeckého Lidl, ich značku. Aviváž mám modré coccolino, ale používam minimálne. Neznášam silné vône na oblečení, ktoré sa bijú s parfumom.

bubacik2
28. feb 2024

Používam Savo praci gel- 2 druhy, ten sa mi zatiaľ vôňou nezunoval a do každého prania dávam Sanytol na dezinfekciu prádla, zbožňujem tú vôňu čistoty 😁

draculla
28. feb 2024

@zuzuliennka1 dobry den, kupujete v potravinach sodu bikarbonu? Alebo niekde inde?