Ahojte, v čom periete prádlo? Ja som skúšala už asi všetko a všetko mi začne časom smrdieť, doteraz som mala persil občas som dala aviváž cocolino, skúšala som už aj Ariel a vinič. Jediná aviváž čo mi zatiaľ nesmrdela je detská kuschel inak všetko. Vždy ľuďom tak pekne vonia prádlo a ja mám pocit že moje smrdí
Na Lenor mám alergiu
za posledne roky mi najviac vonia toto
https://m.alza.sk/maxi/savo-univerzalny-5-l-100...
A v práčke samozrejme,na koľkých stupňoch peries
pouzivam detsky Persil a sodu bikarbonu (tu davam do bubna priamo), nic ine, ziadne avivaze ani oleje ani vone
Je to úplne jedno, aviváže sú totál zbytočné
Modré cocolino alebo Tesori d oriente ta sivá a modrá su top
Prášok susicka nepoužívam avivaz ani nič voňavé neznasam to 😂
Periem vo Formil geli a avivaz pouzivam minimalne a nemam pocit, ze mi pradlo nevonia. Ja som rada ak pradlo vonia iba cistotou a nebiju sa na mne vone
V Lovele. Bez aviváže. Ja neznášam také navoňané handry.
toto som mala aj ja problem a zistila som,ze ak nemam tyzden pustenu pracku,co sa mi casto nestava, tak ju musim najpr vycistit,a potom je jedno v com periem,pradlo voni
Na biele používam Savo prášok a na farebné a čierne Perle gél levanduľa .
A do každého prania dávam 2PL soli ,je dobrá na škvrny a prádlo pekne vonia 😉
Ja zase nerozumiem, ako sa to môže niekomu páčiť, keď mu prádlo vonia na kilometer. Ja by som to nezniesla. Moje prádlo nevonia nijako a musela som sa veľmi snažiť nájsť taký prípravok 😅😂 A celkom dobrú vôňu, ak sa to tak dá vôbec nazvať, zanecháva dezinfekčný sanytol. Periem v ňom psovi pelech. Najprv to cítiť pomerne dosť, ale vyprchá to a potom je to taká vôňa čistoty pre mňa.
My sme napríklad kúpili byt a bola už zabudovaná práčka v kuchyni, ale je zabudovaná tak, že sa nedá otvoriť ta priehradka na prášok a avivaz. Takže používam len kapsule a vonné lenor perličky. Ružové a fialove.
Mne obycajny persil smrdi. Musis si najst dobru kombi, aby sa spojili dve prijemne vone. Pouzivam persil sensitiv, ten vonia krasne. K nemu biele alebo modre cocolino. Ta kombinacia krasne vonia.
Ked pouzijem cocolino s obyc persilom, nie je to ono
@ildiko36 ja tieto tresori presne túto farbu používam olej namiesto avivaze . Trvácnejšie to je , zatiaľ najkrajšie vonia
Aby som odpovedala na otázku manžel mi nosí z Nemecka persil alebo Ariel gél a aj avivaze .
No a tiež je dôležité stupne ako sa perie a ako často obmieňate oblečenie v skrini . Keď mám veci čo dlhšie nenosím v skrini tiež mi zasmradne keď sa dlhšie nevyberá .
U nás vyhralo Buppi aj prášok aj avivaz 😊 myslím že s detskými nikdy nič nepokazis.
Keď som kúpila oleje puella a voňavý domov a oprala som v tom,moje dcéry hneď že ich boli z toho hlava,že je to silne a nemám to už používať,a to som nedala toho oleja veľa.
Na biele dm ich prášok som zvykla, teraz mam prášok z nemeckého Lidl, ich značku. Aviváž mám modré coccolino, ale používam minimálne. Neznášam silné vône na oblečení, ktoré sa bijú s parfumom.
Používam Savo praci gel- 2 druhy, ten sa mi zatiaľ vôňou nezunoval a do každého prania dávam Sanytol na dezinfekciu prádla, zbožňujem tú vôňu čistoty 😁
@zuzuliennka1 dobry den, kupujete v potravinach sodu bikarbonu? Alebo niekde inde?
Ja používam oleje a furt mi niekto povie ako pekne voniam ,mužovi tiež