Prečo nie je prádlo zo sušičky suché?

27. dec 2024

Mám 1x sušičku Zn. Candy. Práčka je na 7 kg, sušička je na 8 kg. Prehodím celú práčku do sušičky. Prečo mi nevyjdú veci úplne suché? Môžem ich dat potom ešte dosusit na 15 minútový program? Napr dnes som susila, dala som program syntetika na 1:40 h. Program skončil skôr, asi si sušička koriguje cas podľa vlhkosti. No ale prádlo nebolo úplne suché...

autor
27. dec 2024

Nastavujem tým kruhovým ovládačom... Či mám niečo aj v Tom čiernom okienku nastavovať?

koniarova
27. dec 2024

Ja to tiež tak mávam a neprišla som zatiaľ na to. Raz je úplne suché,inokedy vlhké. Skúsila som už x krát všetky programy. Myslím ale, že u mňa je to množstvom prádla. Keď trafím , je suché.

autor
27. dec 2024

@koniarova a koľko dávaš? Ja mám práčku takmer plnú prádla na 7 kg. V sušičku na 8 kg je bubon väčší oveľa, je tam dosť priestoru... Ale to asi aby sa lepšie rušilo prádlo... No ako tiez konto lezie na nervy. Lebo neviem či môžem dať takmer suché ešte na tých 15 minut dosusit alebo sa to nesmie... A aby som dala zas veci na sušiak, tak to mi je načo sušička? 🤔🥺😡

autor
27. dec 2024

@koniarova mne sa rozsvieti ten vešiak na čiernom displeji. Že by som skúsila dať tu skriňu?

1fifinka1
27. dec 2024

Áno treba skriňu skúsiť. Keď je veľa prádla treba sušiť na bavlne. Nie syntetika.

luccija
27. dec 2024

Keď tam máš rifle či ťažšie veci veľa odišiel môže sa stať, že bude vlhké.Preco dávaš syntetiku?
Ja mám program suché rovno do skrine, ak náhodou je ešte vlhké zapnem ho znova na 2 hodiny, ale po 20, 40 minútach, keď dosusi zapipa
Hlavne vačky na rifliach, mikiny sa ťažšie susia

mandzula
27. dec 2024

Ja mam odpozorovane, ze toto mi robi mix roznych materialov v jednej varke, dam potom este na 30-minutovy program, no vascinou sa po cca 10-15 minutach vypne.

veselo_neveselo
27. dec 2024

Ked das tu skrinu, tak pradlo bude take skoro suche. Ak chces uplne, daj slniecko.
Ja na skrinu susim syntetiku, aby sa uplne nepresusilo, tym padom sa nepokrci.
Uteraky, bavlnu davam na slniecko, potom je uplne suche a vyrovna sa zlozenim.

koniarova
27. dec 2024

Veď skúšajú, rad za radom.

autor
27. dec 2024

@luccija skúsila som už zopár programov, dnes tu syntetiku...rifle som tam radšej nedala...

autor
27. dec 2024

@1fifinka1
@veselo_neveselo
@luccija skúsim dať tu skriňu a potom vyskúšam slniečko. Takže môže sa dať ak nedosusi, ešte na nejaký program aj také skoro suché a nestane sa nič, len skráti program, áno?

simca06022011
27. dec 2024

treba si precitat riadne navod na susicku, niekde sa nastavuje aj stupen, na aky to ma vysusit = a ten sa nastavuje pre vsetky programy (ja mam suche na mangel, suche na zehlenie, suche do skrine, a nejake extra suche..), vnutri ma susicka senzory, ktore tu vlhkost meraju.
Nema to s programom nic, to je extra nastavenie niekde inde.

Ja pouzivam u mna, program suche do skirne, a napr. ak mam rozne druhy oblecenia v susicke, alebo sa to zmoce, stane sa aj tak, ze to mam mokre.. lebo tu najsuchsiu veci zoberie na vrchu a povazuje to za suche 🙂) rozmotam suche vyberiem (casto napr. sportove veci, mikrovlakno atd) a ostatne hodim zase vysusit.
A ano mozes si to dat dosusit aj xkrat..

autor
27. dec 2024

@koniarova idem skúšať, susila som zatiaľ 4-5 x.

autor
27. dec 2024

@simca06022011 no aj som čítala a nejako som sa nedocitala 🤔väčšinou tu ženy píšu, že sušia na programe mix, ja taký nemám😃

maryetta
27. dec 2024

Ja skoro vsetko susim na bavlne. A hlavne nemat moc vela pradla. Alebo zahnute a podobne. Alebo ked je hruby pas/lem tak vtedy nevysusi uplne ok.

danieli
27. dec 2024

@simca06022011 presne takto sme to mali, v navode sme podla zavady:nedostatocne suche pradlo nasli postup na programovanie a dvihli stupen susenia cez programator, ale ci to ma aj candy neviem

luccija
27. dec 2024

Áno, vypne sa ja dávam všetko bavlna a do skrine

ariannazara
27. dec 2024

Mam LG dám program bavlna + a všetky veci sú suche

zuzubb007
27. dec 2024

Jedine kedy ostane prádlo úplne suché je program BAVLNA na iných programoch nemám nikdy úplne suché prádlo

autor
27. dec 2024

Tak skúsim teraz bavlnu a do skrine. Ako dlho vám suši na bavlne?

zuzubb007
27. dec 2024

Mne na bavlne 3:45 minut, čiže takmer 4 hodky, ale ja mám sušičku na 9 kilo prádla 😃

simca06022011
27. dec 2024

Tak si zle citala. chod v navode k popisu toho cierneho dispeja, asi to tricko so slnieckom bude vyber susenia.. a v navode mas aj velku tabulku programov a funkcii ktore k nim su.. a aj tie speci programy popisane, co mas na nich prat.

ariannazara
27. dec 2024

Mne 2:45

autor
27. dec 2024

@simca06022011 áno mám tam toto. Ja som to pochopila tak, že ono si to samo vyberiem ten vešiak alebo skriňu... Tak toto skúsim korigovať. A napr vôbec nechápem, čo znamená výber časového cyklu, čiže to D.

autor
27. dec 2024

@ariannazara mne tiež tak podobne píše
@zuzubb007 a práčku máš tiež na 9 kg?

luxus10
27. dec 2024

tak treba kupit somarinu a potom sa cudovat...no... kolko tu uz bolo diskusii...o znackach susiciek...no, hlavne ze ma wi-fi...

zuzubb007
27. dec 2024

Áno 9 kil

simca06022011
27. dec 2024

nech sa paci.. F pismenko a ked budes dalej citat, tak mas tam aj rozpis k tomu - ako pises, to si vyberas sama.. pri niektorych programoch sa neda (to je v tej tabulke potom)

autor
27. dec 2024

@luxus10 ďakujem za radu 👍

zuzubb007
27. dec 2024

@luxus10 akú somarinu? Asi nemáš sušičku? Najlepšia vec na svete, akurát si plieskam hlavu, že som si to nekúpila roky dozadu