Ahojte žienky určite mi poradíte. Chcela by som si objednať oleje do prania. Voňavý domov žiadna Puella ani iné podobné. Chcela by som vedieť skúsenosti s vôňami.
Nie veľmi korenisté, respektíve žiadne také ťažké vône, žiadna vanilka ale niečo svieže možno trošku kvetinové.
Pozerala som vôňu Magnólie, Aqua Marine a Levandulu. Teraz mám Diamante ale chcela by som ešte niečo svieže. Používala som aviváž od Lenor Fresh. Taká zelenkavá. Tá mi veľmi voňala len už chcem začať s týmito olejmi.
@daduska28 ahoj ak môžem poradiť tak neobjednavaj mne bohužiaľ robia fľaky na oblečeni😔
@daduska28 z tých co si vymenovala tak mám práve magnoliu doma a ta je korenistá. Ja ju preto ani nepoužívam lebo som čakal niečo jemne kvetinkové..keď budem kupovať ďalší krát, tak pôjdem urcite osobne do predajne lebo som kupovala na slepo a nesedí mi extra ani jedna z tých co mam.
Aj levandula je dost silna za mna..ja ju akoze milujem ale priatel by najradsej zdrhol ked je cerstvo vyprate🤣
@daduska28 Ja používam od voňavý domov. Ak ti môžem poradiť, tak si objednaj vzorky. Lebo ja som kupovala na základe recenzií a odporúčaní a mne konkrétna vôňa vôbec nesadla, pritom ju ospevovali. Napr. vôňu levandule milujem. Ale konkrétne túto od nich som musela vyhodiť. Mne voňala otrasne. Teraz postupne testujem jednotlivé vône a pár kúskov tiež skončilo v koši.
@oonnaganamakusai môžeš mi prirovnať k niečomu ako asi vonia prosím?
Smeraldo nema chybu
Z voňavý domov tie jemnejšie: Luna,dolce,ninfea,perla,magnólia. U mňa sú tieto naj topky.
Pozri si parfemydoprania.sk - za mna maju najlepsie vone do pranie. Aj su intenzivnejsie a krajsie vone ako puella.