Oleje do prania - Voňavý domov

daduska28
29. máj 2023

Ahojte žienky určite mi poradíte. Chcela by som si objednať oleje do prania. Voňavý domov žiadna Puella ani iné podobné. Chcela by som vedieť skúsenosti s vôňami.
Nie veľmi korenisté, respektíve žiadne také ťažké vône, žiadna vanilka ale niečo svieže možno trošku kvetinové.

Pozerala som vôňu Magnólie, Aqua Marine a Levandulu. Teraz mám Diamante ale chcela by som ešte niečo svieže. Používala som aviváž od Lenor Fresh. Taká zelenkavá. Tá mi veľmi voňala len už chcem začať s týmito olejmi.

zenulkaaa
29. máj 2023

Pozri si parfemydoprania.sk - za mna maju najlepsie vone do pranie. Aj su intenzivnejsie a krajsie vone ako puella.

adka_pajerska
29. máj 2023

@daduska28 ahoj ak môžem poradiť tak neobjednavaj mne bohužiaľ robia fľaky na oblečeni😔

daduska28
autor
29. máj 2023

@zenulkaaa ja chcem len voňavý domov

gejb
29. máj 2023

@daduska28 z tých co si vymenovala tak mám práve magnoliu doma a ta je korenistá. Ja ju preto ani nepoužívam lebo som čakal niečo jemne kvetinkové..keď budem kupovať ďalší krát, tak pôjdem urcite osobne do predajne lebo som kupovala na slepo a nesedí mi extra ani jedna z tých co mam.

sandyan
29. máj 2023

Aj levandula je dost silna za mna..ja ju akoze milujem ale priatel by najradsej zdrhol ked je cerstvo vyprate🤣

vmiri
29. máj 2023

@daduska28 tiež nemám rada ťažké vône, skôr kvetinové a moje naj sú Agáta, Ylang, Gemma preziosa, Thomas, Magnólia, celkom fajn aj Rosa. Vždy som objednávala len podľa opisu ale nie vždy som trafila, niekedy som aj skúsila iné ako som zvyknutá ale už len z týchto vyberám

lilianka28
29. máj 2023

@daduska28 Ja používam od voňavý domov. Ak ti môžem poradiť, tak si objednaj vzorky. Lebo ja som kupovala na základe recenzií a odporúčaní a mne konkrétna vôňa vôbec nesadla, pritom ju ospevovali. Napr. vôňu levandule milujem. Ale konkrétne túto od nich som musela vyhodiť. Mne voňala otrasne. Teraz postupne testujem jednotlivé vône a pár kúskov tiež skončilo v koši.

vevapeto
29. máj 2023

@daduska28 Fiori di pesco ❤️👌 kvetinová, úžasná 👍

vevapeto
29. máj 2023

@daduska28 ale aj smeraldo je krasne

vamajka
29. máj 2023

@gejb prosim ta a kde maju predajne

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daduska28
autor
29. máj 2023

@gejb a to som čakala, že to bude taká jemná a svieža vôňa

daduska28
autor
29. máj 2023

@sandyan ja mám rada tiež vôňu levandule ale bojím sa ako bude voňať lebo aj aviváž je niektorá pekná a niektorá mi až tak smrdí

daduska28
autor
29. máj 2023

@vmiri no aj ja som si čítala podľa opisu a nevedela som sa rozhodnúť

daduska28
autor
29. máj 2023

@vevapeto mohli by ste mi to k niečomu prirovnať akú ma asi vôňu?

daduska28
autor
29. máj 2023

@vamajka Košice, Bratislava, Trnava a Banská Bystrica. Na ich stránke sú aj adresy

daduska28
autor
29. máj 2023

@oonnaganamakusai môžeš mi prirovnať k niečomu ako asi vonia prosím?

vevapeto
29. máj 2023

@daduska28 Fiori je jemná sladká kvetinova a smeraldo ti neviem prirovnať 😂

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miska1701
29. máj 2023

@daduska28 za mna smeraldo a potom take velke A,neviem ako sa konkretne vola ale ma len A na obale. Vonia ako ciste pradlo,ziadne extra vyrazne,jemna pekna

hopsik
30. máj 2023

Smeraldo nema chybu

ivanatim
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adiqe88
1. jún 2023

Z voňavý domov tie jemnejšie: Luna,dolce,ninfea,perla,magnólia. U mňa sú tieto naj topky.

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gejb
2. jún 2023

@maros313 mne prídu tie z vonavy domov extrémne umele...nie je to voňavé ale také chemicko silno voňavé

ivanatim
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivanatim
Odpoveď bola odstránená
Zobraz