Ktorá aviváž je top?

96sofia96
2. jún 2024

Keďže stále sa objavujú nové a nové aviváže, tak mám otázku, ktorá je u vás top ( okrem puella) 🙂
Prosím o radu nejakej sviežej, príjemnej vône niečo ako bolo staré Coccolino Bergamont&Passion Flower (nie tá vylepšená” varianta). Vôňa príjemná niečo ako sviečky s vôňou Fresh linen/fresh cotton :D
Ďakujem

lonely66
2. jún 2024

@96sofia96 ja osobne napríklad tieto vôbec nepoužívam. roky rokúce používam silan. občas, ak je v akcii, osvedčil sa mi lenor. obe tieto značky dokážu prevoňať prádlo na niekoľko týždňov (ak "leží" po vypratí dlhšie v skrini). iné značky ani neskúšam.

rodinka20
2. jún 2024

Lenor.

zizana
2. jún 2024

@96sofia96 ja používam túto. Za mňa je úplne perfektná, každý ju chváli. https://www.drogeriafrane.sk/avivaze/tesori-d--...

henka123123
2. jún 2024

Ja pouzivam vonne gulicky lenor

buberova
2. jún 2024

Ja mám veľmi rada túto ☺️☺️

stellarstar
2. jún 2024

Lenor a Silan

4stanka4
2. jún 2024

@zizana presne aj moja úplne najobľúbenejšia, už som na ňu naučila aj sestru 😀 môj brat chodil stále ovoniavajuci mikinu mojej malej ze co tak krásne vonia 😀

anonymous87
2. jún 2024

Ja bud tuto
https://www.moja-drogeria.sk/tesori-d--oriente-...
Alebo coccolino tuto 👇

lusyyy36
2. jún 2024

Kupila som novy levandulovy lenor a je super

babulkomale
2. jún 2024

@96sofia96 najlepšia je žiadna. Aj najzdravšia.

vivuska666
2. jún 2024

@zizana a vydrzi? Mala som od tejto znacky taku tyrkisovu. Vonala nadherne ale vydrz 0 bodov.

stanulienkat
2. jún 2024

Nemas jedno z akej dostanes alergie, kozny vysev, nador? Vsetko ti ide cez kozu do tela. O par rokov sa budes cudovat z coho mas Ca prsnika-napriklad.

doriiis
2. jún 2024

Už roky nepoužívam žiadnu aviváž.A tie vonné oleje sú čistý hnus.Mam kolegu,ktorého ani nemusím vidieť,aby som cítila cez celú halu,že je v práci.Tak silno mu voňajú saty

hlubik
2. jún 2024

@96sofia96 tesori

zizana
2. jún 2024

@vivuska666 áno, podľa mňa vydrží

zizana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zizana
2. jún 2024

@4stanka4 presne, mne tak chodia kolegyne do kancelárie, že čo to tu tak pekne vonia😄

sisska96
2. jún 2024

Silan

rude_baby
2. jún 2024

@doriiis súhlas, tie oleje sú peklo, boli ma z nich hlava... Ja nechápem, ze to ľuďom nevadí, ze ich cítiť na 100 metrov 🤦‍♀️

sisska96
2. jún 2024

Tak čo je dobré, keď niekomu smrdí oblečenie od v cigariet napríklad? 🤔

sluchatka
2. jún 2024

Modry silan alebo modry lenor 🙂

aurinia
2. jún 2024

Tato. Kupila som v kauflande. Je to myslim taliansky vyrobca.

aurinia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aurinia
2. jún 2024
doriiis
2. jún 2024

@rude_baby ...možno už majú vypálené čuchové bunky od tej silnej vône.Pana kolegu a jeho prenikavu sladkú vôňu budem mať v nose do utorka minimálne.

96sofia96
autor
2. jún 2024

Niekomu vyhovuje aviváž, inému parfem. Ja mám radšej, keď mi vonia prijemne oblečenie ako byt navoňaná lepkavým parfémom priamo na koži.
Keby sa riadim z čoho dostanem rakovinu tak ležím nahá vo vzduchu,😁 na niečo predsa umrieť musíme, aspoň budem vedieť na čo, keď už dostanem tú rakovinu z aviváže 🙂

A ďakujem všetkým normálnym radám 🙂

blancheporte
2. jún 2024

@96sofia96 Objavila som nedávno aviváže od Dedry. Takže skúšam.....zatiaľ vyhráva Pulpidoo či ako sa to píše.

guliver19
2. jún 2024

@96sofia96 ZIADNA. Ja zasnem ze tolko chemie je clovek dobrovolne ochotny si davat ku kozi a este zato aj plati a neunavne hlada ten najvonavejsi chemicky kokteil🤭

ctrl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ctrl
3. jún 2024

@96sofia96 Ice Wind od Eurony