Ahojte. U akeho doktora/rky ste rodili v Trnave? Ake mate skusenosti? A platili ste si doktora ci nebolo treba?
dávno u Dečkova (cca 7 rokov) , neplatila som, mal riadne službu, pôrod bol komplikovaný, asistovať utekal aj Štrbo. Skúsenosti? silou mocou prirodzene, veľká hlava - malá dierka, ale našťastie to dobre dopadlo.
Minuly rok akutna sekcia, doc.Zahumensky 1*, na rizikovku som chodila k dr. Stefanikovej, tiez spokojnost
Kto mate este skusenosti?
2012 - Havlikova, maximalna spokojnost
2015 - Ondrusova, rovnako spokojnost
nemala som ich zazmluvnene, obe bez problemov respektovali moje predstavy o porode v ramci moznosti, kedze som rodila v 35 a 36tt. Neslo o sekcie. Nemala som porodny plan, len som im pri prijme povedala, co si nezelam a brali na vedomie. Mala som vsak extra rychle a lahke porody.
Zoznamila som sa s vacsinou doktorov v TT nemocnici, kedze som pri oboch tehotenstvach pobudla na rizikovom dlhsie, a vacsina z nich bola v pohode.
sprostredkovane mam info od PA, ze Zahumensky je super doktor - za prirodzeny porod, velmi mily, skuseny. sama vsak nemam skusenost, ale ona ma uz s inymi zenami dost odrodene, takze vie zhodnotit
@katpetdo dakujem za info...a ked pises ze vacsina doktorov bola v pohode, ktory boli ti menej v pohode ☺?
@tana85 dakujem na Zahumenskeho som uz tiez pocula pochvaly...a Braticiak je tiez v pohode?
Dr.Strbova, trochu komplikovany porod ake vsetko dobre dopadlo a bola som spokojna
@tobiasovasara nemusis mat obavu a ked nebudes vediet, alebo nieco, neboj sa spytat lekara aj na mozno banalnu vec. Je som sa s neovhotou nestretla a co som vhcela spytala sa a niektori chvalili, ze super ze som pripomenula, ze ich to nenapadlo v rutine ze by ma to zaujimalo.
@tobiasovasara braticak bol moj izbovy lekar na rizikovom a super komunikacia.
mne nesedeli sposobom komunikacie deckov,stefanikova a hlavek...ale podotykam, ze ide o moje subjektivne pocity a pri nikom z nich som nerodila, cisto skusenost z prijmu, pohotovosti a rizikoveho. MNe osobne vadili zo vsetkeho najviac porodne asistentky. Pri oboch porodoch som mala velmi neprijemne zeny, ale nenechala som sa nimi rozhodit a tak mam na porody dobre spomienky, najma ten druhy.
@tobiasovasara my sme nemali zazmluvneneho ani pri jednom porode. A prvu dcerku nam rodila doktorka Zuzana Havlikova. Podla mna uzasna gynekologicka.
Doktor Deckov je moj gynekolog, ale uprimne... mne prilis nesedi. Aj uvazujem o zmene. Ako pisala katpetdo komunikacia menej prijemna. A Braticak nam rodil druhu a ten bol celkom fajn.
@tobiasovasara Deckov, Havlikova(teraz Bakova),Stefanikova... Deckov, Havlikova, totalna arogancia, Deckov potom skrotol,kedze som skoncila sekciou, Havlikova bola dost odmerana aj na vizitach,akoze sorry,ked ani nepozdravi a prijimala ma a vysetrovala. Stefanikova bola velmi prijemna,aj ma rodila.Su to moje subjektivne pocity.
Mna rodil Deckov a bola som maximalne spokojna - mala som ho aj zazmluvneneho. A teraz idem rodit opat a opat som sa s nim dohola k porodu. Som jeho pacientka a za seba hovorim, ze som a nim vo vsetkom spokojna, aj ked sa ho musim pri vysetreni na vsetko pytat, akosi sam od seba nehovori...
Strbova,porod.sice.skoncil akutnou.sekciou,ale ta nas zachranila...doktorka.velmi mila,na nic netlacila,vsetko.vysvetlila,co sa bude.diat..nebola.zazmluvnena,mala.sluzbu
@cejara ja som ho spoznala teraz v nemocnici a veru praveze komunikuje stale a je stale usmiaty, pozitivny, sranduje.. ja som ho inak ako usmiateho za 12dni , co som tam bola nevidela.... . dobry dojem som z neho mala.. aj dnes som ho stretla, ako som isla za dcerou a pytal sa, ako sa mam a pod...praveze velmi komunikativny bol , sam od seba. aj sa snazil psych. podporit a pod....
Tak isto Dr. Stefanikova super, velmi ludska a mila. uzasna lekarka... odporucam tiez...
vybrala by som si jedneho z nich dvoch asi, keby som sla rodit v termine....
ale oni su tam vsetci dobri podla mna... operoval ma MUDr. Šipoš a asi mi zachranil zivot, kedze som mala preemklapsiu... on mal akurat sluzbu a tlak mi siel brutalne hore, tak necakal uz ani do rana....
Ale ako hovorim, mam dobry dojem z celeho personalu nemocnice - gynekologia a lekarov, takze ktokolvek, bude to dobra volba podla mna.
Pred 9.rokmi ma odrodila Havlikova, mala službu, spokojnosť nadovšetko mozem odporúčať
@tobiasovasara ja som rodila v TT minuly rok tretie dieta a dalsie radsej doma v mastali ako tam. Od prijmu o polnoci do 11.kym som porodila sa vo mne vrtali 7mi chlapi a jedna zena. Otras, stale sa menili, kazdy sa len posparal ci sa otvaram a zavrel dvere. Ked uz som konecne liezla do kresla tak mi jeden z vyssie menovanych doslova zdrhol od porodu, lebo ho zavolali k nejakej sekcii za 200€. Sestricky to tam riesili, ze on je tym preslaveny ze za 2 stovky urobi sekciu kazdej. Potom som zacala rodit s dvomi asistentkami a aj porodila. Asi by ma aj zasili ale dobehol nejaky uz 7mi mudr.a doviedol si aj nejakeho studenta tak ho zaucal na mne vysivanie. Ani bú ani mú, ze ci mi to nevadi alebo sa aspon predstavia. Nic...sili a strihali a nakukali a kecali. Som sa citila ako na patologii. Ale asistentky boli skvele, lekari uplne na hovno.
@2veronka7
@cejara
@senta_sofia Deckova ani ja nemusim, mam s nim neprijemne skusenosti a ako ste to aj presne vystihli...totalna arogancia....pocula som na neho kladne nazory len ked je zazmluvneny...co uz bu clovek ocakaval za tie peniaze ale potom co je to za charakter
@klarisa1977 ako sa volal ten co ti zdrhol od porodu? Neprijemne skusenosti... 😞
@2veronka7 a nevies ci ma Braticak aj svoju ordinaciu ci je len v nemocnici?
@tobiasovasara to netusim. Ja som nanho natrafila len pri porode
@cejara
@klarisa1977
@mobilbabie
@katrin21 .,dakujem za info... ☺
@dandas ja som ho zazmluvneneho nemala... ale ako lekar na oddeleni bol fakt stale mily.... ja nechapem, ze ste ho niektore zazili arogantneho.. hm.... mozno nemal svoj den, aj on je len clovek.. moze mat svoje starosti , problemy, alebo nieco riesil .,alebo ho niekto mozno vytocil.. ktovie.... aj ked by sa to nemalo prenasat do prace, ale tak vieme ,ako to chodi..... niekedy sa neda...
Ale ja fakt len pozitivne , kazdy den, co som ho stretla a bolo to velakrat, velmi mily a aj ked ma prijal, tak sa ma hned ujal a isiel riesit veci, sam od seba, takze.... 🙂 🙂
Dr.Havlikova -Bakova, uzasna skusenost, skvela doktorka a odbornicka podla mna.pred 5 rokmi Strbova z to teda nebol dobry zazitok.bola odmerana, nekomunikovala, porod bol komplikovany nevedel si poradit musela prist Stefanikova a nastastie vsetko dobre dopadlo.
@katrin21 jaj dakujem 😊...neviem no preco bol vtedy taky...mozno teraz prezival nieco pekne a uz dokazal byt aj v praci milsi 😉..pri mne vtedy vobec nemal zaujem komunikovat az manzel sa musel pomaly nasackovat do ordinacie, aby sme zistili co sa deje a co bude dalej...a aj to s nami neprijemne komunikoval a odvrkoval...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@tobiasovasara dr havlikova, max spokojnost, nic som jej neplatila