Ahojte, máte prosím niektorá informáciu, kde ordinuje MUDr. Chuda Matúš ? Rada by som si ho zazmluvnila k pôrodu (v nemocnica Ružinov), ale neviem sa dopátrať kontaktu. Vopred ďakujem za rady.
Ahojte, neviete, ci je mozne dat si k MUDr. Chudovi kartu, aj ked este nie som tehotna? A kontakt na neho prosim nemate niekto ? Dakujem
Naozaj nikto neporadi?
Ahojte, doktor Chuda ordinuje v Stupave od 16-18, v utorky, je uzasny, skuste napisat sestricke ci este berie pacientkyn ;)
@hryza86 dakujem, ale nemas aj kontakt?
Na Chudu? Ci na sestricku?
Ach...
Pán doktor je môj kamarát..pred 12 dňami som u neho rodila 🙂 najlepší doktor na svete..kontakt na neho nemôžem len tak rozdávať,ale on je tak milý,že ak prídeš v piatok do poradne a budeš sa s ním chcieť rozprávať tak sa ti isto bude venovat.je to v ruzinovskej nemocnicnej poliklinike,ambulancia 54.ale od dnes šiel na 2 TT na dovolenku. Držím palce
@leicicka dakujem, vyskusam ;)
@leicicka aha, tak dobre vediet, ja sa ho pokusam zastihnut v piatky po telefone v tej ambulancii a stale nic, vzdy ma vraj po sluzbe... A ako to funguje so zazmluvnenim u neho? treba to predpokladam dohodnut este pred 36t ako sa zacina chodit do poradni v nemocnici?
Nie to sa dohodnete tam,proste len prídi v piatok a všetko určite vybavite..🙂 a hej mával teraz 2x po sebe štvrtky 24 hodinovky a vtedy svoje pacientky volá aby došli k nemu v ten štvrtok,nie piatok 🙂
Potom napíš či si to vybavila 🙂
No ako?vybavené?🙂
@leicicka ano, uz som sa dohodla, akurat ze ma zase 21. jula dovolenku, ked pridem prvykrat, tak vtedy ze ho niekto zaskoci a potom uz budem k nemu chodit
tak parada 🙂 drzim palce
@shmoulinka1 ahoj mozem sa spytat ako to teda je u pana doktora ja sa v tam nevyznam, da sa k nemusite chodit aj do poradne pocas tehotenstva? Da sa aj objednat alebo iba pridem v piatok do ruzinovskej nemocnice a cakam?
@puskulienka najskor som ho vystihla na normalnej poradni v piatok, dohodli sme sa a potom uz si ma volal hore na 9.p aj v ine dni
@shmoulinka1 cize si iba prisla v piatok do ruzinovskej nemocnice? Prosim ta v akom čase tam je? Dakujem ti za info velmi mu to pomoze
@puskulienka dvakrat som ho nezastihla,mal dovcu,takze to sa neda zarucit,kedy tam bude,skus volat sestrickam alebo len rano prist do ambulancie
@antamauru ak správne informácie tak je momentálne na materskej dovolenke
@puskulienka Doktor Matus Chuda ? 😀 😀
@antamauru áno, ja som tam chodila č júni do poradne v ruzinovskej nemocnici a už vtedy sa to hovorilo že pôjde a myslím že od septembra je už na materskej on 🙂
@puskulienka v trnavke normalne ordinuje raz do tyzdna, bola som tam asi pred 2 tyzdnami
@sweetdreams kde presne prosim ta? k porodom asi nechodi vsak?
@puskulienka toto je ciste zlo na mna 😀 uz treti lekar pre ktoreho som sa rozhodla a zase nevysiel ...gynekolog na materskej,boze to uz mi je aka pravdepodobnost 😀 mbe asi nie je nikto normalny sudeny...
@antamauru daj si do google Obgyn Trnavka, maju tam emailovu adresu - napis im a sestricka ti uz povie co a ako, ona je velmi ochotna. ci chodi teraz k porodom neviem, ja som ani netusila, ze je na materskej 🙂
@sweetdreams aha super dakujem , takze on je v obgyne... lebo stupavska stranka obgyn je uplne zla nic sa tam neda rozkliknut ani kto tam robi. stale mi to k jeho menu vyhadzovalo ale nikde nebolo realne napisane ze tam robi...
Ahojte žienky, nejaké aktuálne info? Berie nové pacientky, cenník, Vaša spokojnosť? Zatiaľ sa mi nepodarilo s nimi spojiť. Ďakujem pekne 🙂.
@sweetdreams možno ty by si mi vedela poradiť 😊. Ďakujem.
@renimac či berie nové, neviem. Ale asi áno, nedávno ešte bral. Spokojnosť maximálna,je lekár, nie kúzelník, ale veľmi veľmi príjemny. Ja som rada že som sa po neho dostala. Cenník - sono 10 eur, ak si tehotná, tak 8 eur. Nakontaktovat sa na neho cez Obgyn Trnávka.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj, pokial viem, tak v piatok mava tehotensku poradnu v nemocnici.