Ahoj dievčatá neviem či tu takáto téma už bola, ale potrebujem poradiť dobrého gynekológa v Michalovciach, keďže som sa sem prednedávnom presťahovala.
len nechod ku hospodarovi lebo sa nedoplatis
dalsia rada vyhni sa Zambovej ci ako sa vola ta 🤐 ale som ticho radsej 🙄
miroslava, napíš prečo sa vyhnúť Zambovej, lebo ja nad ňou uvažujem.
dievčata a čo poviete na Bálinta ?
Balint, radsej nie, moju kamosku pred pol rokom tak zanedbal, ze skoro jej v 8.mesiaci umrelo babatko v brusku 😠
ja chodim k dr. Holda, s pristupom som spokojna, ma novucicku ordinaciu, co je menej stresujuce a dost sa mi venuje aj teraz v tehotenstve. po odbornej stranke neviem posudit, este som nemala ziaden vacsi problem. tot moja skusenost 😉
Ahoj Slniecko. K Balintovi chodila moja kamoska. Nehovorila o nom zle, len ma vela zien, treba dlho cakat v cakarni a urcite neplati, ze na ktoru hodinu si objednana, tak vtedy ta aj vezme... Este vravela, ze je velmi strucny... 😉 Pozrel ultrazvuk, povedal, ze dobre a bolo hotovo. O pat minut bola vysetrena. Ziadne detaily, nic... JA chodim k Dr. Holdovi. U neho sa mi este nestalo, zeby ma nevzal nacas, a je velmi velmi mily. Bola som na vstupnej prehliadke, tam mi na vaginalnom ultrazvuku vsetko ukazal, kde su vajecniky, ze nemam cisty... atd, atd... pan doktor sa neponahla, naozaj ma na teba cas a cokolvek sa opytas, v pohode odpovie. Aj teraz ked som tehotna, tiez mi pekne na ultrazvuku poukazoval, co kde je... len ja som tam okrem ciernej bodky nic nevidela... 😅 Proste, tohto pana doktora mozem urcite doporucit. 😉
v michalovciach nie je ani jeden poriadny odbornik
taka je pravda
Ahojte ja taktiez pochadzam s Michaloviec a myslim si, ze je jedno prikom odrodite hlavne nech je babo v poriadku a zdrave ja som rodila pred 6 rokmi v Michalovskej nemocnici pri primarovi no o tyzden som sa tam vracala so silnym krvacanim placente. ☹ nastastie som natrafila zase na primara cize to bolo v pohode a dokonca aj maleho mi naspat vzali na novorodenecke 😉 podla mna je vsetko len o stasti ja verim v osud cize co sa ma statt sa stane ci uz bude pri porode skuseny alebo menej skuseny porodnik odrodi vas rovnako.K druhemu babatku ( ak este dake budem mat ) si porodnika vyberat nebudem. Skor rozmyslajte nad tym koho chcete mat pri porode ci manzela alebo porodnu asistentku 🙂
brisilda.....ahoj ,ak sa smiem spytat ,koho si mala ty ?manzela ci porodnu asistentku?ja by som chcela aby bol priatel pri porode no som citale ze je to viac stesujuce ked tam je 🙂 tak neviem, porad
neviem ti poradiť...ja už byvam v košiciach,,,holda je celkom o.k...hospodar je drahy a rocha nepoznam
ahojte, takze Hospodar ano je velmi drahy, a berie prachy bez bločkov co sa mi nepači...stale sa ohana somarinami ze mu to poistovna neplati... nedajte sa klamat..a pytajte si bločik
Takže baby, chcem sa podeliť o skusenosť s Dr.Hospodárom v MI, ja som mala u neho kartu od r,2002, chodila som pravidelne na kotroly (kazdy rok, ak bolo treba aj viac krat za rok), nemala som ziadne vazne problemy, ale zopar rokov dozadu som mu vravela, ze ma nieco boli, alebo zavadzia na lavej strane. Stále po vysetreni som pocula, ze vsetko je ok. Za ten cely cas co som k nemu chodila mi spravil JEDEN krat ultrazvuk. Tak sa to tahalo zopar rokov, az kym som sa nerozhodla zobrat od neho kartu a vtedy to prislo. Lekar ktory ma vysetril povedal, ze mam endometriozu a ze to vyzera, ze je je to stare. Takze OPERACIA... Mam k tomu nieco viac dodat? myslim ze to hovori samo za seba.
Pochádzam tiež z Michaloviec , a chcela by som sa spýtať či tu je aj nejaká Bubánová Anna gynekológička. K zambovej ísť nechcem , tá je moja suseda bolo by to nepríjemné pre mňa , a o iných veľa neviem . Poradte mi prosím niekto kam ísť , a kde to vlastne je . Ďakujem
@marianna67 k bubanovej som chodila, ale uz k nej nechodim. Moj nazor, je to stara pani cakajuca na dochodok, plna cakaren romiek, objednat sa nedalo,, a ako nejaka odbornicka mi nepripadala, zastarale vybavenie, nema ani ultrazvuk.. Teraz chodim k balintovi.. negativnu skusenost nemam, je strucny, s cakanim tam nemam problem, max pol hodiny, ale chodim stale rano,, ordinaciu ma na tovarenskej a aj v meste.
Ahojte, prosim vas ma niekto kontakt na Dr zambovu? Je dobra ako gynekologicka? berie novych pacientov? dakujem.. poprosim Ip
ladybirds@ ahojky, ano mozes.. k Dr.Zambovej.. chces cislo? ma novu amb. a je velmi zlata ja som max spokojna..
ja som chodila K Dr.Bálintovi a obec som nebola spokojna s pristupoom,ked som tam prisla po preve tak som tam sedela a cumela do blba kym sa dr.vypise na PC a odisla som...absolutne nekomunikuje ,pokial sa ho ja nespytam...!ak ja som ho nepoziadala odbery tak sam ich nespravil...predosly lekar mi zakazal vyplach lebo koly mojmu zdravotnemu stavu nemozem a on mi ho odporucil...teraz navsetvujem Dr.Holda a sa mi zda byt fajn...aj som vela dobreho o nom pocula....
ja chodim k Fantazirovej a som spokojna maximalne. aj som pri nej rodila 🙂
ahojte dievcata chcela by som sa opytat na doktorku Zambovu ? ma niekto skusenosti aka je ?
ja by som poradila dr. Fantazirovu je to velmi mila a prijemna proste dobra lekarka vdaka nej mam svojho jedineho syna ,ktoreho nadovsetko lubim 🙂 presla som k nej od Rocha ,ktory velmi bolestivo vysetruje .... k nej som isla na vela odporucani inych zien a nelutujem 😉
aj ja byvam v mi ale chodim az do sniny ku gynekologovi tu by som sa nezverila ziadnemu doktorovi najlepsi su v snine ja osobne chodim k dr.kubalikovi mam u neho kartu 9 rokov a nkdy ma nezanedbal kazde vysetrenie robi ultrazvuk je vyborny
ahojte ..ja uz roky chodim ku kuchtovi v mi a so... obcas ho zastupovala zambova a jej pristup bol uzasny. je mila, zlata a obaja vysetruju jemne a nebolestivo...akurat mam otazku nikde v mi sa neda urobit NT meranie do 13 tt??? mate s tym skusenosti? ani prvotrimestrovy screening???
@gocka1700 Ahoj. Naozaj je Balint taký nezodpovedný? Ja som v 9 tyždni tehotenstva, a doteraz mi robil len 2 sona a to bolo všetko. Nič mi nepovie, ani srdiečko neskontroloval, ani odbery mi nezobral. Proste tam pridem, pozrie ma, a nič viac mi nepovie. Čakám prvé dieťatko, neviem čo mam očakavať, jednoducho mi nevie poradiť. A ja neviem čo sa ho mam pytať. Mám aj zdravotné problemy, on to akosi nerieši. Poradte mi nejakeho fakt dobreho gynekologa v MI. Môžem si ho teraz ešte zmeniť ? Keďže nemám ani tehotenský preukaz? dakujem
Sanne vyskušaj doktorku Zambovu je vyborna všetťko tžipovie treba sa pytať čochceš. Ja ju mama a čakam už druhe babo.
Ahojte dievčatá,prosím vás môžete mi poradiť? je Dr.Kuchta dobrý ? a aké mate s ním skúsenosti?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
pani doktorka fantazirova alebo tak neako sa vola ona je primarka na gynekologii....ona je velmi dobraa....