Poprosila by som o pomoc a radu.
Prestahovala som sa do SC, riesim si prenos zdravotnej dokumentacie do Fed-Gyn-u, k MUDr. Simkovi. Poprosila by som o akekolvek skusenosti s nim.
Som v 19.tt a PN - problemy s preberanim PN (a jej ponechanim) uz mam - ak ste niektora riesili PN u nich, tiez budem vdacna za skusenosti.
Vsade sa pisu same chvaly k MUDr. Otapkovej - Vlckovej - nemala by som si radsej riesit presun dokumentacie k nej?
Dakujem krasne za kazdy prispevok.
@tyta Dakujem za info, ukludnila si ma. 🙂
PN mam kvoli nevolnostiam, ale vysledky mam OK - telefonicky som vsak od sestricky vydedukovala, ze po prenose zdravotnej dokumentacie nebude mozne PN ponechat. Spominala, ze nie je mozne prevzatie a tak..., ale podla zakona a lekarskej posudkovej cinnosti, to mozne je - tak neviem ako dopadnem. Idem k nim vo Stvrtok,som zvedava, co mi povedia.
Ja patrím k Dr. Oťapkovej, výborná lekárka. V ich centre sú však všetci dobrí takže máš jedno koho si vyberieš. Ja som mala u nej PN 2 týždne tiež počas nevoľností v prvých 3 mesiacoch a nebol problém, dokonca keď som ukončovala PN lebo som musela ísť do roboty tak sa ma pýtala či naozaj musím. Ináč nevoľnosti nebudú trvať večne, to je iba pár týždňov, počas ktorých ťa určite vypíšu a keď ti prejdú ukončíš to.
Dakujem za informacie a popis skusenosti, ste zlate!
ahojte, chcem sa spýtať, u dr. Oťapkovej v Senci sa platí za vyšetrenia, príp. za prenos karty k nej? dík
Baby to by aj mňa zaujímalo neviete niektorá ako to je teraz u p. dr. Oťapkovej s platením atď. ďakujem
Ja som sa pytala na fed-gyn v maji a hnusne ma odbili, ze ma teda isto nevezmu :/
@merickat tak majú plno hej? :( to zas bude masaker si tu v okolí niekoho normálneho nájsť a kde ste skončili?
@leenkaa2708 mozno beru, len sestricka mala asi zly den...ja som skoncila u dr. Malovej v uro-gyn. Dost sa naplatim ale zase som spokojna velmi
Tak to je dobré od tejto doktorky ma odradili recenzie, ona je súkromná alebo ako? Čo všetko tam treba platiť?
@merickat Ja som mala super gyndu :( no po sťahovaní zháňam novú pretože 300 km je už ďaleko :D ona bola na nezaplatenie aj sme sa bavili že teraz čo..a mi prišlo smiešne keď teraz čítam ako všetko sa tu platí ona mi robila vyšetrenie klasickým aj vaginálnym a nikdy nič ani koruna za celé tehu ešte aj vravela že nemám nikde nič platiť že ona by neplatila že všetko má hradiť poisťovňa :( no a vidíš ako to tu je hanba riadna..človeku nie je ľúto dať za svoje zdravie peniaze ale platíme poisťovne a plus ako je možné že jeden ne potrebuje pýtať a druhý áno..a proste no des..
@leenkaa2708 a to som ešte zabudla spomenúť že mi oba ultrazvuky robila pri každej návšteve čo bolo ku koncu už aj dosť často lebo bolo rizikové..
ahojte. mozem sa Vas opytat v tom FED GYN sa aj nieco plati za utz? prave som zistila ze som tehu a som na materskej stale a moj stary gyn. pyta 15 eur za kazdy utz. a to sa mi zda uz vela. rozmyslam zeby som sa presunula do Senca ... a je tam cakacia doba? vdaka
@zuzika_tr ano na vysetrenie cakas .. neda sa len tak prist musis sa objednat (na termin cakas) a aj potom aj tak dost cakas hodku dve...
plati sa tam ale sumu ti nepoviem ja som naposledy myslim 10 EUR za to. Treba si tam zavolat ci ta vobec zoberu najprv.
a maju tam take balicky pre tehotne .. na dverach je to rozpisane .. aka suma a co za to (UTZ a pod...) treba sa ist pozriet
Dakujem. No u mojho platim 15 mesacne all in. Objednava presne na cas a cakas max.10 min aj to uz sa strasne ospravedlnuje. Tak neviem ci sa mi oplati menit. Skusim tam pozriet dakujem.
@zuzika_tr plati sa za normálny utz 10e a za morfo 20e a jednorazovy poplatok v stupny 20e
@zuzika_tr ja som bola teraz v pondeloka nik tam nebol necakala som ani 5 minut..takze asi zalezi kedy tam pridesa a kolko je ludi ..termin ti vzdy da dalsi na poradni den a hodinu..ale kolko caka priemerne nemam sajny ja som boal ib a raz zatial..a este predtym po vymenny listok tiez tam boli len dve a necakala som skoro vobec..a kam chodis ty?
Ja chodim do Samorina k Dr.Perhacsovi. je to strasne ze si odvadzame nemale ciastky do poistovni a predsa musime platit....z platu to bolo v pohode ale teraz z tej 200 eurovej almuzny...achjaaaj
@zuzika_tr no ved to a pritom to prepláca poisťovňa pýtajú si to duplovane ale čo narobíš keď je to tak skoro všade :( ja to tiež považujem za nekorektné ale čo s tým spravím.:(
@zuzika_tr Ahoj, čiste náhodou som si čítala Tvoj príspevok, nakoľko tiež zvažujem zmenu gynekológa a nedávno som tu čítala "chvály" na MUDr. Koteka, má ambulanciu v Chorvátskom Grobe. Skús si prečítať:
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/gynekolog-mudr-kotek/
@zuzika_tr ja som tiež váhala medzi fed gyn a dr kotekom len som moc nechcela chlapa a na cestovanie som to mala blbé do senca mi ide plno busov..ináč by som asi išla k nemu tam dáš za celé tehu 70e a mas vystarane a necakas skoro vobec..ale to ani nemusis mozes aj bez toho lebo potomsi plati tusim utz osobitne tak takto sa to viac oplati..ma dobre recenzie a inac bleskovo odpoveda ja som mu pisala mail a to bol este sviatok a hned mi odpisal sikovny.. 🙂
@kaja_73 a ideš k nemu?
@leenkaa2708 stále nie som rozhodnutá, nemám tam veľmi dobré dopravné spojenie z PK...
Hmm..chorvatsky grob je celkom fajn dakujem velmi pekne!!!
Ja byvam v takej diere ze vsade musim autom ... A s dietatom...no bude to sranda vobec sme to neplanovali. Uz som sa tesila do prace ...ale clovek mieni ....panboh meni 😁
@kaja_73 no ved to preto som nesla ja lepsie mam do senca tam idu castejsie preto som dala fed gyn este v pk je nejaka nova na kollarovej co je za toto neprijemneho gynekologa vymnea ale neviem ako sa volal..to je tam nove par mesiacvo otvorene ale neviem aka je tusim rodila na antolskej ta gynda..aj nad gotschalovou som rozmyslala len sa mi nechcelo zas dat tolko penazi za tehu este ako tak ale potom rocne 100e za jednu preventivnu prehliadku sa mi zda moc
@zuzika_tr tiež už uvažujem že pri druhom bez auta bude masaker tak rozmyslam ze nejake druhe kupime len tak pre mna kde tu skočiť..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj,
ja mam skusenost s MUDr. Simkom ked ma pocas nepritomnosti mojho lekara MUDr. Foltina vypisoval na PN kvoli tehotenskym nevolnostiam. Moja svagrinna k nemu chodi a nema s nim ziadne problemy, o MUDr. Otapkovej hovoria ze je dobra, ale nemam skusenost. Ja chodim k doktorovi Foltinovi a ten je uplne super, hoc aku kravinu sa opytam na vsetko odpovie :D