Ahojte,
chcela by som vás poprosiť, či by ste mi niektorá vedeli odporučiť dobrú a schopnú gynekologičku s ľudským prístupom v Košiciach, ktorá predpisuje antikoncepciu a vie aj odborne poradiť, čo sa pre danú pacientku hodí najlepšie a podobne. Chcela by som si totiž dať po prvýkrát predpísať HAK a mám obavy zveriť sa len tak hocijakému lekárovi, keďže ide o pomerne serióznu záležitosť, ktorá môže ovplyvniť aj budúci zdravotný stav. Uprednostňujem ženy-gynekologičky, ale nebude vadiť ani ak to bude gynekológ, hlavne nech je dobrý.
Za všetky odporúčania budem veľmi vďačná 🙂
@lienka_1 Takže predpisuje aj (už spomínanú) antiku?
Jurcova, Knop, robia spolu, on len utz, obaja su super, vedia poradit vo vsetkom.
Dr. Adam, v novej nemocnici. Super lekar.
@modralienka Hlavne pacientku pozorne pocuva a je otvoreny diskusii. Jeden z mala lekarov, ktorym doverujem.
Hlavne sa vyhnúť dr. Héželovej, odchadzam od nej a tiež premyšlam ku komu 🙂
@flofi Urcite po 50-ke, tazko mu odhadnut vek. Hlavne som sa nanho mohla vzdy spolahnut. Vzdy pomohol, stara sa, zalezi mu na pacientke a vie moralne podrzat, aj ked sa deju zle veci. Ma nie len vela lekarskych skusenosti, ale zostal clovekom, co dnes len tak medzi lekarmi nenajdes.
p. doktorka Melichová alebo Frivaldská 🙂 odporúčam uzasne su obidve..maju spolocnu ambulanciu
i za mna MUDr. Linkesch top gynekolog a zaroven je to skvely a ochotny clovek vypocuje pomoze 🙂
Dr.Adam neberie uz nove pacientky..super je Murin no ma plnku tiez..Za mna radsej chlapa,tiez som nechcela no maju iny pristup k zenam ako zeny..
@flofi Sestricka je presny ekvivalent pana doktora. Vzdy usmiata, napomocna, pokeca. Krv neberie, chodi sa na krv do labaku v areali nemocnice a tam su sestricky neuveritelne zrucne. Ambulancia nie najmodernejsia, ale pre mna je odbornost a starostlivost prvorade. Nedavno robili prieskum, ci miesto vyhovuje pacientkam a ci radsej chcu zmenu. Ja som sice mobilna, ale kedze je to v centre, tak pre mnohe pacientky je dostupnost velmi dolezita. A navyse, vzdy sa tam da zaparkovat 🙂
MUDr . Mikulová je super ľudská a aj po odbornej stranke 🙂
Dr.Staškova, Myslava..Ja som s ňou maximálne spokojná ;)
neviem ja som zasa pocula ze sa plati aj za rozne odbery a vsetko mozne tak neviem
A v ktorej nemocnici sluzi?
Stara nemocnica
Mudr. MELICHOVA JE KATASTROFA....mozem sa jej podakovat za to, ze všetko pri mne zbabrala....
Mala som doktorku Šoltesovu na terase v medicinskom centre co sa tyka hak stale mi dobre poradila atd ale potom sa mi nepacil jej pristuo ked som uz bola tehu a nebola som poistena na svk tak som odisla ku Hezelovej do mesta, som tam len kratko ale zatial v pohode.
@flofi preco? Som u nej teraz sice len kratko sle nie je zla sla som na ofporucanie znamej
máte skúsenosti s dr. Bujňákom ? z furče
Aj ja odporucam MUDr. Staskovu, chodime k nej vsetky zeny z rodiny uz asi 15 rokov, babke vyberala maternicu, velmi dobra doktorka, samozrejme odkedy je v Myslave v sukromnom centre, priplaca sa za vsetko mozne, ale je to neporovnatelne s tym, co bolo, ked robila v Starej nemocnici... radsej si zaplatim za cytologiu aj za odber a cela moja navsteva centra trva 30 minut a doktorka je vesela a oddychnuta, nez sediet v Starej nemocnici medzi spinavymi cigankami pol dna a trpnut, ci doktorka nie je unavena z nocnej sluzby v zlej nalade...
Jurčova a Knop su super🙂 http://gynekop.eu/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Jednoznacne MUDr. Linkesh.