ahojte dievence.prosim vas vie niekto o dobrej imunoalergologicke v Kosiciach.moje dieta ma 3 roky a krciarka nas doporucila na imunoalergol.no neviem sa rozhodnut ku ktorej .Ak mate niekto skusenost nejakou DR.tak prosim poradte.dakujem
magdalena, neviem či je to ešte pre Teba zaujímavé, ale ja s mojím synčekom chodím ku p.Dr.Weiserovej, teraz sídli na Kováčskej ulici a som s ňou veľmi spokojná, zatiaľ čo nám poradila bolo vždy dobré a je veľmi milá, a to sme mali dosť veľké problémy, keď Marek nastúpil do školky. 🙂
ahojte, ja mam 5 mesačného chlapčeka a doktor z ORL nás posiela na imunoalergologiu, no vraj to v košiciach takým malým detom nerobia(vyšetrenie). neviete mi náhodou niekto poradit od kolko mesiacov mi ho niekto vyšetrí? dakujem
lienkamo neviem od koľkých rokov záleží od dr. na ktorého netrafíš.môj filipko je alergik.ked bol malý chodili sme na kožne a liečili atopicky exem kt.podľa mňa vôbec nemal,pýtala som sa na alergologicke vyš. a kožna ma tam odmietla poslať že je ešte malý.potom v 2 rokoch ked u neho prepukla peľova alergia tak nas na alergologickej amb.privítali slovami "to kde ste boli do teraz?" no a potom sa v tom vyznaj.teraz chodíme k dr. spišákovej na detsku polilkiniku pri fnlp na terase a zatiaľ som spokojná.pani dr. pôsobí prísnym a dosť odmeraným dojmom ale iba na 1 dojem,ináč milá osoba.
Pre boha, len ku Spisiakovej NIE!!!!!My sme od nej odisli ku Strkolcovej na Kvp.Ta mi dala Timeiku dokopy 😎 😎 😎
Keby som ti mohla poradiť, tak ja s dcérkou chodím na Ťahanovce...je to dobrá imuno-alergologička... 🙂
lístok už máme vypísaný dost dlho, ale doktorka mi ho nechce dat, kym ho neukonci doktor z ORL! a potom sa vyhovára na to, že ona musi obvolat tych doktorov, ktorí ho vlstne zoberú. na moj nazor sa ani neopýtala!
júnovka prečo ku spišákovej nie? ja som z ňou dossiaľ nemala problém. stále tam prídem štýlom ja som tu pán a mňa budete rešpektovať, raz som tam už ja dverami tresla s tým že alebo budú brať na filipka ohľady alebo ich vymením a hned sa zmenil prístup aj všetko.
lienkamo to čo je za doktorku.trebalo by jej pripomenúť že je uzákonená slobodná voľba lekára.
ahojte ideme ku švekovcovej poznáte ju niekto?
to je na Tahanovciach?
nie, na poliklinike Sever
aha 😅 😔
je možné, že už píšem neskoro, ale my sme z PO a po neskutočne negatívnych skúsenostiach teraz chodíme do KE na Mäsiarsku do Polikliniky, som spokojná, hlavne mi vyhovuje, že v stredu robia aj poobede, tak nemusím vynechávať z práce a malá zo školy.
Môžete my napísať aké máte skúsenosti s doktorkou Štrkolcovou? Aký má prístup k malému pacientovi a jeho rodičom? Či sa čaká dlho, keď tam prídeme?
Pýtam sa preto, lebo sa chystám tam objednať syna, nakoľko s predchádzajúcou lekárkou sme boli veľmi nespokojní
...ahojte. Pozeram, že je tu dlha pauza v prispevkoch... Aj my hladame dobreho detskeho alergologa v Košiciach...Poradíte? Dakujem
@bebebrumik Dr Weiserová, má ambulanciu niekde v cetre.
@rebecca2006 - máš s nou osobnu skusenost?
Mudr.Hutková nám veľmi pomohla 😉 posledný vchod na rastislavke ako su detske ambulancie.
opatovne otvaram tuto temu. Chodili sme na Jazeru ku Hrmovej, no, mam z nej zmiesne pocity. Hladama nejaku koziarku, co urobi dvojrocnej dcerke aj testy, lebo ma dlhodobo uz dve rozsiahle formy atopickeho exzemu. dakujem
Vyborna koziarka je mudr. Kozuchova v meste na Mojmirovej 8, tel. 055 / 6223235.
Ahojte mamičky, dlho tu nebol príspevok chcela by som dcérku objednat na alergologiu ale rozhodujem sa buď doktorka Weiserová na Kovačskej alebo pani primárka Feketeová na SNP???Kto mi poradí???
To by som aj ja chcela vedieť, a či zoberú aj 3mesačné bábo..
@kasperka1983 ahoj,,mozwem sa opytat kde ste nakoniec isli,.uvazujem o zmene..dakujem
@enuliek boli sme u doktorky Feketeovej Anny na SNP 1 a môžem len odporučiť
@kasperka1983 dakujem...pisem ip ak mozem 🙂
dr Safcakova na Furci 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
magdalena- ja viem len o jednej ambulancii, tam som chodila aj ja a chodia tam aj deturence (moje zatial nastastie nie). Na Mäsiarskej dole na prizemi (poliklinika). Ale uz si si asi nejaku ambulanciu nasla, kedze uz je trosku neskorsi datum 😒 😅 .