Ahojte zienky som 12 dni po sekcii a potrebovala by som pomoc ohladom rezu. Stehy su vstrebatelne. Ale nerozumiem preco mi to na tej jednej strane tak trci a na druhej to mam pekne pri kozi. Len sa obavam ci ta trciaca je v poriadku. Alebo by som mala ist k lekarovi. Dakujem za kazdu radu a pomoc.
Ja mam za sebou tiez sc, ale nic taketo nemam. Pokial to mas citlivejsie alebo ta to dokonca nejak viac boli sla by som s tym. Ak relativne ok, pockala by som do kontroly po sestonedeli.
Neboli to ani nic .. len sa mi to nepaci ze to tak trci .. :/
máš to pekné,nerieš...
ja som to mala tiež a tiež som nevedela, či to je ok, alebo nie. Išla som nakoniec po troch týždňoch k svojmu gynodošovi a ten mi tie konce jemne vybral. Vravel, že by odpadli aj samé, ale prišlo mi to už dosť dlho.
ja som som si ich aj skúšala sama potiahnuť, ale nešlo mi to, tak som išla k dr. a ten len jemne chytil a odpadli. Tak trapas 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
No neviem...tiez som mala vstrebatelne, ale mne netrcalo vôbec nic ani z jednej strany.Mma sila žena a svoju prácu urobila fakt dokladne ani neviem po vyše 3r. že nejakú jazvu mám. Uvidis čo ti ešte napíšu...