Koľko hodín ste rodili?

30. dec 2021

Ahojte, koľko hodín ste rodili ako prvorodičky? 🙂 boli ste pripravené na takú bolesť? Mňa to totálne zaskočilo, dali mi oxytocín a myslela som že tie bolesti neprežijem…

autumm
30. dec 2021

36 hodin aktívnej bolesti každé 3 minuty😑

michaela789
30. dec 2021

Prvý šiel sám od seba, bez vyvolávania. bolelo, ale dalo sa. Rodila som cca 10h.
Druhý šiel s oxy a bola to čistá smrť, zle som sa otvárala, malý mal šnúru okolo krku, kvôli ktorej sa mu nedalo klesať dole. 30h pôrod, na konci už som prosila nech ma aj rozrezu zaživa a vyberú ho von.... Oproti druhému bol prvý prechádzka v parku.

mamamasama
30. dec 2021

34 hodin, ale uplne v pohode. Varila som, upratovala, kavicky s kamoskami. Pamatam ako som este stala pred lekarnou a predychavala kontrakcie a zarozpravala som sa s jednou babickou o porodoch 😂 Ja mam vsal vysoky prah bolesti.

tramtada31
30. dec 2021

Prvé 23 hodín, druhé 18 hodín.

ivangeline
30. dec 2021

Prve cisarsky. Bolesti boli teda potom. Druhe s oxytocinom,od nejakej 8 vecera sa to stupnovalo do pomaly 2 v noci (hrozne bolesti nejake 3/4h a aj tak som sa pomaly otvarala) a 3ti krat bez pomoci,krasny porod,prisla som 7cm otvorena s tym,ze ma nic neboli na kontrolu...ostala som...bolelo ma len poslednu hodinu a ani nvm ako a uz som tlacila. :D :D

diewcatqoo
30. dec 2021

Od prvej kontrakcie cca 13 hodin

3petka
30. dec 2021

Ja osobne som rodila asi 10 minút ale kontrakcie som mala nejakých 9 hodín. Najhoršia bola pól hodina pred pôrodom to boli neskutocne kontrakcie….

lucinda450
30. dec 2021

3 hodiny

vanda323
30. dec 2021

Ahoj, prvé 48 hodín , od bolesti som im tam odpadla, myslela som že umieram.
Druhé som prišla už otvorená na 8 CM, hneď som rodila , počas pôrodu ms sestrička vyzliekla. Lebo nebol čas ani na to😄 Bolo to rýchle.
A tretie hrôza, keďže sa liečim v psych. Ambulancii dostala som paničky atak počas pôrodu, napájali má na kyslik, neprajem nikomu!
A teraz štvrté aj Boh dá pôjdem na cisársky, mám ho indikovany

kvietok2891
30. dec 2021

26 hodín prvé a druhé 12 hodín

cyberk
30. dec 2021

@3petka vy ste asi jedina, ktora chape rozdiel medzi tym kolko minut zena rodi a kolko hodin ma kontrakcie a caka pokym nastane ten cas rodit 👏😅

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deginko
30. dec 2021

Prvý pôrod po oxitocine aktívne bolesti kazde 3 až 1 minútkutrval takmer 40hodin..skoro som umrela..druhý trval vyše 24h aktívnej bolesti

dadulamamula
30. dec 2021

Tak odjakživa pôrod bolí, každá prvordička nie je pripravená na to, čo ju bude čakať nech ma akýkoľvek plán..A samozrejme každá má iní prach bolesti.

marianna_peskova
30. dec 2021

Ako prvorodička som bola otvorená na štyri centimetre, ale bez kontrakcií niekoľko dní. V nedeľu mi začali kontrakcie slabé jak čaj okolo deviatej hodiny večernej. Vedela som ich sčasti aj prespať. Nasledujúce ráno o šiestej som bola po kontrole doktorom otvorená na desať centimetrov, stále iba s miernymi bolesťami. Počkali sme s pôrodnou asistentkou, kým dorazí manžel, aby mi mohli prepichnúť vodu. Potom začali veľmi bolestivé kontrakcie, ktoré som prežila bez akýchkoľvek medikamentov. Porodila som cca do hodiny.

elizabet173
30. dec 2021

9 hodín, prví polovica doma, čítala som, pozerala TV, na prvorodičku celkom fajn, také skutočne intenzívne bolesti asi dve hodiny, nie nedokázala som si dovtedy predstaviť ich intenzitu, ale oveľa horší bol strach, keď sa pôrod skomplikoval a keď sa dieťa narodilo modré. Ale po zistení, že je zdravé, som zabudla na všetky bolesti a ďakovala všetkým naokolo.

simona92101
30. dec 2021

Ako prvorodicka mega rychlo,kedze som mala od prasknutia vody ihned kontrakcie,o 6:00 praskla doma voda,6:45 sme boli v nemocnici uz s kontrakciami kazde 3 minuty,kym ma vyzliekli uz som rodila,7:35 bola mala na svete.

enoula
30. dec 2021

2 dni doma, hlavne v noci to bolo naprd, potom 12 h v porodnici, tam uz bola našťastie epi, aj oxy, vodu prepichovali, samotny porod asi pol hod

jani321
30. dec 2021

Plodová voda odtiekla o pol jednej v noci, okolo pol tretej začali pravidelne 5 minútové kontrakcie, ktoré sa postupne skracovali a mala sa narodila 8.27 ráno. Takže kontrakcie trvali necelých 6 hodín, z toho poslednú hodinu boli najhoršie. Samotný pôrod trval pár minút, na 3 zatlačenia bola dcéra vonku.

lucmat67
30. dec 2021

Dobré ranko prvé 6hodín prirodzené kontrakcie pohodicka 😊druhé 2x oxytocín vraj mam vysoký prach bolesti 🤔bolesti velmi velmi silné pôrod 3hodiny 😖 takže oxytocín robí svoje je to horšie podľa mňa o veľa ale sme ženy a zvládneme veľa silné to stvorenia😉

evkamotka
30. dec 2021

Vyvolaný,7 hodín.ale 7 hodín kontrakcie každých pár sekúnd a intenzívne na 100000% také ako tesne pred pôrodom.takze riadne naprd

ariannazara
30. dec 2021

O 12 mi pichli epidural, okolo 12:30 mi začali bolesti a malý sa narodil 12:59 prvorodicka

niki1023
30. dec 2021

5 hodín

zafir01
30. dec 2021

Ako 23 ročná primapara Od prvej kontrakcie po zašitie 2 hodiny

blumie
30. dec 2021

15 hodin a mala som porod aky som si predstavovala, tak dufam, ze aj druhy bude OK.

nelly1310
30. dec 2021

Prvy porod 7 hodín oxitocin, tahali ho zvonom. Druhy hodinka bolesti, dali mi čipok ale bez oxitocinu.Treti porod bolesti v pohodicke cca 5hodin.. Take mega bolesti iba pol hodina. Pohodicka.. Co viem poradit, chodit.. Chodit a chodiť... Tak sa otvara rychlejsie..

elizabet173
30. dec 2021

@nelly1310 pridávam sa, áno, chodenie aj mne pomáhalo

lenkapap
30. dec 2021

Prvorodicka, 5 hodin aj s prijmom, PCR testom, klistirom atd. Samotny porod asi 2h 🙂

4stanka4
30. dec 2021

10 min.
23:10 prepichli vodu a 23:20 bola mala na 3 zatlacenia vonku.
Kontrakcie som nemala, do nemocnice som prisla otvorena na 8cm, pol hodinu pred tym lebo som doma zacala krvacat

basska_b
30. dec 2021

Ja od šiestej rána do tretej rána, vtedy mi pri 8 cm urobili akútny cisársky, vraj pôrod nepostupuje, čiže možno by som rodila aj 24 hodín. Bolesti boli intenzívne asi od 16.00.

Druhý pôrod bol prirodzený a trval úplne presne toľko isto 😀 bolesti boli intenzívne od 19:30.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre