Ahojte , dnes som sa s vami prisla podelit o dnesnu skusenost, bola som na poradni , doktor ma pozeral zospodu a skonstatoval ze som otvorena na 1 prst a cervix 2cm ( od zaciatku boli len 3cm az do dnes ) Chcela by som poci0ut vase skusenosti ako to prebiehalo, ako dlho mozem byt tak otvorena alebo ci mozem porod ocakavat uz kazdu chvilku, som prvorodicka a 21 .11 by som mala mat termin , No dnes aj sestricky u doktora mi priali pekny porod a skoro mi zabudli dat datumdalsej poradne akoby to uz nebolo mozne a ze potom nejake papiere ked porodim im zanesiem , napisem sms keby ta dalsia poradna o tyzden neprisla atd... Dakujem za kazdu odpoved zenusky 🙂
... no môžeš kľudne zajtra, ale aj o mesiac, je to individuálne..... ja som bola na 1prst otvorená cca 2 týždne 😉
@drobcek117 😉 , drzim palce, ked to pride, aby to bolo rychle 🙂
@raszuz dakujeme. Uz sa tesim a zaroven bojim trosku ale beriem pozitívne Budeme bojovat obaja 🙂
@drobcek117 ahojky ja mam reemin 20.11. ale uz pred tyzdom a pol som mala kontrakcie na monitore v nemocnici v pondelok sme boli znovu a ked mi robil vysetrenie zo spodu tak som aj krvacala a bola na 1cm otvorena, boli ma vsetko, uz neviem co robit lezat sa mi nechce tak furt upratujem ale boli ma to strasne...
to mas individualne, ja som bola na 1 prst otvorena 3 tyzdne 🙂
@aibinka ja mam bolesti z vnutornej strany stehien a krize obcas pobolia.
ja som bola na jeden prst asi tak tyzden, ono je to dost individualne
@drobcek117 Ja som bola v tomto stave vyse mesiaca 🙂 a to som bola uz druhorodicka. takze je to naozaj individualne. Maleho som prenasala dokonca
@drobcek117 ja mam uplne to iste na lavej viacej lebo tam ma chrbticku ale strasne to boli... Snazim sa chodit dost, kedze mame pracku na poschodii tak stale perem 🙂))) ale ledva nohy dviham...
Je to velmi individuálne...ja som bola pár dní otvorena na 6!!!! cm a behala som ako srna a ani som nevedela ze ,,sa niečo deje,, az ked ma doktor uz nepustil z poradne domov... 🙂
Pri treťom tehotenstve som bola na 3 cm aj mesiac...nepíšeš ake maš cervix skore - to pišu do tehu knizky. MOze to byť zajtra a kludne mozeš aj prenašať...ťažko povedať. Jedina istota je ze raz to pride 🙂
@sardinka335 cervix 2cm 🙂
veru ako píšu žienky ja som bola na 1cm otvorená pár dní nakolko som malú ale prenášala a nemala som už dosť plodovej vody tak mi pôrod vyvolávali prajem lahký pôrod 🙂 🙂
Ahoj je to velmi individualne. Kazda zena je ina a vlastne babatko sa samo rozhodne kedy chce prist na svet. Ja som na 1prst bola otvorena 2tyzdne a porod mi nakoniec aj tak vyvolavali malej sa nechcelo 🙂 Hlavne sa nestresuj, neries to a oddychuj.
@gislene1 Hara-kiri??? 😀
@pupavka123 uplne k teme sa vyjadruje ze :D
@drobcek117 - na jeden prst som nebola otvorená, ani keď som už hodinu a pol mala pravidelné 5 a menej minútové kontrakcie s trvaním 45-60s. 🙂 No a do 10 hodín som sa otvorila a prirodzene porodila - pri prvom. 🙂 Segra bola otvorená na jeden prst 3 týždne.
ja som bola takto otvorená asi mesiac pred pôrodom......takže kľud, možno to bude pekne v termíne 🙂
Dakujem kocky sme sa smialy s muzickom ze dnes budu 2 prsty a 21 uz porodim 😀
Ja som bola vcera na prehliadke a malej sa vnutri velice paaci!! Vcera som skladala s muzom skrinku, vysavala upratovala a dokelu a je mi cim dalej lepsie... Ja nechapem 🙂)) uz chcem aby tu bola s nami aj ked sa porodu dost bojim, lebo som si minuly rok zazila potrat a nebolo to prijemne... Tak nech uz pride ten maly zazrak 🙂)
@aibinka presne viem ako sa cítiš aj ja sa snažím hýbať čo najviac a porod nikde, iked kríže si už necitim..
..no ja som prenasala 11 dni...a na kazdej poradni mi hlasili sestricky ze uz to coskoro priiiide...a uz sa vidime len na porodnici.. 😀 😀 ...maly sa tam zabetonoval... otvorena som bola 1 cm... ale nic viac sa nedialo. ani kontrakcia.. nic s nim nepohlo. bol velmi veliky. nakoniec sme isli cisarskym lebo ked ho pomerali..nepresiel by. tak som bola aj rada. Naozaj je to tak...co tehu- to ina situacia a iny priebeh. kazdopadne drzim palceky...
@drobcek117 vidím, že to už máš zasebou 😊 ... tak veľké gratulko k pampúšikovi 😍
@narayan dakujeme krasne 🙂 uz chceme ist aj z nemocnice domkou 🙂
@drobcek117 gratulujem k drobčekovi a vela zdravíčka obom 🙂
😊 na 1prst som bola 4mesiace 😃😃😃
@sofiadurovic dakujee krasne
pri synovi som bola na jeden rst otvorena o 16;00 a narodil sa o 1.00
pri dcere som bola na jeden rst otvorena od 32 tyzdna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Moze to byt dnes, zajtra alebo o tyzden, na toto ti nikto neda odpovrd, ze kedy 😉