Čo všetko sa môže napísať do pôrodného plánu?

moonlightka
31. okt 2012

Dakujem za tipy.

vonicka
31. okt 2012

mna by aj zaujimalo, ci niektore baby mali skusenost, ze im PP bol v nemocnici akceptovany. Ja by som pri druhom chcela napr. to, aby mi ho po porode, po tych 2-3 h, co sme este spolu nebrali do rana prec. Chcela by som s nim bbyt uz stale nonstop - neviem, ci sa to vsak tyka PP. A urcite by som uz nechcela umely oxytocin.

adel22
4. nov 2012

@moonlightka Mozes si tam napisat, co len chces🙂 Otazne je, aká bude reakcia🙂 a samozrejme by si mala mať na všetko pripravené nejaké zdôvodnenie...preto treba veľa čítať a mať jasno....ja si prave porodny plan pisem....tak som zvedava, aka bude reakcia🙂 mam vsak vyhodu v tom, ze rodím v zahranici....cize tych poziadaviek az tak vela nebude....ale predsa sa ich par najde🙂

miskap
5. nov 2012

@moonlightka V prvom rade netreba písať príliš veľa požiadaviek, treba si zistiť, aká je bežná prax v danej pôrodnici. Ak tvoju požiadavku bežne plnia, nie je to nutné písať. Odporúčam dať do pôrodného želania len dve, max. tri prosby ( neformulovať to ako požiadavku ) a dopredu to odkonzultovať s primárom gynekológie aj novorodeneckého ( podľa toho, čoho sa prosba týka ) Keď bude želanie napísané v zmierlivom tóne a formulované nie v rozkazovacom spôsobe, bude väčšia šanca, že to akceptujú. Držím palce, aby sa ti splnili tvoje priania.

blackcat8885
11. dec 2012

Dáva sa tam niekde do planu aj meno,adresa matky ako je to napr.v žiadosti alebo tak?Lebo toto fakt neviem alebo stačí len meno niekde dole a podpis?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre