Boli ste pri pôrode nalíčené?

18. apr 2024

Poprosím vopred zaryté prírodné divožienky nezapájať sa radšej ani🤣 Čakam vzburu ale zaujima ma, či ste boli pri pôrode nalíčené- NEMYSLÍM TÝM špirála, očné tiene, linky, rúž, a pod.😂🙏 aby sme sa chápali. Myslím len make up, prípadne púder alebo čo. Taký základ. Alebo ste sa odličovali pred pôrodom alebo ako?
Dikiičko

really8
18. apr 2024

Neodlicovala som sa. Nebolo kedy.

tehotna40
18. apr 2024

Ahoj, odlicovala som sa v nemocnici. Ja som ráno isla na kontrolu takže som sa ličila, keď som išla z kontroly mi praskla voda, takže zobrala kufor a naspäť a keď už som mala kontrakcie, potila som sa, bol mi ten makeup nepríjemný takže som sa vlhcenymi odlicovala. Veľmi záleží od okolností a od toho ako sa ty cítiš.

dzejny656
18. apr 2024

Ja som bola nalíčená, ale to preto ze som sa ráno nalicila a pôrod bol poobede. Potom som sa už neodlicovala, až po pôrode večer keď som išla spať.

gab1sol
18. apr 2024

Prvý pôrod prišiel na mňa ráno, takže som bola odlíčená z noci. Druhý pôrod prišiel na mňa večer/v noci, skôr ako som išla spať, takže som ešte nebola odlíčená a tak som aj rodila… Nikto to neriešil.

petulda333
18. apr 2024

Nieee,prvy zacal o 23 a druhy planovany ale mne bolo tak zle,ze na make up som ani len nepomyslela

autor
18. apr 2024

Ďakujem baby, popravde sa cítim veľmi nepríjemne keď som úplne bez make upu a neviem si predstaviť na moju strašnú tvár nenaniesť make up 🙏 Ďakujem za skúsenosti 🙂

katarinaba
18. apr 2024

Prvy porod vyvolavany, cize som uz den pred bola v nemocnici, nemalovala som sa. Druhy porod po termine, preventivne ma uz vzali do nemocnice, prislo to v noci, nemala som sa kedy licit.
Treti porod - v noci mi v spanku odisla voda, isli sme do nemocnice, okrem zubov som na ine cas nemala.
Ak by ma to chytili pocas dna, kedy som bezne nalicena - no zalezalo by na tom, ako by to prebiehalo. Ak by som este musela chodit a kontrakcie by neboli pravidelne, asi by som sa odlicila. Ak by to bolo rychle, ani by som nad tym neuvazovala.

petulda333
18. apr 2024

Cielene by som sa nemalovala a to mam tiez hroznu tvar 😁 po porode som bola spotena,ten make up by vyzeral horsie ako moja samotna tvar

muchacici
18. apr 2024

Pri prvom pôrode áno, tak som prišla do nemocky, a pri druhom nie, lebo som už v noci pred pôrodom bola prijatá a rodila som až ráno, tak som sa pred spánkom umyla.

terezia323
18. apr 2024

Keď sa necitis dobre nenalíčená, tak sa kľudne namaľuj. Prinajhoršom sa odmaľuješ

amelia89
18. apr 2024

chapem ze sa lepsie citis s make-upom ale aj tak pri tom porode sa spotis, budes v sprche, a hlavne fakt uprimne,nebudes to riesit. kontrakcia ta vezme do uplne ineho vesmiru 😅🙌🏻

autor
18. apr 2024

Ste zlaté ženy! 🙏 ďakujem za komentáre, nečakala som hneď toľko odpovedí😍

viestta
18. apr 2024

Ja som sla do porodnice nalicena, hned si ma tam nechali. Po pravde netusim ako som vyzerala po tych 18 hodinach co som sa tam po stenach stverala, zyvsky som odstranila po dvoch dnoch ked na s JISky prelozili na izbu

thereisabear
18. apr 2024

V pohode si daj makeup. Tiež som si dala makeup a púder, riasenku a obočie som už neriešila.

deti95060810
18. apr 2024

tak pri štvrtom pôrode som ešte rýchlo umývala vaňu - lebo manž. by asi neumyl, nechala som mu 3 deti na krku.... aj keď už pred domom ryčala záchranka ....😀😝
pri treťom som tiež nič nestihla, ešte som sa rýchlo balila do pôrodnice.... nie , nebolo to žiadny narýchlo pôrod, dokonca bol už 41 tt....😉
takže kdeže maľovanie...

doris11
18. apr 2024

Ja som išla na vyvolávanie 😃 ja idem aj smeti vyniesť nalicena čiže aj tam som išla nalicena 😂 keď sa ešte dalo ešte som sa poupravila, potom už nebolo kedy a keď som sa videla po pôrode 😂😂 okolo oci cela cierna jak panda😃
Pri ďalšom pôrode si dám vodeodolnu špirálu 😃

bu1bu
18. apr 2024

Zhodou okolnosti som bola nalicena, chystala som sa k lekarovi, okolnosti boli take ze som skoncila na sale, dieta sa narodilo sekciou, ja som si spomenula ze mam makeup po 5 dnoch v nemocnici 🤦‍♀️ ked ma prelozili z jisky na izbu a zacala som vnimat svet.

majlo1234
18. apr 2024

Haha, ja som mesiace pred porodom nalicena nebola😂 robila som z domu, nebolo preco. A v auguste so skoro sto kilami by mi to vsetko stieklo takue nie

mabenn
18. apr 2024

Cokolvek ti zvysi pohodlie a dobry pocit, tak si to dopraj...kludne aj licenie...ja som nalicena nebola, rodila som v noci, ja som potrebovala byt najedena hlavne😁kazdy ma svoje...😁

koniarova
18. apr 2024

Ja som sa cielene nalíčila. Ja bez dokonalého make-upu z domu nepáchnem. To je moje postihnutie.😂😁

heidy222
18. apr 2024

Jasne bola som nalíčená, dokonca keďže to na mňa prišlo v noci ešte som sa naučila pred odchodom 😂

joe_mamma
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matkahelka
18. apr 2024

pri prvej dcere - prirodzeny porod - rodila som predcasne a o polnoci, to som vyzerala akoby ma presiel vlak. aj na fotkach vyzeram akoby som bola hodinu po smrti.
pri druhej dcere som isla od kadernicky s cerstvym melirom a krasnymi vlnami, z domu som bola pekne nalicena, lebo ma muz pozval na veceru. a po vydatnej veceri mi odtiekla v aute plodova voda a sup ho do nemocnice- rodila som sekciou/spinalom. a mam krasne fotky s malou- take tie na celebrity styl - matka nalicena a upravena a kedze som sa po spinali citila super, este sa na fotkach aj usmievam.

dennissa16
18. apr 2024

Jasne,a poviem ti tak. Všetky kamarátky si to všimli na fotke,ktorú pridal moj muž na fb 😂😅 čiže jednoznačne sa namaluj.

autor
18. apr 2024

Milujem vás🤣 pobavila som sa na niektorých komentoch🤣 vidim že sme tu viacere rovnaké krvné skupiny🤣 ja to teda risknem

lenicka298
18. apr 2024

Ja sa tiež bez make-upu a upravených vlasov necítim dobre. Doma sa mi smiali, že počkaj, pôjdeš rodiť nenamalovana. Reku to isto 🤣 samozrejme predčasný pôrod, 3 dní pred porodom v nemocnici, a rodila som v noci, takže nenamalovana a strapata 🤣 Ale porodila som 00.50 a keď prišli všetci 13.00 pozrieť malú, tak som aj na protest sestriciek(mala som tlak 170/120) bola osprchovana, oholena, vlasy umyte a mala som jemný make up- konečne ja 😀 a ak sa rozhodneme pre druhé, tak sa to podari, a budem namaľovana a ucesana 🤣

babulkomale
18. apr 2024

Ano, lebo som normalne cely den zila, absolvovala zubara, nakup, obed, popri tom som mala akychsi "poslickov" ale som si myslela ze ved casu este mam vyse tyzdna a vecer sa mi narodil syn 😂

nikpa
18. apr 2024

Keď to na teba príde, bude ti jedno aj či si oblečené, nie to ešte nalicena. Inak mam takú úsmevnu storku. Kamoška, barbie snáď od narodenia, vdzy dokonale upravená a tiež toto riešila pred pôrodom. Vieš ako to nakoniec dopadlo? Praskla jej v noci voda, ledva dobehla do pôrodnice a nestihli jej spraviť ani klystir, takže rodila nemamalovana a posrana 🤷😃 všelijaké príbehy prináša život. Ale prajem ti aby si sa stihla pred pôrodom upraviť podľa predstáv a všetko prebehlo v klude 🙂

dixitka
18. apr 2024

Najdôležitejšie je, aby si sa ty cítila komfortne 🙂 len rátaj s tým, že sa budeš zrejme potiť, tak nech sa ti neroztečie ;) inak, mne pôrod začal odtokom vody ráno okolo šiestej, a v rámci chystania sa do pôrodnice som si veru dala riasenku, nech na prvých fotkách s bábom vyzerám k svetu 🤣 (a vraj to nepomohlo, tak nabudúce si asi dám aj rúž 🙄🤪)

momi86
18. apr 2024

pri prvom porode som nalicena nebola,,isla som na vyvolavacku stanoveny den,sa mi ani nechcelo....a druhy bol spontanny takze v priebehu dna som bola nalicena,make up,spirala..tusim aj tiene a po porode ked som sa zbadala v zrkadle,cista katastrofa :D takze tie co sa fotia tesne po porode ako dokonale nalicene obdivujem :D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre